Contactează-ne pe

Noutăți

Iulian Marinescu va reprezenta luna viitoare România la Campionatul Mondial ISKA -Irlanda

Publicat în data de

- 747 vizualizări
Sâmbătă, 21 septembrie, VIPER SPORT GĂEȘTI a participat la Cupa Tellur Kickboxing powered by Dynamite Fighting Show, organizată la Sala Sporturilor Unirea din Dobroești. La această competiție a sporturilor de contact K1, dedicată special copiilor și juniorilor, echipa condusă de Nicu Dragne s-a prezentat doar cu doar 2 sportivi, cei 2 au fost încadrați în 2 piramide separate: -Iulian Marinescu(60kg) în piramida de 7 sportivi -Robert Guraliuc(71 kg) în piramida de 8 sportivi. Ambii sportivi au reușit sa câștige piramidele din care au făcut parte, disputand câte 3 meciuri de fiecare în mai puțin de 8ore, cat a durat competiția. Totodată, Iulian Marinescu a și câștigat marele premiu, acela de a fi în primii 3 cei mai buni luptători juniori romani, care vor reprezenta România la Campionatul Mondial ISKA -Irlanda în octombrie 2019. Pe echipe, VIPER SPORT GĂEȘTI a ieșit pe locul 2 national, din cauză că au participat doar cu doi sportivi. Poate că, daca se prezentă și un al treilea din lotul „viperelor”, competiția s-ar fi transformat într-un tur de forță al sportivilor din Găești. Să-i felicităm pe băieți pentru rezultate excelente și să-l încurajăm pe Iulian la campionatele mondiale, unde, pentru a doua oară va reprezenta România.
Nicu Dragne, antrenorul care a pregătit pe cei doi sportivi campioni, a declarat: ” Sunt foarte mulțumit de modul în care ne-am prezentat la competiție. Antrenamentele epuizante din sală au dat roade, iar diferența de nivel in pregătire este vizibilă încă de la prima repriză deși sportivii prezenți au fost unii titrați pentru K1 românesc. Țin să mulțumesc pe această cale domnului comisar șef Istratescu Cristi și conducerii Penitenciarului Găești, care mi-au înțeles demersul și m-au ajutat in perioada în care eu a trebuit să-mi urmez elevii la competiții. Mulțumesc de asemenea, domnului primar, Grigore Gheorghe, ce ne-a înlesnit prezența pe podiumul concursurilor, conducerii Liceului Iordache Golescu, care ne-a pus la dispoziție sala de sport în care ne desfășurau activitatea, și nu în ultimul rând, Dr Lazăr Med, sponsorul principal al VIPER SPORT GĂEȘTI.”
 
Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Noutăți

Procesul traficanţilor de minore din satul Voia se judecă în Germania. UN NEAMŢ FOARTE BOGAT CUMPĂRA ŞI VIOLA COPII DIN ROMÂNIA

Articol scris de

Presa germană relatează că a început procesul pedofilului violator René H şi a indivizilor  acuzaţi de proxenetism : Oliviu D., 40 de ani, Vasile A., 24 de ani și Suzana Z., 37 de ani.  Cei trei nu sunt  din “satul Găeşti unde nu au nici numere la case” aşa cum eronat s-a menţionat în ziarul german  ludwigshafen24.de,   ci din satul Voia care aparţine de comuna Crângurile.

Faptele au fost comise între 2017 și 2019, iar rețeaua a fost desoperită după ce una din fete, în vârstă de 15 ani, a reușit să fugă și a povestit totul anchetatorilor.

Pentru soluționarea cauzei, procurorii români au colaborat cu autoritățile judiciare din Germania, probele fiind administrate în baza unui Acord de constituire a unei echipe comune de anchetă, încheiat cu sprijinul Eurojust, unde a avut loc o reuniune de coordonare.

Sprijinul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Activităţile au fost efectuate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Găești.

Potrivit procurorilor, în posesia germanului au fost găsite peste 100 de filmări cu caracter pornografic și peste 6.000 de fotografii cu copii, cumpărate de acesta de pe internet.

În plus, René H. este acuzat și de abuz sexual asupra unei fetițe de numai cinci ani.

Potrivit presei germane, pedofilul este căsătorit, este director de firmă,  are o situație financiară foarte bună şi este apărat de unul dintre cei mai cunoscuţi avocaţi din ţară.

 

Citește articolul

Evenimente

Investiţii majore în Ulieşti! PODUL DE PESTE RÂUL NEAJLOV VA FI RECONSTRUIT CU APROAPE 1 MILION DE EURO!

Articol scris de

Puţin a lipsit ca satele Hanul lui Pală şi Croitori din comuna Ulieşti să nu rămână izolate. Podul de peste râul Neajlov are 60 de ani şi se află într-o stare avansată de degradare. Picioarele s-au dislocat, prezentând un risc major de prăbuşire, iar şansele de a obţine finanţare pentru reabilitare erau aproape inexistente.

Iulian Costache, primarul comunei Ulieşti, nu s-a descurajat însă. A bătut la uşa Guvernului condus de liberalul Ludovic Orban şi a obţinut – nici mai mult, nici mai puţin – decât 47 miliarde lei vechi, pe situaţii de urgenţă, pentru construirea unui pod nou-nouţ.

„Niciodată nu a avut comuna Ulieşti atâţia bani în casierie. Imediat cum timpul va fi favorabil, începem lucrările. Până atunci, rog cetăţenii să traverseze cu grijă podul peste Neajlov. Este una dintre cele mai importante investiţii pe care comuna a obţinut-o şi vom realiza o construcţie solidă şi modernă, care va prezenta siguranţă pentru mulţi ani de acum înainte”, a precizat primarul Iulian Costache.

Acesta a mai dezvăluit, pentru Cronica de Găeşti, că tot în această primăvară vor începe lucrările de reabilitare la Grădiniţele Ulieşti şi Mănăstioara şi la dispensar.

 

 

Citește articolul