Contactează-ne pe

Noutăți

VIDEO! FOTBALISTII GAESTENI LOVITI CU PUMNII SI PICIOARELE LA ODAIA TURCULUI. Fritz acuza AJF Dambovita de incompetenta si retrage echipa din campionat

Publicat în data de

- 2.408 vizualizări

Găeștiul a rămas fără echipă de fotbal după ce, Florin Popescu ‘’Fritz’’ a depus cerere de a-și retrage echipa din campionat. Totul ca urmare a scandalului de la meciul cu Odaia Turcului, unde spiritele s-au încins, iar meciul a degenerat într-o bătaie generală. În semn de protest față de deciziile considerate a fi mult prea drastice și deloc de înțeles, antrenorul și finanțatorul echipei, preferă să rămână pe margine decât să fie bătaia de joc a celor care, după cum spune dânsul “dacă le dai, ești bine văzut, iar dacă nu le mai dai, nu te mai cunosc”.
“Fritz”, așa cum este mai cunoscut iubitorilor de fotbal, spune că este chiar prieten cu cei de la Odaia Turcului, și nu este supărat pe ei, cât pe AJF Dâmbovița, care, după spusele sale, ar fi judecat cazul în speță în lipsa celor de la Viitorul, căpitanul acestora luând la cunoștință despre un proces verbal de 5 pagini deși toată discuția din comisie nu a depășit 3 minute.
În ce constă sancțiunile AJF? Păi terenul de la Găești suspendat pentru 6 etape, un jucător suspendat pentru 24 de etape și alți trei jucători câte 6 etape. Toate acestea în condițiile în care bătaia s-a produs pe terenul celor de la Odaia Turcului, nicidecum la Găești, iar spectatorii nu au fost implicați pentru că Viitorul nu a avut spectatori veniți să le vadă meciul din deplasare. Colac peste pupăză, Fritz a fost și el amendat cu 300 de lei, deși nu a participat la bătaie, AJF nemotivând nici până în acest moment pentru ce a fost amendat. De suspendarea jucătorilor săi a aflat abia înaintea meciului cu Voința Ionești, fapt care l-a determinat în cele din urmă să renunțe la fotbal.
Arbitrajele slabe, mita obișnuită ligilor a cincea și a șasea, “plocoanele” oferite oficialilor AJF sunt doar câteva din problemele de care se plânge finanțatorul Viitorului, care dorește un fotbal mai curat și eliberat de sub jugul celor care conduc destinele fotbalului județean de zeci de ani, fără însă a oferi și condiții.
Un calcul simplu, ne arată că, la 200 de lei penalizare pentru fiecare jucător, 4 de la Odaia și 4 de la Viitorul, doar la acest meci AJF a adunat 1600 de lei, sume pentru care Fritz afirmă că nu se primește nicio chitanță, sau cel puțin dânsul nu a văzut până acum. Promite să scape de problemele astea înființând un nou club, cu care va intra direct in liga a patra, unde speră să aibă arbitraj mai bun, iar observatorii să nu mai închidă ochii la nereguli. După realizarea interviului, AJF a publicat decizia de excludere a clubului din Găești din liga a cincea vest, asta deși trecuseră deja 4 zile de când chiar finanțatorul clubului a depus cerere de retragere.
Pentru prima data în istoria fotbalului mondial, o echipă este retrasă și exclusă în același timp, fapt care ne duce cu gândul doar la Caragiale, de la care aflăm de faza cu “o semnăm, dar o dăm anonimă”. Acum, ne întrebăm și noi, mai mult retoric, că de la AJF nu așteptăm răspuns: CE O FI FOST ÎN CAPUL LOR SĂ EXCLUDĂ O ECHIPĂ DEJA RETRASĂ? Oare au gândit că Fritz le-a făcut bucata, retrăgându-și echipa, și a lăsat AJF cu “onoarea nereperată”? Oare AJF a înțeles că protestul acestuia ar putea naște o revoluție prin aducerea împreună a mai multor lideri de echipe din județ, și de teamă, să dea o sancțiune post-partum, doar pentru a salva aparențele de fată mare încă viguroasă? P.S. Deși le-am oferit dreptul la replică și celor de la Odaia Turcului, pentru a afla și versiunea lor despre evenimentele întâmplate, invitația a fost declinată de către unul din oficialii echipei.

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

PRIMUL CAZ DE CORONAVIRUS ÎN PRODULEŞTI! Epidemia, tot mai aproape de Găeşti!

Articol scris de

O asistentă medicală în vârstă de 36 de ani, care lucrează la Bucureşti, la Matei Balş, a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Femeia făcea naveta la locul de muncă, dar locuia efectiv, cu familia, în comuna dâmboviţeană.

Acum, DSP Dâmboviţa face ancheta epidemiologică, chiar dacă este contact de Bucureşti.

Informaţia despre acest nou caz de infectare cu CoVid-19 a fost făcută publică de către primarul comunei Produleşti, George Georgescu, într-o postare pe Facebook:

„Din nefericire, avem primul caz de coronavirus în comuna noastră. Este virba despre o asistentă medicală care lucrează într-un spital din București. Ca urmare a depistării pozitive cu virusul COVID-19 a unui cetățean cu domiciliul în comuna Produlești, vă informăm că situația este gestionată în totalitate de către DSP Dâmbovița (Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița), dar și de autoritățile locale.
Acum, mai mult ca oricând, instituțiile trebuie lăsate să-și facă datoria. Primul lucru pe care-l vom face rapid: în jurul gospodăriei, vom acționa cu substanțe de dezinfecție din Registrul Național al Produselor Biocide, recomandabile în astfel de cazuri.
Primăria Comunei Produlești îndeamnă cetățenii comunei la calm și responsabilitate și la informare doar din surse credibile, oficiale. Orice modificare legată de situația sus menționată va fi adusă la cunoștință opiniei publice în timp util”.

Citește articolul

Noutăți

HOTĂRÂRE A COMITETULUI JUDEŢEAN PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ DÂMBOVIŢA: Se recomandă purtarea măştii de protecţie în public! ALTE INFORMAŢII ŞI CIFRE OFICIALE, AICI!

Articol scris de

În ultimele 24 de ore, structurile de ordine și siguranță publică din județul Dâmbovița au desfășurat următoarele activități:

  • au fost constituite 114 de patrule ale Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, dintre care 71 mixte cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița “Mircea cel Bătrân”, care au acționat pentru verificarea respectării măsurii de izolare la domiciliu, în cadrul acțiunii fiind verificate 1200 de persoane;
  • în activitățile desfășurate, au fost angrenați 51 miliari și 128 de polițiști locali;
  • pentru nerespectarea restricțiilor de circulație au fost aplicate 163 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 386.800 lei;

Echipajele mixte formate din polițiști, jandarmi, polițiști locali și cadre ale MApN continuă activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică cât și pentru verificarea respectării măsurilor dispuse prin ordonanțele militare.

Astăzi, 08.04.2020, conform situației DSP Dâmbovița:

  • se află în izolare la domiciliu 750 persoane asimptomatice
  • se află în carantină 464 persoane
  • au ieșit din carantină 90 persoane

De la începutul pandemiei până în prezent, au ieșit din izolare la domiciliu 2816 persoane.

Precizăm că, în cursul zilei de astăzi a fost aprobată hotărârea CJSU nr. 15/08.04.2020, prin care se recomandă acoperirea feței (nas, gură) cu mască, inclusiv mască improvizată sau alte materiale de protecție, de unică folosință sau reutilizabile (eșarfe, fulare sau alte accesorii vestimentare), în timpul deplasării în afara locuinței sau a gospodăriei, a locuitorilor județului Dâmbovița, în vederea reducerii riscului epidemiologic de transmitere a noului coronavirus (SARS-CoV-2).

Totodată, conform hotărârii, recomandarea se aplică și la intrarea în toate spațiile publice, spațiile comerciale, instituții publice, agenți economici și entități care derulează activitate cu publicul, farmacii, piețe agroalimentare și mijloace de transport public.

De asemenea, au fost repartizate județului nostru alte materiale de protecție: 3240 combinezoane de protecție și 51000 măști de protecție chirurgicale care, în cursul acestei zile urmează a fi primite și distribuite prin ISU “Basarab I” Dâmbovița, unităților beneficiare.

În această perioadă, ISU ”Basarab I” Dâmbovița execută misiuni pentru: transportul persoanelor către locațiile stabilite pentru izolare/carantină, transportul persoanelor suspectate/confirmate a fi infectate cu COVID-19 la unități spitalicești, pentru spijinul DSP Dâmbovița în desfășurarea acțiunilor specifice, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și personalului care a participat la misiunile de transport.

De la activarea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției (la sediul ISU ”Basarab I” Dâmbovița) au fost înregistrate 459 de apeluri la numărul de telefon mobil pus la dispoziție pentru persoane aflate în izolare/carantină sau șoferi de autocamioane transport marfă (TIR). Aceste apeluri sunt preluate de personalul din cadrul centrului, iar cererile solicitanților sunt rezolvate pe loc, dacă se solicită informații sau sunt redirecționate către autoritățile competente dacă se solicită bunuri sau servicii, în funcție de caz.

Alte date de interes public și măsuri adoptate la nivel județean vor fi aduse la cunoștința publicului în cel mai scurt timp.

 

 

 

CENTRUL JUDEȚEAN

DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ

AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Citește articolul