Contactează-ne pe

Noutăți

Luptătorii de la VIPER Găești au făcut senzație la Gala Colosseum! ANTRENORUL NICU DRAGNE, PE CULMILE SUCCESULUI!

Publicat în data de

- 1.639 vizualizări

Dupa Iulian Marinescu, luptatorul de la Viper Găești care a câștigat în Gala Colosseum, a venit și rândul lui Silviu Ionescu să se bucure de succes. Luptătorul în vârstă de doar 18 ani, campion mondial ISKA, l-a învins categoric pe David Constantin, pregătit de Ionuț Pittbul Atodiresei, spre delirul publicului. Chiar inainte de meci, David Constantin i-a spus lui Silviu că îl trimite în lumea viselor. Astfel, tânărul de la Viper Găești s-a ambiționat și i-a predat o lecție atât despre lupte, cât și despre aroganță. Antrenorul Nicu Dragne a trăit la maximum meciurile elevilor săi și s-a bucurat pentru succesul lor extraordinar si ne-a declarat ca a avut sustinerea firmei Nova Vita Targu Mures.  Din păcate, Robert Guraliuc, în vârstă de 16 ani, cel de-al treilea sportiv de la Viper prezent în Gala Colosseum, a pierdut la puncte în fața lui Boboc Georgian, în vârstă de 18 ani, vicecampionul mondial WAKO în 2018, dar a câștigat o importanta experiență competițională. Meciurile au fost transmise în direct, pe Digisport 2.

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Găeștiul are un parc nou! ADOLESCENȚII TALENTAȚI L-AU TRANSFORMAT ÎNTR-O ADEVĂRATĂ ATRACȚIE!

Articol scris de

5 adolescenți talentați, cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani, au dat o notă cool și surprinzătoare noului parc înființat în Găești, în zona Complexului Sportiv din cartierul Vaideiasca. Puștanii au desenat în graffiti și au transformat un gard din beton vechi într-o nouă atracție urbană.

Administrația locală tocmai a terminat de amenajat parcul din zona Bazinului de Înot. Au fost realizate alei, montate bănci, aparate de fitness și au fost plantate flori. De asemenea, au fost aduși 8 stâlpi ornamentali și a fost amenajată o parcare generoasă – ne-a declarat primarul Grigore Gheorghe. În această toamnă, vor fi plantați și pomi în noul parc.

Investiția a fost suportată din bugetul local, aici lucrând muncitorii de la Străzi și Spații Verzi.

INAINTE, GALERIE FOTO!

 DUPA, GALERIE FOTO!

 

Citește articolul

Evenimente

BATJOCURĂ: Ce a putut păți o gaesteanca suspectă de COVID la Targoviste! „A FOST GROAZNIC!”

Articol scris de

O tânără din Găești a trecut printr-o experiență traumatizanta, după ce s-a simțit rau mai multe zile și a devenit suspecta de COVID. Femeia a experimentat, timp de mai multe zile, simptome ciudate: „Aveam dureri puternice de cap, frisoane si stari de voma. Am ajuns la UPU Găești, unde am fost tratată cu multă grijă și profesionalism. Intrucat nu mi-a trecut cu nicio pastila, medicii au considerat ca trebuie sa fac testul pentru coronavirus si mi-au dat bilet de trimitere pentru Spitalul Județean”, ne-a povestit gaesteanca.

De aici a început calvarul ei. A mers la Spitalul Județean, simtindu-se in continuare foarte rau, pentru a confirma sau infirma suspiciunea de coronavirus. „A fost groaznic la Spitalul Județean. Nu mi-am imaginat ca situația a fost scapata cu totul de sub control, dar asta este adevarul. Ne-au bagat pe toti suspectii claie peste grămadă, fara sa se stie care a fost infectat si care nu. Timp de 6 – 7 ore, nu ne-a bagat nimeni in seama. Intrebam asistentele si nu ne raspundeau sau ne repezeau. Mai mult, un doctor a venit și mi-a spus că-mi dă și el o rețetă și că nu am COVID, deși nu mă testase nimeni. A fost un cosmar, o lipsa totala de organizare, de empatie si de grija pentru pacienti”, ne-a mai declarat tanara.

Care este finalul? Femeii i s-a spus ca ar putea fi testata abia spre dimineață, motiv pentru care a plecat de acolo. La fel au procedat si alti suspecti de coronavirus, lasati de izbeliste. Prin urmare, sunt din ce in ce mai multe semnale care se confirma ca nu se mai gestioneaza mai nimic in sistemul sanitar.

Citește articolul