Contactează-ne pe

Evenimente

ARGINT PENTRU ACS PROGRESUL GĂEȘTI LA CAMPIONATUL DE FOTBAL KINDER CUP SPORT VISION

Publicat în data de

- 922 vizualizări

ACS PROGRESUL GĂEȘTI a participat la un puternic campionat de fotbal pentru copii și juniori desfășurat zilele acestea la București, KINDER CUP SPORT VISION. Grupa de copii din 2013 a câștigat argintul, învingând cu 9-1 pe Young Tigers, 6-1 ProSport ori 7-1 pe Intergalaxy. Singurii care i-au bătut pe gaesteni au fost cei de la CSC Ghiroda Timișoara, aceasta fiind la acest moment cea mai buna echipă din țară.

Premiul special, CEL MAI BUN PORTAR AL TURNEULUI, a revenit lui Răduță Andrei, caruia îi dorim ca și pe viitor să apere la fel de bine buturile clubului ACS PROGRESUL GĂEȘTI.

În interliga ce are loc la Pitești, echipa găeșteană conduce autoritar atât la grupa de 2012 cât și la cea de 2013. Rezultatele sunt cu atât mai spectaculoase pe cât reiese din scorul final, însă trebuie sa precizăm că toate meciurile Progresului au fost disputate cu același efectiv de jucători, pe când adversarii și-au putut rula un număr dublu de sportivi pe durata campionatului. Într-o lume avidă de viteză, performanța sportivă apare și ea la vârste tot mai fragede, iar ACS PROGRESUL GĂEȘTI dovedește că poate ține pasul în fotbalul de performanță în ciuda faptului că investițiile nu sunt la fel de mari ca in București ori Timișoara.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Se caută cei mai frumoși tineri: ÎNCEP ÎNSCRIERILE PENTRU CONCURSUL MISS ȘI MISTER GĂEȘTI 2020!

Articol scris de

Casa de Cultură ”Dumitru Stanciu” lansează marea provocare: se caută cei mai frumoși tineri. De luni, 20 ianuarie, și până la sfârșitul lunii, vă puteți înscrie la cel mai spectaculos concurs din oraș, Miss și Mister Găești 2020. Pe 21 februarie, în cadrul unui show incendiar, va avea loc competiția frumuseților locale.

De data aceasta, limitele de vârstă sunt 15 și 25 de ani, iar concursul se anunță a fi unul așteptat cu sufletul la gură de întreaga comunitate. Concurenții trebuie să fie frumoși, dar și ingenioși, pentru că vor avea o probă surpriză, unde își vor dovedi talentele.

Totodată, la alegerea lor, pot fi pregătiți de instructorii Casei de Cultură.

Premiile vor fi, de asemenea, generoase, iar juriul – corect și exigent.

Pentru mai multe detalii despre înscriere, criterii și spectacol, apelați numărul de telefon 0729 159 258.

Citește articolul

Evenimente

Investiţii majore în Ulieşti! PODUL DE PESTE RÂUL NEAJLOV VA FI RECONSTRUIT CU APROAPE 1 MILION DE EURO!

Articol scris de

Puţin a lipsit ca satele Hanul lui Pală şi Croitori din comuna Ulieşti să nu rămână izolate. Podul de peste râul Neajlov are 60 de ani şi se află într-o stare avansată de degradare. Picioarele s-au dislocat, prezentând un risc major de prăbuşire, iar şansele de a obţine finanţare pentru reabilitare erau aproape inexistente.

Iulian Costache, primarul comunei Ulieşti, nu s-a descurajat însă. A bătut la uşa Guvernului condus de liberalul Ludovic Orban şi a obţinut – nici mai mult, nici mai puţin – decât 47 miliarde lei vechi, pe situaţii de urgenţă, pentru construirea unui pod nou-nouţ.

„Niciodată nu a avut comuna Ulieşti atâţia bani în casierie. Imediat cum timpul va fi favorabil, începem lucrările. Până atunci, rog cetăţenii să traverseze cu grijă podul peste Neajlov. Este una dintre cele mai importante investiţii pe care comuna a obţinut-o şi vom realiza o construcţie solidă şi modernă, care va prezenta siguranţă pentru mulţi ani de acum înainte”, a precizat primarul Iulian Costache.

Acesta a mai dezvăluit, pentru Cronica de Găeşti, că tot în această primăvară vor începe lucrările de reabilitare la Grădiniţele Ulieşti şi Mănăstioara şi la dispensar.

 

 

Citește articolul