Contactează-ne pe

Noutăți

AJF Dambovita a decis: 31 de etape suspendare după incidentele de la Zăvoiu

Publicat în data de

- 951 vizualizări

Mult așteptata ședință AJF a avut loc, iar Comisia de Competiții și Disciplină a AJF Dâmbovița a decis următoarele, în privința meciului dintre Flacăra Zăvoiu și Flacăra Valea Mare:

– Jucătorul Stanciu Marius de la echipa Flacăra Zăvoiu se suspendă pentru 4 (patru) etape în baza art.63.2.4a RD/(lovirea cu palma, cotul, braţul, pumnul, capul, piciorul ori călcarea adversarului: suspendare de la 2 la 6 jocuri dacă nu au produs vătămare fizică, de la 6 la 10 jocuri dacă s-a cauzat vătămarea fizică a victimei sau de la 16 la 24 de jocuri dacă s-a cauzat vătămarea fizică gravă a victimei;) și se penalizează sportiv cu suma de 200 lei.

– Jucătorul Ion Alexandru de la echipa Flacăra Zăvoiu se suspendă pentru 24 (douăzeci și patru) etape în baza art 65.d /RD(suspendare de la 16 la 24 de jocuri pentru lovire) și se penalizează sportive cu suma de 500 lei.

– Delegatul echipei (antrenorul) Flacăra Valea Mare, Dobrica Dan se suspendă pentru 3 (trei) etape și se penalizează sportiv cu suma de 200 lei ( art 65.a /RD) (suspendare de la 2 la 8 jocuri pentru comportare jignitoare ori ameninţare la adresa oficialilor de joc).

Având în vedere că jucătorul lovit de la Flacăra Valea Mare are certificat de la IML în care i s-au acordat 6 zile de îngrijiri medicale, aceste dovezi au fost mai mult decât concludente pentru a rezolva o situație pe care alții au comentat-o ca “mult exagerata”. Aștept cu nerăbdare să văd dacă totuși cel care a comentat astfel are onoarea să scrie și despre decizia de suspendare, sau se va rezuma și de această dată la a cita alocuțiuni ținute pe marginea șanțului fără a-și asuma nimic din cele scrise.

 

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Medicul de familie Daniela Toma a murit în spital! A PIERDUT LUPTA CU COVID-19!

Articol scris de

Vestea a produs o undă de soc in Găești: medicul de familie Daniela Toma a murit, după ce a fost infectata cu virusul SARS CoV-2. Daniela Toma fusese internata la un spital din capitala, iar starea ei a fost grava inca de la inceput. Medicul de familie era un om activ, avea foarte mulți pacienți si a lucrat pana in ultima secunda, inainte de a-i iesi testul pozitiv. Dumnezeu sa o odihnească in pace. Condoleanțe familiei indoliate.

 

Citește articolul

Evenimente

VESTE EXTREM DE TRISTĂ: A încetat din viaţă profesoara Marcela Pascalache! MESAJUL COLEGILOR!

Articol scris de

Cu profund regret și tristețe, colectivul de cadre didactice al Colegiului Național “Vladimir Streinu” Găești, anunță trecere printre îngeri a colegei Marcela Pascalache, profesor de matematică al acestei instituții din anul 1990.

Greu încercați de această pierdere neașteptată, profesori și elevi, ne oprim o clipă din drumul nostru, pentru a-i mulțumi unuia dintre oamenii care de-a lungul carierei a dovedit seriozitate, demnitate, verticalitate și rigurozitate, fiind un model pentru colegi și generațiile pe care le-a îndrumat, fără a renunța vreo clipă la principiile care i-au ghidat existența.

Conștienți că în asemenea situații cuvintele nu pot spune decât foarte puțin, îndreptăm cele mai sincere gânduri  de pe care poate nu am reușit să le împărtășim acestei colege, rugându-ne ca  drumul pe care l-a ales  prea devreme să îi fie călăuzit de îngeri, iar Dumnezeu să o odihnească în pace.

Condoleanțe familiei îndurerate, apropiaților și celor care au prețuit-o!

Citește articolul