Contactează-ne pe

Evenimente

VIDEO! Momente solemne și emoționante la Ziua Armatei! DIN SUFLET, PENTRU EROI!

Publicat în data de

- 466 vizualizări

Ziua Armatei Române a fost prilej de bucurie, ocazie de rememorare a momentelor de glorie și solemn moment de pomenire a eroilor ce au înfăptuit prin fapte de vitejie România de azi.

Garnizoana Târgoviște a ținut să elogieze eroii pierduți pe front dar intrați în eternitate, printr-un ceremonial desfășurat în incinta Cimitirului de Onoare de la Teiș. S-au depus coroane de flori, s-au adus mulțumiri veteranilor prezenți, momentul depunerii coroanei de flori de către veterani fiind aplaudat de întreaga asistență.

La Curtea Domnească din Târgoviște a fost prezentată tehnica militară unui public numeros, venit să ureze la mulți ani militarilor. Micuții vizitatori au fost atrași deopotrivă de armele de foc dar și de tunurile ori transportoarele blindate, TAB-ul fiind locul unde copiii au stat la coadă pentru a putea vedea un transportor blindat pe dinăuntru, și de ce nu, pentru a se imagina chiar și pentru câteva momente, în toiul unei bătălii întru apărarea țării dragi.

S-au ținut alocuțiuni, o slujbă de pomenire și au fost aduse mulțumiri militarilor pentru profesionalismul și dăruirea de care au dat dovadă în îndeplinirea misiunilor. Cu această ocazie, domnul comandat al garnizoanei Târgoviște, colonel Petre Jianu, a premiat militarii care au participat la întrecerile sportive de-a lungul acestui an, după cum urmează: Șah Loc 1 -Maior Pârvan Ovidiu Loc 2- salariat civil Mateescu Florin Loc 3- maior Marghioala Gheorghe Tenis de câmp: Loc 1 – plt.adj. Matei Adrian Loc 2- M.m. Ocnaru Marius Loc 3- frt. Turtoi Andrei Tenis de masă: Loc 1 – cap. Eftimie Gabriel Loc 2- salariat civil Popa Viorel Alergare în teren variat: Loc 1 –cap. Mocancea Traian Loc 2- frt. Filip Cosmin Loc 3- cpt. Ralea Gabriel.

Corul de copii Anastasis de la Parohia „Înălțarea Domnului” din Târgoviște a încântat audiența printr-un recital de poezie, cântecele patriotice fiind apreciate de audiența numeroasă sosită în vechea cetate de scaun a Țării Românești. Sărbătorirea Zilei Armatei Române s-a încheiat prin defilarea militarilor din Garnizoana Târgoviște în ropotele de aplauze ale micuților încântați de momentul la care au participat.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

„E genial!” GĂEȘTEANUL VLAD ȘCHIOPU A ȘOCAT JURIUL DE LA iUMOR CU MOMENTUL SĂU DE FERICIRE!

Articol scris de

Are 16 ani, învață la Colegiul Național „Vladimir Streinu” și are, cel mai probabil, un viitor strălucitor în informatică. Aseară însă a făcut furori la emisiunea iUmor difuzată de Antena 1 cu o coregrafie personală care i-a uimit pe Mihai Bendeac și Delia. Timp de câteva minute, Vlad s-a mișcat în ritmul său, absolut fascinant, nebunesc și interesant, in același timp.
Dezinvolt, simpatic și foarte inteligent, adolescentul le-a spus juratilor de la iUmor ca a venit la emisiune la îndemnul colegilor si ca dansul îi apartine.
„Nu a venit cu un număr de comedie, nu a venit cu un număr de dans, a venit cu un număr de fericire. Poți să crezi așa ceva? De asumare totală. L-am filmat”, a precizat Mihai Bendeac, entuziasmat de prestația gaesteanului.

Delia și-a scos imediat telefonul și a început si ea să-l filmeze: „Niște mișcări pe care nu le-am văzut niciodată, nicăieri. Este magnific!”.

 
La finalul discuției cu juriul, puștiul a oferit un alt moment memorabil și care i-a demonstrat, încă o dată, inteligența.
„Incheie cu un lucru memorabil, spune-ne ceva ce ai vrea tu să știe oamenii de acasă, nekegat de umor, nelegat de muzică, nelegat de emisiuni. Cel mai important mesaj pe care nu ai avut niciodată ocazia sa-l faci public”, a incercat Cheloo să-l incuie.
Replica a venit, absolut geniala: „Nașul meu are doi pisoi. Se numesc Măgărușul și Bibi”.

 

Citește articolul

Evenimente

ACCIDENT LA RĂSCĂEŢI CU DOUĂ FEMEI RĂNITE!

Articol scris de

O şoferiţă în vârstă de 37 de ani din Răscăeţi nu s-ar fi asigurat când a plecat de pe loc şi a intrat într-un alt autovehicol  condus de un tânăr de 27 de ani, care circula regulamentar. Zona a fost asigurată de pompierii de la  GI Vişina cu 1 ASAS, Det.Gaesti cu 1 SMURD,si SAJ DB cu 2 echipaje întrucât iniţial s-a crezut că 3 persoane sunt rănite.  Se pare că doar mama şi bunica tânărului ( de 49, respectiv 70 de ani) au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma impactului. Poliţia se află la faţa locului şi face cercetări în acest caz.

 

Citește articolul