Contactează-ne pe

Evenimente

TREI SPORTIVI DE LA VIPER GĂEŞTI ÎN GALA „COLOSSEUM TOURNAMENT”, PE 1 DECEMBRIE! Dacă vrei sa-i susţii, află cum poţi intra în posesia biletelor

Publicat în data de

- 575 vizualizări

Gala profesionista de Kickboxing „Colosseum Tournament” va avea loc la Sala Polivalentă din Bucureşti, în ziua de 1 Decembrie. Gala se anunță a fi una dintre cele mai spectaculoase din ultimii ani, iar antrenorul Nicu Dragne va reprezenta orașul Găești cu 3 sportivi de top:

-la categoria – 71 kg sportivul din Sperieţeni, Robert Guraliuc(Viper Găești – 16 ani) va da piept cu mult mai experimentatul Boboc Georgian(18 ani, Vicecampionul MONDIAL WAKO 2018).

La categoria – 65 kg,  Silviu Ionescu, campion mondial ISKA (Viper Găești-18 ani) va lupta împotriva lui David Constantin pregătit de Ionuț Pittbul Atodiresei, un meci în care knockoutul va pluti în aer.

-La categoria – 60 kg, perla din Gura Foii, Iulian Marinescu, actualul campion mondial ISKA și Vicecampionul MONDIAL WAKO va lupta contra lui Aurel Ghiță, sportiv pregătit de Gabriel Bota la unul dintre cele mai puternice cluburi bucureștene.

Gala Colosseum va fi transmisă pe Digi Sport pe data de 1 Decembrie începând cu orele 18:30.

Daca doriți sa ii susțineți, ii puteți contacta direct pe sportivi pentru a intra în posesia biletelor la următoarele numere de telefon :

Iulian Marinescu: 0736 368 141

– Robert Guraliuc: 0733 315 675

Prețurile biletelor sunt:

Tribuna30 lei

 Loja-50

VIP-300

 

Publicitate
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Reunire de suflet a maeștrilor dansului popular! 45 DE ANI DE OBICEIURI, TRADIȚII ȘI SPIRIT ROMÂNESC!

Articol scris de

A fost multă emotie, astăzi, în incinta Casei de Cultură Găești. Cele mai importante ansambluri de dansuri populare, care au inceput în nucleul Cununa din Petresti, s-au reîntâlnit, după 45 de ani, pentru a depana împreună amintiri. La inițiativa coregrafilor Nicolae si Filofteia Ene, fondatorii Asociației Culturale „Cununa Sanzienelor”, dar și a unui nucleu de fosti și actuali coregrafi și dansatori, printre care și maestrul Ilie Dumitru (Noru), foștii colegi s-au bucurat de un eveniment plin de culoare. S-au rasfoit fotografii și filmări vechi, s-au oferit diplome și s-au rostit discursuri despre frumusețea și importanta folclorului romanesc de ieri și de azi.

La eveniment au participat Ion Untarescu, viceprimarul orașului Găești si Andrei Lucian Daniel, primarul Petrestiului.

Printre invitați s-au mai numarat coregrafii Gheorghe Vaduva, Gheorghe Teodorciuc, Marian Grigore si dansatoarea Tudor Paula.

Citește articolul

Evenimente

Fenomenalul adolescent Ionuț Busuioc, victorie de senzație la Rin Grand Hotel! ANTRENORUL DAN MOCANU ȘI-A ASUMAT UN MARE RISC!

Articol scris de

Meci de poveste, în această seară, la Rin Grand Hotel, la “Dinastia Campionilor”. Cunoscutul antrenor Dan Mocanu, fondatorul Respect Gym Găești, și-a asumat un mare risc atunci când l-a aruncat în lumea bună a luptelor de contact pe Ionuț Busuioc. La doar 15 ani, puștiul este nu doar foarte talentat, dar și infometat de succes și de victorii. Adversarul lui din gala de la Rin Grand Hotel, Anghel Ionuţ Ciprian are 23 de ani și are experiență competițională: 7 meciuri, 7 victorii prin K.O. Cu toate acestea, puștiul lui Dan Mocanu nu s-a lăsat intimidat și a luptat, plin de curaj, pentru a câștiga. Şi-a pus adversarul la podea în repriza a doua şi nu a primit nicio lovitură. Victoria lui ramane una de referință pentru clubul gaestean coordonat de polițistul Dan Mocanu.

Citește articolul
Loading...