Contactează-ne pe

Noutăți

Iulian Marinescu va reprezenta luna viitoare România la Campionatul Mondial ISKA -Irlanda

Publicat în data de

- 714 vizualizări
Sâmbătă, 21 septembrie, VIPER SPORT GĂEȘTI a participat la Cupa Tellur Kickboxing powered by Dynamite Fighting Show, organizată la Sala Sporturilor Unirea din Dobroești. La această competiție a sporturilor de contact K1, dedicată special copiilor și juniorilor, echipa condusă de Nicu Dragne s-a prezentat doar cu doar 2 sportivi, cei 2 au fost încadrați în 2 piramide separate: -Iulian Marinescu(60kg) în piramida de 7 sportivi -Robert Guraliuc(71 kg) în piramida de 8 sportivi. Ambii sportivi au reușit sa câștige piramidele din care au făcut parte, disputand câte 3 meciuri de fiecare în mai puțin de 8ore, cat a durat competiția. Totodată, Iulian Marinescu a și câștigat marele premiu, acela de a fi în primii 3 cei mai buni luptători juniori romani, care vor reprezenta România la Campionatul Mondial ISKA -Irlanda în octombrie 2019. Pe echipe, VIPER SPORT GĂEȘTI a ieșit pe locul 2 national, din cauză că au participat doar cu doi sportivi. Poate că, daca se prezentă și un al treilea din lotul „viperelor”, competiția s-ar fi transformat într-un tur de forță al sportivilor din Găești. Să-i felicităm pe băieți pentru rezultate excelente și să-l încurajăm pe Iulian la campionatele mondiale, unde, pentru a doua oară va reprezenta România.
Nicu Dragne, antrenorul care a pregătit pe cei doi sportivi campioni, a declarat: ” Sunt foarte mulțumit de modul în care ne-am prezentat la competiție. Antrenamentele epuizante din sală au dat roade, iar diferența de nivel in pregătire este vizibilă încă de la prima repriză deși sportivii prezenți au fost unii titrați pentru K1 românesc. Țin să mulțumesc pe această cale domnului comisar șef Istratescu Cristi și conducerii Penitenciarului Găești, care mi-au înțeles demersul și m-au ajutat in perioada în care eu a trebuit să-mi urmez elevii la competiții. Mulțumesc de asemenea, domnului primar, Grigore Gheorghe, ce ne-a înlesnit prezența pe podiumul concursurilor, conducerii Liceului Iordache Golescu, care ne-a pus la dispoziție sala de sport în care ne desfășurau activitatea, și nu în ultimul rând, Dr Lazăr Med, sponsorul principal al VIPER SPORT GĂEȘTI.”
 
Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

VREI SĂ CONTEZI ÎN VIITORUL UNUI COPIL? Vino in Casa Speranței și a Bucuriei! GĂSEȘTI URNELE PENTRU DONAȚII LA CONCERTUL FUEGO!

Articol scris de

Peste 20 de copii din familii cu posibilitati materiale foarte reduse au sansa unui viitor luminos. Noi suntem cei care il putem oferi, daca ne adunam cu inima deschisa, impreuna, in Casa Sperantei si a Bucuriei. Asociatia Comunitara G.A.E.S.T.I. face eforturi uriase pentru a deschide noul centru de zi pentru copii la data de 1 noimbrie. Pentru aceasta insa, mai sunt necesari 4.800 de lei, o suma care la prima vedere pare mica, dar care, pentru toti cei care s-au implicat in acest proiect minunat, este fundul sacului. Copiii care vor face parte din Casa Speranței și a Bucuriei vor primi zilnic o masa calda si educație de calitate din partea dascalilor gaesteni voluntari. Avand in vedere ca vineri, de la ora 18.30, va avea loc spectacolul aniversar Ziua Casei de Cultura, cu invitat special Fuego, voluntarii Asociației Comunitare G.A.E.S.T.I vor incerca sa stranga aceasta suma. Nu ignorati, asadar, urnele si donati orice suma considerati de cuviință. In acest fel, veti conta cu adevarat pentru viitorul unui copil.

Citește articolul

Noutăți

PREMII LA „TEZAURUL TOAMNEI” PENTRU ELEVII ŞCOLII GIMNAZIALE VALEA MARE

Articol scris de

 

Toţi elevii Şcolii Gimnaziale Valea Mare  au participat la „Tezaurul Toamnei”, proiect educaţional care a avut loc zilele acestea la Scoala Gimnazială “Paul Bănică” din Târgovişte.

Obiectivele stabilite sunt afirmarea, cunoaşterea şi stimularea potenţialului artistic al copiilor și al cadrelor didactice, dar și implicarea în acțiuni de voluntariat- care implică strângerea de legume și fructe de către elevii voluntari și donarea lor familiilor aflate în dificultate sau unor instituții sociale.

Copiii au adus de acasă zacuscă, gem, compoturi ori murături  pe care mai întâi le-au expus , apoi au hotărât să fie donate Centrului de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Moreni-Ţuicani.

Grupul de fete Joydanse, pregătit de prof. Alina Mușat, a câștigat premiul I la secțiuna Program Artistic.

Școala din Valea Mare a mai câștigat premiul I si la secțiunea Stand, așteptând încă rezultatele pentru secțiunea Creații literare.

Este pentru a doua oară când Școala Gimnazială Valea Mare participă și câștigă, acum patru ani câștigând trofeul Tezaurul Toamnei.

“Doresc să mulțumesc tuturor elevilor pentru receptivitate și implicare, părinților care ne-au ajutat, doamnei director Milescu Gica, pentru sprijinul oferit în transportul copiilor, colegilor din școală, alături de care formăm un colectiv de succes, și nu în ultimul rând reprezentantei bibliotecii comunale Valea Mare, Loliceru Aurora, care realizează activităţi alături de noi de câțiva ani buni.”, ne-a declarat prof. Alina Mușat.

Citește articolul

Educație și cultură

Fuego, invitatul special de Ziua Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”! VINERI SEARA, DE LA 18.30, SPECTACOLUL TOAMNEI LA GĂEȘTI!

Articol scris de

Fuego este invitatul special al găeștenilor, la spectacolul aniversar organizat cu ocazia Zilei Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”. De la ora 18.30, iubitorii de muzică, dans și momente de calitate pentru suflet sunt așteptați în incinta sălii de spectacole, pentru a se bucura împreună de câteva ore minunate.

Se fac ultimele pregătiri, în Casa de Cultură, pentru cel mai important eveniment al toamnei. Cu decoruri noi și surprinzătoare, dar și cu momente superbe de spectacol, artiștii amatori și-au propus să ofere publicului găeștean un nou format de show, cu voie bună și surprize.

Pentru prima dată pe scena Casei de Cultură va urca Fuego, invitatul special, care vă va delecta cu un concert live, cu melodii celebre, pentru suflet.

Important de precizat este faptul că intrarea la concert este liberă, în limita locurilor disponibile.

 

Citește articolul

Noutăți

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design