Contactează-ne pe

Evenimente

Video!TĂRĂBOI MARE PENTRU UN PORC: „Dreptate” cu pistolul la Picior de Munte! Poliția a intervenit de urgență!

Publicat în data de

- 3.024 vizualizări

Scandal monstru la Picior de Munte după sacrificarea unui porc. Cumpărătorul a procurat la un preț mai mic de la proprietar, un porc ce avea piciorul rupt și despre care a stiut acest lucru la momentul cumpararii.  După ce a ajuns acasă, la sacrificarea porcului s-a arătat nemulțumit, așa că s-a întors cu pulpa de porc pentru a reclama faptul că „porcul avea carnea putredă”. Proprietara ar fi fost de acord sa restituie întreaga sumă însă a cerut să-i fie înapoiată carnea întregului animal, nu doar o pulpă. Pentru a fi mai convingător in demersul său, cumpărătorul a scos un pistol airsoft cu care a amenințat proprietarul. Vecinii au sărit în ajutorul femeii, mai ales că cel care cumpărase porcul își sunase rudele să vină cat mai repede reclamând că tot el este cel agresat. Au intervenit polițiștii de la secția Dragodana, iar toți cei implicați au fost invitați pentru declarații la secția de poliție din Mătăsaru.

Iata si ce spune si IPJ Dambovita: 

„Polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe raza localității Picior de Munte, are loc un conflict.

Politistii s-au deplasat in cel mai scurt timp la fata locului pentru aplanarea conflictului, fiind identificate 8 persoane, care au fost conduse la sediul sectiei de politie.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că, în urma unui conflict spontan, mai multe persoane s-ar fi agresat fizic intre ele.

Totodată, un barbat ar fi executat un foc de armă in plan vertical cu un pistol airsoft.

Arma a fost indisponibilizata, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a vinovatiei fiecarei persoane implicate in conflict.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, persoana care a folosit arma a fost sancționată contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 295/2004″.

 

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

PRIMUL CAZ DE CORONAVIRUS ÎN PRODULEŞTI! Epidemia, tot mai aproape de Găeşti!

Articol scris de

O asistentă medicală în vârstă de 36 de ani, care lucrează la Bucureşti, la Matei Balş, a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Femeia făcea naveta la locul de muncă, dar locuia efectiv, cu familia, în comuna dâmboviţeană.

Acum, DSP Dâmboviţa face ancheta epidemiologică, chiar dacă este contact de Bucureşti.

Informaţia despre acest nou caz de infectare cu CoVid-19 a fost făcută publică de către primarul comunei Produleşti, George Georgescu, într-o postare pe Facebook:

„Din nefericire, avem primul caz de coronavirus în comuna noastră. Este virba despre o asistentă medicală care lucrează într-un spital din București. Ca urmare a depistării pozitive cu virusul COVID-19 a unui cetățean cu domiciliul în comuna Produlești, vă informăm că situația este gestionată în totalitate de către DSP Dâmbovița (Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița), dar și de autoritățile locale.
Acum, mai mult ca oricând, instituțiile trebuie lăsate să-și facă datoria. Primul lucru pe care-l vom face rapid: în jurul gospodăriei, vom acționa cu substanțe de dezinfecție din Registrul Național al Produselor Biocide, recomandabile în astfel de cazuri.
Primăria Comunei Produlești îndeamnă cetățenii comunei la calm și responsabilitate și la informare doar din surse credibile, oficiale. Orice modificare legată de situația sus menționată va fi adusă la cunoștință opiniei publice în timp util”.

Citește articolul

Evenimente

Mesaj impresionant, de Ziua Halatelor Albe, al medicului Cristina Seltea, managerul Spitalului Găeşti!

Articol scris de

Dr. Cristina Seltea, managerul Spitalului Găeşti, a ţinut să transmită astăzi, de Ziua Sănătăţii, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de suflet tuturor celor care au fost alături de unitatea spitalicească şi de cadrele medicale în aceste momente de criză şi de cumpănă. Reputatul medic găeştean face o radiografie a momentului, în câteva fraze simple, dar pline de încărcătură emoţională:

„La mulți ani, dragi colegi. In vremuri normale, astazi sarbatoream ziua noastră, ziua halatelor albe. Astazi sarbatorim ziua combinezoanelor albe, cu măștile pe față, stresați și tensionati, dar încrezători că va fi bine. La acest lucru contribuie și gândul că sunt și oameni minunați și darnici care s-au implicat în sprijinirea SPITALULUI ORĂȘENESC GAESTI. Unii sunt in autoizolare, alții sunt in strainatate, unii vor anonimatul pentru că nu doresc capital electoral, unii au lucrat pentru noi combinezoane, sorturi de protecție, măști și viziere.Unii au donat in contul Asociatiei Medicale Gaesti. Ei sunt: Cosmin si Oana Voevodschi , Rumanische Verein Diaspora, prin preşedinta Gabriela Matei, Fane Costea, Adrian Voinoiu, Razvan Buta,Marprod SRL, Sc Adiral, Sc Arctic SA, Nica Marian, Ana Maria Tudor de la ejolie.ro, Nicolae Aurelia, Ion Virgil, Romulus Dima, Biserica Adventista Sperieteni. Le multumim si ne inclinam cu respect in fața lor. Ne simțim onorați și mândri că ne-au ales”

Citește articolul