Contactează-ne pe

Evenimente

ARGINT PENTRU ACS PROGRESUL GĂEȘTI LA CAMPIONATUL DE FOTBAL KINDER CUP SPORT VISION

Publicat în data de

- 942 vizualizări

ACS PROGRESUL GĂEȘTI a participat la un puternic campionat de fotbal pentru copii și juniori desfășurat zilele acestea la București, KINDER CUP SPORT VISION. Grupa de copii din 2013 a câștigat argintul, învingând cu 9-1 pe Young Tigers, 6-1 ProSport ori 7-1 pe Intergalaxy. Singurii care i-au bătut pe gaesteni au fost cei de la CSC Ghiroda Timișoara, aceasta fiind la acest moment cea mai buna echipă din țară.

Premiul special, CEL MAI BUN PORTAR AL TURNEULUI, a revenit lui Răduță Andrei, caruia îi dorim ca și pe viitor să apere la fel de bine buturile clubului ACS PROGRESUL GĂEȘTI.

În interliga ce are loc la Pitești, echipa găeșteană conduce autoritar atât la grupa de 2012 cât și la cea de 2013. Rezultatele sunt cu atât mai spectaculoase pe cât reiese din scorul final, însă trebuie sa precizăm că toate meciurile Progresului au fost disputate cu același efectiv de jucători, pe când adversarii și-au putut rula un număr dublu de sportivi pe durata campionatului. Într-o lume avidă de viteză, performanța sportivă apare și ea la vârste tot mai fragede, iar ACS PROGRESUL GĂEȘTI dovedește că poate ține pasul în fotbalul de performanță în ciuda faptului că investițiile nu sunt la fel de mari ca in București ori Timișoara.

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Medicul de familie Daniela Toma a murit în spital! A PIERDUT LUPTA CU COVID-19!

Articol scris de

Vestea a produs o undă de soc in Găești: medicul de familie Daniela Toma a murit, după ce a fost infectata cu virusul SARS CoV-2. Daniela Toma fusese internata la un spital din capitala, iar starea ei a fost grava inca de la inceput. Medicul de familie era un om activ, avea foarte mulți pacienți si a lucrat pana in ultima secunda, inainte de a-i iesi testul pozitiv. Dumnezeu sa o odihnească in pace. Condoleanțe familiei indoliate.

 

Citește articolul

Evenimente

VESTE EXTREM DE TRISTĂ: A încetat din viaţă profesoara Marcela Pascalache! MESAJUL COLEGILOR!

Articol scris de

Cu profund regret și tristețe, colectivul de cadre didactice al Colegiului Național “Vladimir Streinu” Găești, anunță trecere printre îngeri a colegei Marcela Pascalache, profesor de matematică al acestei instituții din anul 1990.

Greu încercați de această pierdere neașteptată, profesori și elevi, ne oprim o clipă din drumul nostru, pentru a-i mulțumi unuia dintre oamenii care de-a lungul carierei a dovedit seriozitate, demnitate, verticalitate și rigurozitate, fiind un model pentru colegi și generațiile pe care le-a îndrumat, fără a renunța vreo clipă la principiile care i-au ghidat existența.

Conștienți că în asemenea situații cuvintele nu pot spune decât foarte puțin, îndreptăm cele mai sincere gânduri  de pe care poate nu am reușit să le împărtășim acestei colege, rugându-ne ca  drumul pe care l-a ales  prea devreme să îi fie călăuzit de îngeri, iar Dumnezeu să o odihnească în pace.

Condoleanțe familiei îndurerate, apropiaților și celor care au prețuit-o!

Citește articolul