Contactează-ne pe

Evenimente

ARGINT PENTRU ACS PROGRESUL GĂEȘTI LA CAMPIONATUL DE FOTBAL KINDER CUP SPORT VISION

Publicat în data de

- 928 vizualizări

ACS PROGRESUL GĂEȘTI a participat la un puternic campionat de fotbal pentru copii și juniori desfășurat zilele acestea la București, KINDER CUP SPORT VISION. Grupa de copii din 2013 a câștigat argintul, învingând cu 9-1 pe Young Tigers, 6-1 ProSport ori 7-1 pe Intergalaxy. Singurii care i-au bătut pe gaesteni au fost cei de la CSC Ghiroda Timișoara, aceasta fiind la acest moment cea mai buna echipă din țară.

Premiul special, CEL MAI BUN PORTAR AL TURNEULUI, a revenit lui Răduță Andrei, caruia îi dorim ca și pe viitor să apere la fel de bine buturile clubului ACS PROGRESUL GĂEȘTI.

În interliga ce are loc la Pitești, echipa găeșteană conduce autoritar atât la grupa de 2012 cât și la cea de 2013. Rezultatele sunt cu atât mai spectaculoase pe cât reiese din scorul final, însă trebuie sa precizăm că toate meciurile Progresului au fost disputate cu același efectiv de jucători, pe când adversarii și-au putut rula un număr dublu de sportivi pe durata campionatului. Într-o lume avidă de viteză, performanța sportivă apare și ea la vârste tot mai fragede, iar ACS PROGRESUL GĂEȘTI dovedește că poate ține pasul în fotbalul de performanță în ciuda faptului că investițiile nu sunt la fel de mari ca in București ori Timișoara.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Cuțitarul Togan recidivează! A IEȘIT DIN PUȘCĂRIE ȘI A COMIS-O GRAV!

Articol scris de

Proaspăt eliberat condiționat, găeșteanul Ion Togan, cunoscut pentru antecedentele faptelor cu violență, a recidivat. A băut bine cu un prieten în apartamentul acestuia din urmă, după care s-au luat la ceartă. Togan nu a stat prea mult pe gânduri și l-a lovit cu cuțitul în gât pe amicul de pahar.

Autoritățile au intervenit de urgență. Ion Togan este cercetat acum de procurorii de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, pentru tentativă de omor.

Victima a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Togan fusese condamnat după ce lovise cu cuțitul un alt bărbat, tot din Găești. El a fost eliberat condiționat, după aproximativ un an de pușcărie.

 

 

Citește articolul

Evenimente

Socotelile au detronat-o: EA ESTE ADEVĂRATA MISS GĂEȘTI 2020! Organizatorii recunosc public eroarea!

Articol scris de

”Dintr-o regretabila eroare de calcul, clasamentul concursului Miss Găești 2020, organizat de Casa de Cultură „Dumitru Stanciu” in data de 21 februarie, a fost viciat. O comisie formata la initiava primarului Grigore Gheorghe a refacut calculele notelor la concursul Miss Găești, conform imaginilor video, iar câştigătoare este Maria Alexandra Stoica – Miss Găești 2020 (234 puncte). Ne exprimam regretul pentru eroarea comisa si asiguram publicul gaestean ca persoana responsabila va fi trasă la răspundere. Intentia intregii echipe a Casei de Cultura a fost de a organiza un concurs corect si transparent, dovada fiind si practica notelor la vedere, care sa permita, tocmai, controlul publicului si prevenirea unor asemenea erori. Ne cerem scuze fata de toti concurenții implicați si ne exprimam regretul ca un eveniment organizat cu profesionalism si daruire este umbrit de o astfel de intamplare. Castigatoarea, conform clasamentului real, va fi pusă in drepturi in conformitate cu Regulamentul de concurs. Va mulțumim pentru intelegere”, se arată într-un comunicat al Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”.

 

 

 

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------