Contactează-ne pe

Noutăți

80 de meciuri, 80 de victorii! VEZI DESPRE CE LUPTĂTOR DE LA RESPECT GYM GĂEŞTI ESTE VORBA ŞI PE CINE A ÎNVINS ÎN DESCHIDEREA GALEI COLOSSEUM

Publicat în data de

- 2.028 vizualizări

S-a înscris la clubul găeştean încă de la vârsta de 5 ani  şi de atunci a făcut naveta de la Vişina  de cel puţin 5 ori pe săptămână. L-au atras artele marţiale şi acestea au fost jocul preferat al copilăriei. Antrenorul Dan Mocanu a văzut în el un viitor sportiv cu potenţial şi l-a înscris în foarte multe competiţii, iar Ionuţ  Busuioc a demonstrat că are stofă de luptător.

               80 de meciuri, 80 de victorii!

„Era atât de mic! Fotografiile sunt mărturie clară a sportivului conştiincios  care la numai 5 ani venea la antrenamente şi executa cu seriozitate toate mişcările”, îşi aminteşte Dan Mocanu.

Au trecut 10 ani de atunci, 80 de meciuri şi tot atâtea victorii sub egida clubului găeştean.

Pe 1 Decembrie,  Ionuţ Busuioc de la Respect Gym Găeşti, în vârstă de 15 ani,  este invitat  să lupte la deschiderea Galei Colosseum cu un tânăr de aproape 18 ani şi 90 de kg, Narcis Nicolas Bădoi, de la Clubul PRINCE GYM, antrenat de fratele său, Claudiu Bădoi. Era o provocare interesantă pentru puştiul din Vişina care şi-a depăşit antrenorul în înălţime şi care a muncit la sală timp de 10 ani.

Victoria a venit fără probleme şi a confirmat încă o dată valoarea tânărului sportiv pregătit de Dan Mocanu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Găeștiul are un parc nou! ADOLESCENȚII TALENTAȚI L-AU TRANSFORMAT ÎNTR-O ADEVĂRATĂ ATRACȚIE!

Articol scris de

5 adolescenți talentați, cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani, au dat o notă cool și surprinzătoare noului parc înființat în Găești, în zona Complexului Sportiv din cartierul Vaideiasca. Puștanii au desenat în graffiti și au transformat un gard din beton vechi într-o nouă atracție urbană.

Administrația locală tocmai a terminat de amenajat parcul din zona Bazinului de Înot. Au fost realizate alei, montate bănci, aparate de fitness și au fost plantate flori. De asemenea, au fost aduși 8 stâlpi ornamentali și a fost amenajată o parcare generoasă – ne-a declarat primarul Grigore Gheorghe. În această toamnă, vor fi plantați și pomi în noul parc.

Investiția a fost suportată din bugetul local, aici lucrând muncitorii de la Străzi și Spații Verzi.

INAINTE, GALERIE FOTO!

 DUPA, GALERIE FOTO!

 

Citește articolul

Evenimente

BATJOCURĂ: Ce a putut păți o gaesteanca suspectă de COVID la Targoviste! „A FOST GROAZNIC!”

Articol scris de

O tânără din Găești a trecut printr-o experiență traumatizanta, după ce s-a simțit rau mai multe zile și a devenit suspecta de COVID. Femeia a experimentat, timp de mai multe zile, simptome ciudate: „Aveam dureri puternice de cap, frisoane si stari de voma. Am ajuns la UPU Găești, unde am fost tratată cu multă grijă și profesionalism. Intrucat nu mi-a trecut cu nicio pastila, medicii au considerat ca trebuie sa fac testul pentru coronavirus si mi-au dat bilet de trimitere pentru Spitalul Județean”, ne-a povestit gaesteanca.

De aici a început calvarul ei. A mers la Spitalul Județean, simtindu-se in continuare foarte rau, pentru a confirma sau infirma suspiciunea de coronavirus. „A fost groaznic la Spitalul Județean. Nu mi-am imaginat ca situația a fost scapata cu totul de sub control, dar asta este adevarul. Ne-au bagat pe toti suspectii claie peste grămadă, fara sa se stie care a fost infectat si care nu. Timp de 6 – 7 ore, nu ne-a bagat nimeni in seama. Intrebam asistentele si nu ne raspundeau sau ne repezeau. Mai mult, un doctor a venit și mi-a spus că-mi dă și el o rețetă și că nu am COVID, deși nu mă testase nimeni. A fost un cosmar, o lipsa totala de organizare, de empatie si de grija pentru pacienti”, ne-a mai declarat tanara.

Care este finalul? Femeii i s-a spus ca ar putea fi testata abia spre dimineață, motiv pentru care a plecat de acolo. La fel au procedat si alti suspecti de coronavirus, lasati de izbeliste. Prin urmare, sunt din ce in ce mai multe semnale care se confirma ca nu se mai gestioneaza mai nimic in sistemul sanitar.

Citește articolul