Contactează-ne pe

Noutăți

Primul meci al juniorilor sub 11 ani de la ACS Progresul Găești! Vezi rezultatul şi condiţiile de joc!

Publicat în data de

- 747 vizualizări

Meci foarte aprins, plin de orgolii chiar și la juniorii sub 11 ani, unde ACS Progresul Găești a întâlnit pe C.S.M. Fieni. Deși au condus cu 3-0 pe teren propriu, Progresul nu a putut ține de rezultat, la final, tabela de marcaj indicând egalitatea de 3-3.

Mult efort pentru micuții care, trebuie să facă față unui meci deosebit de alert și solicitant, în ciuda faptului că întreaga echipă trebuie să fie schimbată la mijlocul primei și a celei de a doua reprize. Practic, fiecare reprezentativă vine cu două echipe diferite dar de aceeași vârstă, iar meciul este împărțit în 4 sferturi, primul și al treilea fiind jucat cu una din echipe, iar al doilea si al patrulea urmând a fi desfășurat de cea de a doua, regulamentul nepermițând ca vreun jucător să rămână pe teren pentru 2 sferturi consecutive.

Dacă la juniori E, categorie destinată copiilor sub 11 ani, clubul de fotbal din Găești abia a avut primul meci, juniorii D, categorie destinată copiilor sub 13 ani, sunt deja pe primul loc pe județ, devansând cele două cluburi mai cunoscute din Târgoviște, Kinder și Cetatea Târgoviște.

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Noutăți

Procesul traficanţilor de minore din satul Voia se judecă în Germania. UN NEAMŢ FOARTE BOGAT CUMPĂRA ŞI VIOLA COPII DIN ROMÂNIA

Articol scris de

Presa germană relatează că a început procesul pedofilului violator René H şi a indivizilor  acuzaţi de proxenetism : Oliviu D., 40 de ani, Vasile A., 24 de ani și Suzana Z., 37 de ani.  Cei trei nu sunt  din “satul Găeşti unde nu au nici numere la case” aşa cum eronat s-a menţionat în ziarul german  ludwigshafen24.de,   ci din satul Voia care aparţine de comuna Crângurile.

Faptele au fost comise între 2017 și 2019, iar rețeaua a fost desoperită după ce una din fete, în vârstă de 15 ani, a reușit să fugă și a povestit totul anchetatorilor.

Pentru soluționarea cauzei, procurorii români au colaborat cu autoritățile judiciare din Germania, probele fiind administrate în baza unui Acord de constituire a unei echipe comune de anchetă, încheiat cu sprijinul Eurojust, unde a avut loc o reuniune de coordonare.

Sprijinul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Activităţile au fost efectuate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Găești.

Potrivit procurorilor, în posesia germanului au fost găsite peste 100 de filmări cu caracter pornografic și peste 6.000 de fotografii cu copii, cumpărate de acesta de pe internet.

În plus, René H. este acuzat și de abuz sexual asupra unei fetițe de numai cinci ani.

Potrivit presei germane, pedofilul este căsătorit, este director de firmă,  are o situație financiară foarte bună şi este apărat de unul dintre cei mai cunoscuţi avocaţi din ţară.

 

Citește articolul

Evenimente

Investiţii majore în Ulieşti! PODUL DE PESTE RÂUL NEAJLOV VA FI RECONSTRUIT CU APROAPE 1 MILION DE EURO!

Articol scris de

Puţin a lipsit ca satele Hanul lui Pală şi Croitori din comuna Ulieşti să nu rămână izolate. Podul de peste râul Neajlov are 60 de ani şi se află într-o stare avansată de degradare. Picioarele s-au dislocat, prezentând un risc major de prăbuşire, iar şansele de a obţine finanţare pentru reabilitare erau aproape inexistente.

Iulian Costache, primarul comunei Ulieşti, nu s-a descurajat însă. A bătut la uşa Guvernului condus de liberalul Ludovic Orban şi a obţinut – nici mai mult, nici mai puţin – decât 47 miliarde lei vechi, pe situaţii de urgenţă, pentru construirea unui pod nou-nouţ.

„Niciodată nu a avut comuna Ulieşti atâţia bani în casierie. Imediat cum timpul va fi favorabil, începem lucrările. Până atunci, rog cetăţenii să traverseze cu grijă podul peste Neajlov. Este una dintre cele mai importante investiţii pe care comuna a obţinut-o şi vom realiza o construcţie solidă şi modernă, care va prezenta siguranţă pentru mulţi ani de acum înainte”, a precizat primarul Iulian Costache.

Acesta a mai dezvăluit, pentru Cronica de Găeşti, că tot în această primăvară vor începe lucrările de reabilitare la Grădiniţele Ulieşti şi Mănăstioara şi la dispensar.

 

 

Citește articolul