Contactează-ne pe

Evenimente

Peste 20 de copii minunați vor anima Casa Speranței și a Bucuriei! A FOST INAUGURAT CENTRUL CARE SCHIMBĂ VIEȚI!

Publicat în data de

- 1.273 vizualizări

 

Într-un cadru intim, plin de căldură, a fost inaugurată Casa Speranței și a Bucuriei. Proiectul-fanion al Asociației Comunitare G.A.E.S.T.I  va da sansa unor copii extraordinari să invete sa viseze, așa cum a spus unul dintre fondatorii proiectului, Alexandru Dincă. Luați din medii defavorizate, dar având acces la educație, cultură și acțiuni care implica initiativa si cunoașterea, puștii vor avea drumul deschis în viață și vor reuși , la randul lor, să dăruiască, atunci cand vor putea.

Președintele Asociatiei, Cristian Simescu, a vorbit cu emoție despre Casa Speranței și a Bucuriei, iar invitatii, printre care primarul Grigore Gheorghe și inspectorul școlar general Sorin Ion, au subliniat importanta investiției in educația copiilor.

La Casa Speranței și a Bucuriei vor activa cadre didactice voluntare, dar și instructori ai Casei de Cultură si ai Clubului Copiilor, precum și cetățeni cu suflet mare din oraș.

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Se caută cei mai frumoși tineri: ÎNCEP ÎNSCRIERILE PENTRU CONCURSUL MISS ȘI MISTER GĂEȘTI 2020!

Articol scris de

Casa de Cultură ”Dumitru Stanciu” lansează marea provocare: se caută cei mai frumoși tineri. De luni, 20 ianuarie, și până la sfârșitul lunii, vă puteți înscrie la cel mai spectaculos concurs din oraș, Miss și Mister Găești 2020. Pe 21 februarie, în cadrul unui show incendiar, va avea loc competiția frumuseților locale.

De data aceasta, limitele de vârstă sunt 15 și 25 de ani, iar concursul se anunță a fi unul așteptat cu sufletul la gură de întreaga comunitate. Concurenții trebuie să fie frumoși, dar și ingenioși, pentru că vor avea o probă surpriză, unde își vor dovedi talentele.

Totodată, la alegerea lor, pot fi pregătiți de instructorii Casei de Cultură.

Premiile vor fi, de asemenea, generoase, iar juriul – corect și exigent.

Pentru mai multe detalii despre înscriere, criterii și spectacol, apelați numărul de telefon 0729 159 258.

Citește articolul

Evenimente

Investiţii majore în Ulieşti! PODUL DE PESTE RÂUL NEAJLOV VA FI RECONSTRUIT CU APROAPE 1 MILION DE EURO!

Articol scris de

Puţin a lipsit ca satele Hanul lui Pală şi Croitori din comuna Ulieşti să nu rămână izolate. Podul de peste râul Neajlov are 60 de ani şi se află într-o stare avansată de degradare. Picioarele s-au dislocat, prezentând un risc major de prăbuşire, iar şansele de a obţine finanţare pentru reabilitare erau aproape inexistente.

Iulian Costache, primarul comunei Ulieşti, nu s-a descurajat însă. A bătut la uşa Guvernului condus de liberalul Ludovic Orban şi a obţinut – nici mai mult, nici mai puţin – decât 47 miliarde lei vechi, pe situaţii de urgenţă, pentru construirea unui pod nou-nouţ.

„Niciodată nu a avut comuna Ulieşti atâţia bani în casierie. Imediat cum timpul va fi favorabil, începem lucrările. Până atunci, rog cetăţenii să traverseze cu grijă podul peste Neajlov. Este una dintre cele mai importante investiţii pe care comuna a obţinut-o şi vom realiza o construcţie solidă şi modernă, care va prezenta siguranţă pentru mulţi ani de acum înainte”, a precizat primarul Iulian Costache.

Acesta a mai dezvăluit, pentru Cronica de Găeşti, că tot în această primăvară vor începe lucrările de reabilitare la Grădiniţele Ulieşti şi Mănăstioara şi la dispensar.

 

 

Citește articolul