Contactează-ne pe

Evenimente

VIDEO! Iulian Marinescu, învingător in Gala Colosseum! GALA SENZAȚIONALĂ DE ZIUA ROMÂNIEI!

Publicat în data de

- 1.514 vizualizări

Victorie de senzație a elevului lui Nicu Dragne în Gala Colosseum, transmisă în direct pe Digi Sport 2. Iulian Marinescu l-a înfruntat pe Aurel Ghita, pregătit la unul dintre cele mai puternice cluburi bucurestene de Gabriel Bota.

Sportivul nostru l-a invins la puncte, după 3 runde foarte solicitante, arbitrii văzându-l în unanimitate castigator. Iulian Marinescu este campion mondial ISKA si vicecampion mondial WAKO. El a devenit cunoscut opiniei publice gaestene după ce si-a scos la licitație centura de campion mondial pentru a sprijini un caz umanitar. La scurta vreme dupa acrst gest minunat, a recâștigat-o, iar acum este considerat unul dintre cei mai valoroși tineri luptatori ai țării și ai lumii.

„Mulțumim Dr.Lazar Med și Clinicii Nova Vita pentru susținerea sportivilor nostri”, a declarat antrenorul Nicu Dragne.

Publicitate
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Reunire de suflet a maeștrilor dansului popular! 45 DE ANI DE OBICEIURI, TRADIȚII ȘI SPIRIT ROMÂNESC!

Articol scris de

A fost multă emotie, astăzi, în incinta Casei de Cultură Găești. Cele mai importante ansambluri de dansuri populare, care au inceput în nucleul Cununa din Petresti, s-au reîntâlnit, după 45 de ani, pentru a depana împreună amintiri. La inițiativa coregrafilor Nicolae si Filofteia Ene, fondatorii Asociației Culturale „Cununa Sanzienelor”, dar și a unui nucleu de fosti și actuali coregrafi și dansatori, printre care și maestrul Ilie Dumitru (Noru), foștii colegi s-au bucurat de un eveniment plin de culoare. S-au rasfoit fotografii și filmări vechi, s-au oferit diplome și s-au rostit discursuri despre frumusețea și importanta folclorului romanesc de ieri și de azi.

La eveniment au participat Ion Untarescu, viceprimarul orașului Găești si Andrei Lucian Daniel, primarul Petrestiului.

Printre invitați s-au mai numarat coregrafii Gheorghe Vaduva, Gheorghe Teodorciuc, Marian Grigore si dansatoarea Tudor Paula.

Citește articolul

Evenimente

Fenomenalul adolescent Ionuț Busuioc, victorie de senzație la Rin Grand Hotel! ANTRENORUL DAN MOCANU ȘI-A ASUMAT UN MARE RISC!

Articol scris de

Meci de poveste, în această seară, la Rin Grand Hotel, la “Dinastia Campionilor”. Cunoscutul antrenor Dan Mocanu, fondatorul Respect Gym Găești, și-a asumat un mare risc atunci când l-a aruncat în lumea bună a luptelor de contact pe Ionuț Busuioc. La doar 15 ani, puștiul este nu doar foarte talentat, dar și infometat de succes și de victorii. Adversarul lui din gala de la Rin Grand Hotel, Anghel Ionuţ Ciprian are 23 de ani și are experiență competițională: 7 meciuri, 7 victorii prin K.O. Cu toate acestea, puștiul lui Dan Mocanu nu s-a lăsat intimidat și a luptat, plin de curaj, pentru a câștiga. Şi-a pus adversarul la podea în repriza a doua şi nu a primit nicio lovitură. Victoria lui ramane una de referință pentru clubul gaestean coordonat de polițistul Dan Mocanu.

Citește articolul
Loading...