Contactează-ne pe

Noutăți

Laurenţiu, încă o performanţă la Braşov! „DEDIC ACEASTĂ MEDALIE FETIȚELOR MELE”

Publicat în data de

- 1.333 vizualizări

Campionatul National de Culturism și Fitness, organizat în sala Sporturilor din Brașov, a fost unul fructuos pentru sportul gaestean. Ilie Laurențiu a obtinut medalia de bronz la categoria de 65kg, cea mai competitivă dintre toate, 4 din cei 6 concurenți fiind campioni din anii trecuți.

Problemele organizatorice au dat mare bătaie de cap concurenților, care, deși au fost chemați la ora 9 in concurs, au urcat pe scena abia la orele 20:00, stresul și deshidratarea fiind factorii determinanți ce au făcut diferența.

Laurențiu este din Valea Mare, practică acest sport de 11 ani, iar anul acesta s-a decis să-și încerce voința și să prindă cea mai buna condiție fizică a vieții. A participat la Cupa României, la Campionatele Naționale și, având în vedere că este la regim de aproape 8 luni, ar dori sa mai prindă și Cupa Federației.

„Dedic această medalie fetițelor mele, care mă susțin și pentru care as face orice. Ele reprezintă motivația mea și cei mai adevărați suporteri. Le mulțumesc de asemenea, părinților și prietenilor care m-au încurajat pe parcursul pregătirii. Acum am văzut că se poate dacă te dedici total, și aș vrea să particip si in anii următori, ” ne-a declarat Laurențiu. Performanta presupune sacrificii și multe absențe de acasă, lucruri pe care și le asumă orice sportiv, iar Laurențiu vrea acum sa recupereze timpul destinat pregătirii competiționale și să stea cat mai mult alături de familie, locul in care se simte cel mai bine.

„Îmi doresc să fiu un exemplu pozitiv pentru copiii mei și văd că fetele sunt pasionate de tot ce presupune mișcare. Cine știe, poate peste ani îmi vor depăși performanta, iar eu le voi fi alături sa le susțin”, ne-a mai declarat tânărul ce ne reprezintă cu succes la fiecare eveniment major din culturismul românesc actual.

 

 

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

S-A DESCHIS TERASA “LA POPICU” SI FACE ANGAJARI. Dă o fugă într-o seară. Merită!

Articol scris de

Terasa „La Popicu” angajeaza personal pentru bucatarie si gratar.

Informatii suplimentare despre locurile de munca disponibile puteti afla sunand la numarul de telefon 0744558441

Dacă iubești vara, mâncarea buna,  muzica faină și distracția, atunci oprește-te pe terasa “La Popicu” din Ionesti. Nu vei regreta! Este locul perfect pentru  o cafea bună, pentru o bautura racoritoare,  iar în bucătăria deschisă se gătesc mereu cele mai gustoase preparate.

Citește articolul

Anunțuri

Ofertă de muncă! SC ELUNOS DIN GĂEŞTI ANGAJEAZĂ MUNCITORI MANIPULANŢI

Articol scris de

Societatea Comercială ELUNOS din Găeşti angajează muncitori manipulanţi.  Cei care doresc detalii   despre  job, condiţii de muncă şi salariu, pot apela numărul de telefon 0726347373.

 

 

Citește articolul