Contactează-ne pe

Noutăți

Iulian Marinescu va reprezenta luna viitoare România la Campionatul Mondial ISKA -Irlanda

Publicat în data de

- 762 vizualizări
Sâmbătă, 21 septembrie, VIPER SPORT GĂEȘTI a participat la Cupa Tellur Kickboxing powered by Dynamite Fighting Show, organizată la Sala Sporturilor Unirea din Dobroești. La această competiție a sporturilor de contact K1, dedicată special copiilor și juniorilor, echipa condusă de Nicu Dragne s-a prezentat doar cu doar 2 sportivi, cei 2 au fost încadrați în 2 piramide separate: -Iulian Marinescu(60kg) în piramida de 7 sportivi -Robert Guraliuc(71 kg) în piramida de 8 sportivi. Ambii sportivi au reușit sa câștige piramidele din care au făcut parte, disputand câte 3 meciuri de fiecare în mai puțin de 8ore, cat a durat competiția. Totodată, Iulian Marinescu a și câștigat marele premiu, acela de a fi în primii 3 cei mai buni luptători juniori romani, care vor reprezenta România la Campionatul Mondial ISKA -Irlanda în octombrie 2019. Pe echipe, VIPER SPORT GĂEȘTI a ieșit pe locul 2 national, din cauză că au participat doar cu doi sportivi. Poate că, daca se prezentă și un al treilea din lotul „viperelor”, competiția s-ar fi transformat într-un tur de forță al sportivilor din Găești. Să-i felicităm pe băieți pentru rezultate excelente și să-l încurajăm pe Iulian la campionatele mondiale, unde, pentru a doua oară va reprezenta România.
Nicu Dragne, antrenorul care a pregătit pe cei doi sportivi campioni, a declarat: ” Sunt foarte mulțumit de modul în care ne-am prezentat la competiție. Antrenamentele epuizante din sală au dat roade, iar diferența de nivel in pregătire este vizibilă încă de la prima repriză deși sportivii prezenți au fost unii titrați pentru K1 românesc. Țin să mulțumesc pe această cale domnului comisar șef Istratescu Cristi și conducerii Penitenciarului Găești, care mi-au înțeles demersul și m-au ajutat in perioada în care eu a trebuit să-mi urmez elevii la competiții. Mulțumesc de asemenea, domnului primar, Grigore Gheorghe, ce ne-a înlesnit prezența pe podiumul concursurilor, conducerii Liceului Iordache Golescu, care ne-a pus la dispoziție sala de sport în care ne desfășurau activitatea, și nu în ultimul rând, Dr Lazăr Med, sponsorul principal al VIPER SPORT GĂEȘTI.”
 

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

PRIMUL CAZ DE CORONAVIRUS ÎN PRODULEŞTI! Epidemia, tot mai aproape de Găeşti!

Articol scris de

O asistentă medicală în vârstă de 36 de ani, care lucrează la Bucureşti, la Matei Balş, a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Femeia făcea naveta la locul de muncă, dar locuia efectiv, cu familia, în comuna dâmboviţeană.

Acum, DSP Dâmboviţa face ancheta epidemiologică, chiar dacă este contact de Bucureşti.

Informaţia despre acest nou caz de infectare cu CoVid-19 a fost făcută publică de către primarul comunei Produleşti, George Georgescu, într-o postare pe Facebook:

„Din nefericire, avem primul caz de coronavirus în comuna noastră. Este virba despre o asistentă medicală care lucrează într-un spital din București. Ca urmare a depistării pozitive cu virusul COVID-19 a unui cetățean cu domiciliul în comuna Produlești, vă informăm că situația este gestionată în totalitate de către DSP Dâmbovița (Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița), dar și de autoritățile locale.
Acum, mai mult ca oricând, instituțiile trebuie lăsate să-și facă datoria. Primul lucru pe care-l vom face rapid: în jurul gospodăriei, vom acționa cu substanțe de dezinfecție din Registrul Național al Produselor Biocide, recomandabile în astfel de cazuri.
Primăria Comunei Produlești îndeamnă cetățenii comunei la calm și responsabilitate și la informare doar din surse credibile, oficiale. Orice modificare legată de situația sus menționată va fi adusă la cunoștință opiniei publice în timp util”.

Citește articolul

Noutăți

HOTĂRÂRE A COMITETULUI JUDEŢEAN PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ DÂMBOVIŢA: Se recomandă purtarea măştii de protecţie în public! ALTE INFORMAŢII ŞI CIFRE OFICIALE, AICI!

Articol scris de

În ultimele 24 de ore, structurile de ordine și siguranță publică din județul Dâmbovița au desfășurat următoarele activități:

  • au fost constituite 114 de patrule ale Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, dintre care 71 mixte cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița “Mircea cel Bătrân”, care au acționat pentru verificarea respectării măsurii de izolare la domiciliu, în cadrul acțiunii fiind verificate 1200 de persoane;
  • în activitățile desfășurate, au fost angrenați 51 miliari și 128 de polițiști locali;
  • pentru nerespectarea restricțiilor de circulație au fost aplicate 163 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 386.800 lei;

Echipajele mixte formate din polițiști, jandarmi, polițiști locali și cadre ale MApN continuă activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică cât și pentru verificarea respectării măsurilor dispuse prin ordonanțele militare.

Astăzi, 08.04.2020, conform situației DSP Dâmbovița:

  • se află în izolare la domiciliu 750 persoane asimptomatice
  • se află în carantină 464 persoane
  • au ieșit din carantină 90 persoane

De la începutul pandemiei până în prezent, au ieșit din izolare la domiciliu 2816 persoane.

Precizăm că, în cursul zilei de astăzi a fost aprobată hotărârea CJSU nr. 15/08.04.2020, prin care se recomandă acoperirea feței (nas, gură) cu mască, inclusiv mască improvizată sau alte materiale de protecție, de unică folosință sau reutilizabile (eșarfe, fulare sau alte accesorii vestimentare), în timpul deplasării în afara locuinței sau a gospodăriei, a locuitorilor județului Dâmbovița, în vederea reducerii riscului epidemiologic de transmitere a noului coronavirus (SARS-CoV-2).

Totodată, conform hotărârii, recomandarea se aplică și la intrarea în toate spațiile publice, spațiile comerciale, instituții publice, agenți economici și entități care derulează activitate cu publicul, farmacii, piețe agroalimentare și mijloace de transport public.

De asemenea, au fost repartizate județului nostru alte materiale de protecție: 3240 combinezoane de protecție și 51000 măști de protecție chirurgicale care, în cursul acestei zile urmează a fi primite și distribuite prin ISU “Basarab I” Dâmbovița, unităților beneficiare.

În această perioadă, ISU ”Basarab I” Dâmbovița execută misiuni pentru: transportul persoanelor către locațiile stabilite pentru izolare/carantină, transportul persoanelor suspectate/confirmate a fi infectate cu COVID-19 la unități spitalicești, pentru spijinul DSP Dâmbovița în desfășurarea acțiunilor specifice, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și personalului care a participat la misiunile de transport.

De la activarea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției (la sediul ISU ”Basarab I” Dâmbovița) au fost înregistrate 459 de apeluri la numărul de telefon mobil pus la dispoziție pentru persoane aflate în izolare/carantină sau șoferi de autocamioane transport marfă (TIR). Aceste apeluri sunt preluate de personalul din cadrul centrului, iar cererile solicitanților sunt rezolvate pe loc, dacă se solicită informații sau sunt redirecționate către autoritățile competente dacă se solicită bunuri sau servicii, în funcție de caz.

Alte date de interes public și măsuri adoptate la nivel județean vor fi aduse la cunoștința publicului în cel mai scurt timp.

 

 

 

CENTRUL JUDEȚEAN

DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ

AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Citește articolul