Contactează-ne pe

Evenimente

Video!TĂRĂBOI MARE PENTRU UN PORC: „Dreptate” cu pistolul la Picior de Munte! Poliția a intervenit de urgență!

Publicat în data de

- 2.985 vizualizări

Scandal monstru la Picior de Munte după sacrificarea unui porc. Cumpărătorul a procurat la un preț mai mic de la proprietar, un porc ce avea piciorul rupt și despre care a stiut acest lucru la momentul cumpararii.  După ce a ajuns acasă, la sacrificarea porcului s-a arătat nemulțumit, așa că s-a întors cu pulpa de porc pentru a reclama faptul că „porcul avea carnea putredă”. Proprietara ar fi fost de acord sa restituie întreaga sumă însă a cerut să-i fie înapoiată carnea întregului animal, nu doar o pulpă. Pentru a fi mai convingător in demersul său, cumpărătorul a scos un pistol airsoft cu care a amenințat proprietarul. Vecinii au sărit în ajutorul femeii, mai ales că cel care cumpărase porcul își sunase rudele să vină cat mai repede reclamând că tot el este cel agresat. Au intervenit polițiștii de la secția Dragodana, iar toți cei implicați au fost invitați pentru declarații la secția de poliție din Mătăsaru.

Iata si ce spune si IPJ Dambovita: 

„Polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe raza localității Picior de Munte, are loc un conflict.

Politistii s-au deplasat in cel mai scurt timp la fata locului pentru aplanarea conflictului, fiind identificate 8 persoane, care au fost conduse la sediul sectiei de politie.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că, în urma unui conflict spontan, mai multe persoane s-ar fi agresat fizic intre ele.

Totodată, un barbat ar fi executat un foc de armă in plan vertical cu un pistol airsoft.

Arma a fost indisponibilizata, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a vinovatiei fiecarei persoane implicate in conflict.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, persoana care a folosit arma a fost sancționată contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 295/2004″.

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Se caută cei mai frumoși tineri: ÎNCEP ÎNSCRIERILE PENTRU CONCURSUL MISS ȘI MISTER GĂEȘTI 2020!

Articol scris de

Casa de Cultură ”Dumitru Stanciu” lansează marea provocare: se caută cei mai frumoși tineri. De luni, 20 ianuarie, și până la sfârșitul lunii, vă puteți înscrie la cel mai spectaculos concurs din oraș, Miss și Mister Găești 2020. Pe 21 februarie, în cadrul unui show incendiar, va avea loc competiția frumuseților locale.

De data aceasta, limitele de vârstă sunt 15 și 25 de ani, iar concursul se anunță a fi unul așteptat cu sufletul la gură de întreaga comunitate. Concurenții trebuie să fie frumoși, dar și ingenioși, pentru că vor avea o probă surpriză, unde își vor dovedi talentele.

Totodată, la alegerea lor, pot fi pregătiți de instructorii Casei de Cultură.

Premiile vor fi, de asemenea, generoase, iar juriul – corect și exigent.

Pentru mai multe detalii despre înscriere, criterii și spectacol, apelați numărul de telefon 0729 159 258.

Citește articolul

Evenimente

Investiţii majore în Ulieşti! PODUL DE PESTE RÂUL NEAJLOV VA FI RECONSTRUIT CU APROAPE 1 MILION DE EURO!

Articol scris de

Puţin a lipsit ca satele Hanul lui Pală şi Croitori din comuna Ulieşti să nu rămână izolate. Podul de peste râul Neajlov are 60 de ani şi se află într-o stare avansată de degradare. Picioarele s-au dislocat, prezentând un risc major de prăbuşire, iar şansele de a obţine finanţare pentru reabilitare erau aproape inexistente.

Iulian Costache, primarul comunei Ulieşti, nu s-a descurajat însă. A bătut la uşa Guvernului condus de liberalul Ludovic Orban şi a obţinut – nici mai mult, nici mai puţin – decât 47 miliarde lei vechi, pe situaţii de urgenţă, pentru construirea unui pod nou-nouţ.

„Niciodată nu a avut comuna Ulieşti atâţia bani în casierie. Imediat cum timpul va fi favorabil, începem lucrările. Până atunci, rog cetăţenii să traverseze cu grijă podul peste Neajlov. Este una dintre cele mai importante investiţii pe care comuna a obţinut-o şi vom realiza o construcţie solidă şi modernă, care va prezenta siguranţă pentru mulţi ani de acum înainte”, a precizat primarul Iulian Costache.

Acesta a mai dezvăluit, pentru Cronica de Găeşti, că tot în această primăvară vor începe lucrările de reabilitare la Grădiniţele Ulieşti şi Mănăstioara şi la dispensar.

 

 

Citește articolul