Contactează-ne pe

Evenimente

SCENARIU DE COŞMAR LA PENITENCIARUL GĂEŞTI! Află cum s-au descurcat autorităţile!

Publicat în data de

- 2.171 vizualizări

În baza calendarului de activitati întocmit la nivel interinstituțional, azi 10.10.2019, a fost simulată o situație ipotetică care a presupus colaborarea și acționarea în echipe mixte pentru soluționarea incidentului. Scenariul a presupus stingerea unui incendiu izbucnit la blocul alimentar, în sala de pregatire a hranei pentru detinuti, cu posibilitatea extinderii incendiului la biroul evidență detinuți aflat în aceeasi clădire, aproape de locul incendiului. Totodată a existat un deținut care s-a intoxicat cu fum si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

În urma apelului la serviciul de urgenta 112, în aproximativ 6-8 minute au sosit in unitate, 2 autospeciale de stingere a incendiilor, un echipaj SMURD si în aproximativ 10 minute o autospeciala cu doi agenti din cadrul Politiei Gaesti. Echipa de prima interventie a penitenciarului a procedat la folosirea stingatoarelor P6 fiind urmati de echipajul ISU pentru stingerea incendiului. A doua autoutilitara a pompierilor a intervenit pentru limitarea incendiului si impiedicarea extinderii lui la biroul evidenta detinuti. Echipa SMURD a intervenit pentru asigurarea asistentei medicale detinutului intoxicat cu fum. Exercițiul a avut ca scop general creşterea capacităţii de reacție a structurilor participante şi rezolvarea diferitelor situaţii tehnico-tactice cu angrenarea participanţilor, în funcţie de situaţia operativă.

 

Publicitate
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Fenomenalul adolescent Ionuț Busuioc, victorie de senzație la Rin Grand Hotel! ANTRENORUL DAN MOCANU ȘI-A ASUMAT UN MARE RISC!

Articol scris de

Meci de poveste, în această seară, la Rin Grand Hotel, la “Dinastia Campionilor”. Cunoscutul antrenor Dan Mocanu, fondatorul Respect Gym Găești, și-a asumat un mare risc atunci când l-a aruncat în lumea bună a luptelor de contact pe Ionuț Busuioc. La doar 15 ani, puștiul este nu doar foarte talentat, dar și infometat de succes și de victorii. Adversarul lui din gala de la Rin Grand Hotel, Anghel Ionuţ Ciprian are 23 de ani și are experiență competițională: 7 meciuri, 7 victorii prin K.O. Cu toate acestea, puștiul lui Dan Mocanu nu s-a lăsat intimidat și a luptat, plin de curaj, pentru a câștiga. Şi-a pus adversarul la podea în repriza a doua şi nu a primit nicio lovitură. Victoria lui ramane una de referință pentru clubul gaestean coordonat de polițistul Dan Mocanu.

Citește articolul

Anunțuri

Restaurantul „La Şipot” din Găeşti găteşte pentru tine de Crăciun şi de Revelion. COMANDĂ ŞI UMPLEŢI MASA CU BUNĂTĂŢI TRADIŢIONALE!

Articol scris de

Restaurantul  „La Şipot” din Găeşti pregăteşte în perioada 21-30 Decembrie mâncare tradiţională românească pentru Crăciun si Revelion:

CÂRNAŢI

PIFTIE

SALATĂ  DE BOEUF

LEBĂR

TOBĂ

CALTABOŞ

SĂRMĂLUŢE

POMANA PORCULUI

Comenzile se primesc la sediul restaurantului din Găeşti, str. Academician Şerban Cioculescu, nr. 2C  sau la numărul de telefon :0766 451 534

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------

Noutăți

Loading...