Contactează-ne pe

Noutăți

VIDEO! FOTBALISTII GAESTENI LOVITI CU PUMNII SI PICIOARELE LA ODAIA TURCULUI. Fritz acuza AJF Dambovita de incompetenta si retrage echipa din campionat

Publicat în data de

- 2.398 vizualizări

Găeștiul a rămas fără echipă de fotbal după ce, Florin Popescu ‘’Fritz’’ a depus cerere de a-și retrage echipa din campionat. Totul ca urmare a scandalului de la meciul cu Odaia Turcului, unde spiritele s-au încins, iar meciul a degenerat într-o bătaie generală. În semn de protest față de deciziile considerate a fi mult prea drastice și deloc de înțeles, antrenorul și finanțatorul echipei, preferă să rămână pe margine decât să fie bătaia de joc a celor care, după cum spune dânsul “dacă le dai, ești bine văzut, iar dacă nu le mai dai, nu te mai cunosc”.
“Fritz”, așa cum este mai cunoscut iubitorilor de fotbal, spune că este chiar prieten cu cei de la Odaia Turcului, și nu este supărat pe ei, cât pe AJF Dâmbovița, care, după spusele sale, ar fi judecat cazul în speță în lipsa celor de la Viitorul, căpitanul acestora luând la cunoștință despre un proces verbal de 5 pagini deși toată discuția din comisie nu a depășit 3 minute.
În ce constă sancțiunile AJF? Păi terenul de la Găești suspendat pentru 6 etape, un jucător suspendat pentru 24 de etape și alți trei jucători câte 6 etape. Toate acestea în condițiile în care bătaia s-a produs pe terenul celor de la Odaia Turcului, nicidecum la Găești, iar spectatorii nu au fost implicați pentru că Viitorul nu a avut spectatori veniți să le vadă meciul din deplasare. Colac peste pupăză, Fritz a fost și el amendat cu 300 de lei, deși nu a participat la bătaie, AJF nemotivând nici până în acest moment pentru ce a fost amendat. De suspendarea jucătorilor săi a aflat abia înaintea meciului cu Voința Ionești, fapt care l-a determinat în cele din urmă să renunțe la fotbal.
Arbitrajele slabe, mita obișnuită ligilor a cincea și a șasea, “plocoanele” oferite oficialilor AJF sunt doar câteva din problemele de care se plânge finanțatorul Viitorului, care dorește un fotbal mai curat și eliberat de sub jugul celor care conduc destinele fotbalului județean de zeci de ani, fără însă a oferi și condiții.
Un calcul simplu, ne arată că, la 200 de lei penalizare pentru fiecare jucător, 4 de la Odaia și 4 de la Viitorul, doar la acest meci AJF a adunat 1600 de lei, sume pentru care Fritz afirmă că nu se primește nicio chitanță, sau cel puțin dânsul nu a văzut până acum. Promite să scape de problemele astea înființând un nou club, cu care va intra direct in liga a patra, unde speră să aibă arbitraj mai bun, iar observatorii să nu mai închidă ochii la nereguli. După realizarea interviului, AJF a publicat decizia de excludere a clubului din Găești din liga a cincea vest, asta deși trecuseră deja 4 zile de când chiar finanțatorul clubului a depus cerere de retragere.
Pentru prima data în istoria fotbalului mondial, o echipă este retrasă și exclusă în același timp, fapt care ne duce cu gândul doar la Caragiale, de la care aflăm de faza cu “o semnăm, dar o dăm anonimă”. Acum, ne întrebăm și noi, mai mult retoric, că de la AJF nu așteptăm răspuns: CE O FI FOST ÎN CAPUL LOR SĂ EXCLUDĂ O ECHIPĂ DEJA RETRASĂ? Oare au gândit că Fritz le-a făcut bucata, retrăgându-și echipa, și a lăsat AJF cu “onoarea nereperată”? Oare AJF a înțeles că protestul acestuia ar putea naște o revoluție prin aducerea împreună a mai multor lideri de echipe din județ, și de teamă, să dea o sancțiune post-partum, doar pentru a salva aparențele de fată mare încă viguroasă? P.S. Deși le-am oferit dreptul la replică și celor de la Odaia Turcului, pentru a afla și versiunea lor despre evenimentele întâmplate, invitația a fost declinată de către unul din oficialii echipei.
Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Noutăți

Procesul traficanţilor de minore din satul Voia se judecă în Germania. UN NEAMŢ FOARTE BOGAT CUMPĂRA ŞI VIOLA COPII DIN ROMÂNIA

Articol scris de

Presa germană relatează că a început procesul pedofilului violator René H şi a indivizilor  acuzaţi de proxenetism : Oliviu D., 40 de ani, Vasile A., 24 de ani și Suzana Z., 37 de ani.  Cei trei nu sunt  din “satul Găeşti unde nu au nici numere la case” aşa cum eronat s-a menţionat în ziarul german  ludwigshafen24.de,   ci din satul Voia care aparţine de comuna Crângurile.

Faptele au fost comise între 2017 și 2019, iar rețeaua a fost desoperită după ce una din fete, în vârstă de 15 ani, a reușit să fugă și a povestit totul anchetatorilor.

Pentru soluționarea cauzei, procurorii români au colaborat cu autoritățile judiciare din Germania, probele fiind administrate în baza unui Acord de constituire a unei echipe comune de anchetă, încheiat cu sprijinul Eurojust, unde a avut loc o reuniune de coordonare.

Sprijinul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Activităţile au fost efectuate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Găești.

Potrivit procurorilor, în posesia germanului au fost găsite peste 100 de filmări cu caracter pornografic și peste 6.000 de fotografii cu copii, cumpărate de acesta de pe internet.

În plus, René H. este acuzat și de abuz sexual asupra unei fetițe de numai cinci ani.

Potrivit presei germane, pedofilul este căsătorit, este director de firmă,  are o situație financiară foarte bună şi este apărat de unul dintre cei mai cunoscuţi avocaţi din ţară.

 

Citește articolul

Evenimente

Investiţii majore în Ulieşti! PODUL DE PESTE RÂUL NEAJLOV VA FI RECONSTRUIT CU APROAPE 1 MILION DE EURO!

Articol scris de

Puţin a lipsit ca satele Hanul lui Pală şi Croitori din comuna Ulieşti să nu rămână izolate. Podul de peste râul Neajlov are 60 de ani şi se află într-o stare avansată de degradare. Picioarele s-au dislocat, prezentând un risc major de prăbuşire, iar şansele de a obţine finanţare pentru reabilitare erau aproape inexistente.

Iulian Costache, primarul comunei Ulieşti, nu s-a descurajat însă. A bătut la uşa Guvernului condus de liberalul Ludovic Orban şi a obţinut – nici mai mult, nici mai puţin – decât 47 miliarde lei vechi, pe situaţii de urgenţă, pentru construirea unui pod nou-nouţ.

„Niciodată nu a avut comuna Ulieşti atâţia bani în casierie. Imediat cum timpul va fi favorabil, începem lucrările. Până atunci, rog cetăţenii să traverseze cu grijă podul peste Neajlov. Este una dintre cele mai importante investiţii pe care comuna a obţinut-o şi vom realiza o construcţie solidă şi modernă, care va prezenta siguranţă pentru mulţi ani de acum înainte”, a precizat primarul Iulian Costache.

Acesta a mai dezvăluit, pentru Cronica de Găeşti, că tot în această primăvară vor începe lucrările de reabilitare la Grădiniţele Ulieşti şi Mănăstioara şi la dispensar.

 

 

Citește articolul