Contactează-ne pe

Noutăți

Laurenţiu, încă o performanţă la Braşov! „DEDIC ACEASTĂ MEDALIE FETIȚELOR MELE”

Publicat în data de

- 1.299 vizualizări

Campionatul National de Culturism și Fitness, organizat în sala Sporturilor din Brașov, a fost unul fructuos pentru sportul gaestean. Ilie Laurențiu a obtinut medalia de bronz la categoria de 65kg, cea mai competitivă dintre toate, 4 din cei 6 concurenți fiind campioni din anii trecuți.

Problemele organizatorice au dat mare bătaie de cap concurenților, care, deși au fost chemați la ora 9 in concurs, au urcat pe scena abia la orele 20:00, stresul și deshidratarea fiind factorii determinanți ce au făcut diferența.

Laurențiu este din Valea Mare, practică acest sport de 11 ani, iar anul acesta s-a decis să-și încerce voința și să prindă cea mai buna condiție fizică a vieții. A participat la Cupa României, la Campionatele Naționale și, având în vedere că este la regim de aproape 8 luni, ar dori sa mai prindă și Cupa Federației.

„Dedic această medalie fetițelor mele, care mă susțin și pentru care as face orice. Ele reprezintă motivația mea și cei mai adevărați suporteri. Le mulțumesc de asemenea, părinților și prietenilor care m-au încurajat pe parcursul pregătirii. Acum am văzut că se poate dacă te dedici total, și aș vrea să particip si in anii următori, ” ne-a declarat Laurențiu. Performanta presupune sacrificii și multe absențe de acasă, lucruri pe care și le asumă orice sportiv, iar Laurențiu vrea acum sa recupereze timpul destinat pregătirii competiționale și să stea cat mai mult alături de familie, locul in care se simte cel mai bine.

„Îmi doresc să fiu un exemplu pozitiv pentru copiii mei și văd că fetele sunt pasionate de tot ce presupune mișcare. Cine știe, poate peste ani îmi vor depăși performanta, iar eu le voi fi alături sa le susțin”, ne-a mai declarat tânărul ce ne reprezintă cu succes la fiecare eveniment major din culturismul românesc actual.

 

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

VREI SĂ CONTEZI ÎN VIITORUL UNUI COPIL? Vino in Casa Speranței și a Bucuriei! GĂSEȘTI URNELE PENTRU DONAȚII LA CONCERTUL FUEGO!

Articol scris de

Peste 20 de copii din familii cu posibilitati materiale foarte reduse au sansa unui viitor luminos. Noi suntem cei care il putem oferi, daca ne adunam cu inima deschisa, impreuna, in Casa Sperantei si a Bucuriei. Asociatia Comunitara G.A.E.S.T.I. face eforturi uriase pentru a deschide noul centru de zi pentru copii la data de 1 noimbrie. Pentru aceasta insa, mai sunt necesari 4.800 de lei, o suma care la prima vedere pare mica, dar care, pentru toti cei care s-au implicat in acest proiect minunat, este fundul sacului. Copiii care vor face parte din Casa Speranței și a Bucuriei vor primi zilnic o masa calda si educație de calitate din partea dascalilor gaesteni voluntari. Avand in vedere ca vineri, de la ora 18.30, va avea loc spectacolul aniversar Ziua Casei de Cultura, cu invitat special Fuego, voluntarii Asociației Comunitare G.A.E.S.T.I vor incerca sa stranga aceasta suma. Nu ignorati, asadar, urnele si donati orice suma considerati de cuviință. In acest fel, veti conta cu adevarat pentru viitorul unui copil.

Citește articolul

Noutăți

PREMII LA „TEZAURUL TOAMNEI” PENTRU ELEVII ŞCOLII GIMNAZIALE VALEA MARE

Articol scris de

 

Toţi elevii Şcolii Gimnaziale Valea Mare  au participat la „Tezaurul Toamnei”, proiect educaţional care a avut loc zilele acestea la Scoala Gimnazială “Paul Bănică” din Târgovişte.

Obiectivele stabilite sunt afirmarea, cunoaşterea şi stimularea potenţialului artistic al copiilor și al cadrelor didactice, dar și implicarea în acțiuni de voluntariat- care implică strângerea de legume și fructe de către elevii voluntari și donarea lor familiilor aflate în dificultate sau unor instituții sociale.

Copiii au adus de acasă zacuscă, gem, compoturi ori murături  pe care mai întâi le-au expus , apoi au hotărât să fie donate Centrului de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Moreni-Ţuicani.

Grupul de fete Joydanse, pregătit de prof. Alina Mușat, a câștigat premiul I la secțiuna Program Artistic.

Școala din Valea Mare a mai câștigat premiul I si la secțiunea Stand, așteptând încă rezultatele pentru secțiunea Creații literare.

Este pentru a doua oară când Școala Gimnazială Valea Mare participă și câștigă, acum patru ani câștigând trofeul Tezaurul Toamnei.

“Doresc să mulțumesc tuturor elevilor pentru receptivitate și implicare, părinților care ne-au ajutat, doamnei director Milescu Gica, pentru sprijinul oferit în transportul copiilor, colegilor din școală, alături de care formăm un colectiv de succes, și nu în ultimul rând reprezentantei bibliotecii comunale Valea Mare, Loliceru Aurora, care realizează activităţi alături de noi de câțiva ani buni.”, ne-a declarat prof. Alina Mușat.

Citește articolul

Educație și cultură

Fuego, invitatul special de Ziua Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”! VINERI SEARA, DE LA 18.30, SPECTACOLUL TOAMNEI LA GĂEȘTI!

Articol scris de

Fuego este invitatul special al găeștenilor, la spectacolul aniversar organizat cu ocazia Zilei Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”. De la ora 18.30, iubitorii de muzică, dans și momente de calitate pentru suflet sunt așteptați în incinta sălii de spectacole, pentru a se bucura împreună de câteva ore minunate.

Se fac ultimele pregătiri, în Casa de Cultură, pentru cel mai important eveniment al toamnei. Cu decoruri noi și surprinzătoare, dar și cu momente superbe de spectacol, artiștii amatori și-au propus să ofere publicului găeștean un nou format de show, cu voie bună și surprize.

Pentru prima dată pe scena Casei de Cultură va urca Fuego, invitatul special, care vă va delecta cu un concert live, cu melodii celebre, pentru suflet.

Important de precizat este faptul că intrarea la concert este liberă, în limita locurilor disponibile.

 

Citește articolul

Noutăți

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design