Contactează-ne pe

Evenimente

VIDEO!Trafic infernal spre Autostradă! COLOANE DE KILOMETRI LA IEȘIREA DIN GĂEȘTI, SPRE IONESTI!

Publicat în data de

- 2.097 vizualizări

După ce că Găeștiul este sufocat în orele de vârf până dincolo de orice limită a suportabilitatii, cei de la Drumuri Naționale s-au apucat să facă lucrări pe DN61 exact cand e traficul mai in floare. Mai multi cetateni ne-au scris ca pierd zeci de minute pe drumul Găești – Ionesti din cauza semafoarelor care durează o vesnicie. Coloanele se intind pe kilometri intregi si nu putini sunt soferii care depasesc extrem de periculos.

Ca această ruta are nevoie de reparații nu incape vorba, insa muncitorii ar putea diminua din disconfort daca si-ar alege ore de lucru in care traficul nu este la cote maxime. Mai trebuie spus ca, în cateva luni, vor incepe investițiile de consolidare si reabilitare a pasarelei peste calea ferata, care vor perturba si mai mult deplasarea pe acest traseu. Pana atunci insa, poate sefii de la DN-uri vor gasi o solutie de bun simt pentru limitarea nebuniei din aceste zile.

Publicitate
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Fenomenalul adolescent Ionuț Busuioc, victorie de senzație la Rin Grand Hotel! ANTRENORUL DAN MOCANU ȘI-A ASUMAT UN MARE RISC!

Articol scris de

Meci de poveste, în această seară, la Rin Grand Hotel, la “Dinastia Campionilor”. Cunoscutul antrenor Dan Mocanu, fondatorul Respect Gym Găești, și-a asumat un mare risc atunci când l-a aruncat în lumea bună a luptelor de contact pe Ionuț Busuioc. La doar 15 ani, puștiul este nu doar foarte talentat, dar și infometat de succes și de victorii. Adversarul lui din gala de la Rin Grand Hotel, Anghel Ionuţ Ciprian are 23 de ani și are experiență competițională: 7 meciuri, 7 victorii prin K.O. Cu toate acestea, puștiul lui Dan Mocanu nu s-a lăsat intimidat și a luptat, plin de curaj, pentru a câștiga. Şi-a pus adversarul la podea în repriza a doua şi nu a primit nicio lovitură. Victoria lui ramane una de referință pentru clubul gaestean coordonat de polițistul Dan Mocanu.

Citește articolul

Anunțuri

Restaurantul „La Şipot” din Găeşti găteşte pentru tine de Crăciun şi de Revelion. COMANDĂ ŞI UMPLEŢI MASA CU BUNĂTĂŢI TRADIŢIONALE!

Articol scris de

Restaurantul  „La Şipot” din Găeşti pregăteşte în perioada 21-30 Decembrie mâncare tradiţională românească pentru Crăciun si Revelion:

CÂRNAŢI

PIFTIE

SALATĂ  DE BOEUF

LEBĂR

TOBĂ

CALTABOŞ

SĂRMĂLUŢE

POMANA PORCULUI

Comenzile se primesc la sediul restaurantului din Găeşti, str. Academician Şerban Cioculescu, nr. 2C  sau la numărul de telefon :0766 451 534

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------

Noutăți

Loading...