Contactează-ne pe

Noutăți

VIDEO! FOTBALISTII GAESTENI LOVITI CU PUMNII SI PICIOARELE LA ODAIA TURCULUI. Fritz acuza AJF Dambovita de incompetenta si retrage echipa din campionat

Publicat în data de

- 2.393 vizualizări

Găeștiul a rămas fără echipă de fotbal după ce, Florin Popescu ‘’Fritz’’ a depus cerere de a-și retrage echipa din campionat. Totul ca urmare a scandalului de la meciul cu Odaia Turcului, unde spiritele s-au încins, iar meciul a degenerat într-o bătaie generală. În semn de protest față de deciziile considerate a fi mult prea drastice și deloc de înțeles, antrenorul și finanțatorul echipei, preferă să rămână pe margine decât să fie bătaia de joc a celor care, după cum spune dânsul “dacă le dai, ești bine văzut, iar dacă nu le mai dai, nu te mai cunosc”.
“Fritz”, așa cum este mai cunoscut iubitorilor de fotbal, spune că este chiar prieten cu cei de la Odaia Turcului, și nu este supărat pe ei, cât pe AJF Dâmbovița, care, după spusele sale, ar fi judecat cazul în speță în lipsa celor de la Viitorul, căpitanul acestora luând la cunoștință despre un proces verbal de 5 pagini deși toată discuția din comisie nu a depășit 3 minute.
În ce constă sancțiunile AJF? Păi terenul de la Găești suspendat pentru 6 etape, un jucător suspendat pentru 24 de etape și alți trei jucători câte 6 etape. Toate acestea în condițiile în care bătaia s-a produs pe terenul celor de la Odaia Turcului, nicidecum la Găești, iar spectatorii nu au fost implicați pentru că Viitorul nu a avut spectatori veniți să le vadă meciul din deplasare. Colac peste pupăză, Fritz a fost și el amendat cu 300 de lei, deși nu a participat la bătaie, AJF nemotivând nici până în acest moment pentru ce a fost amendat. De suspendarea jucătorilor săi a aflat abia înaintea meciului cu Voința Ionești, fapt care l-a determinat în cele din urmă să renunțe la fotbal.
Arbitrajele slabe, mita obișnuită ligilor a cincea și a șasea, “plocoanele” oferite oficialilor AJF sunt doar câteva din problemele de care se plânge finanțatorul Viitorului, care dorește un fotbal mai curat și eliberat de sub jugul celor care conduc destinele fotbalului județean de zeci de ani, fără însă a oferi și condiții.
Un calcul simplu, ne arată că, la 200 de lei penalizare pentru fiecare jucător, 4 de la Odaia și 4 de la Viitorul, doar la acest meci AJF a adunat 1600 de lei, sume pentru care Fritz afirmă că nu se primește nicio chitanță, sau cel puțin dânsul nu a văzut până acum. Promite să scape de problemele astea înființând un nou club, cu care va intra direct in liga a patra, unde speră să aibă arbitraj mai bun, iar observatorii să nu mai închidă ochii la nereguli. După realizarea interviului, AJF a publicat decizia de excludere a clubului din Găești din liga a cincea vest, asta deși trecuseră deja 4 zile de când chiar finanțatorul clubului a depus cerere de retragere.
Pentru prima data în istoria fotbalului mondial, o echipă este retrasă și exclusă în același timp, fapt care ne duce cu gândul doar la Caragiale, de la care aflăm de faza cu “o semnăm, dar o dăm anonimă”. Acum, ne întrebăm și noi, mai mult retoric, că de la AJF nu așteptăm răspuns: CE O FI FOST ÎN CAPUL LOR SĂ EXCLUDĂ O ECHIPĂ DEJA RETRASĂ? Oare au gândit că Fritz le-a făcut bucata, retrăgându-și echipa, și a lăsat AJF cu “onoarea nereperată”? Oare AJF a înțeles că protestul acestuia ar putea naște o revoluție prin aducerea împreună a mai multor lideri de echipe din județ, și de teamă, să dea o sancțiune post-partum, doar pentru a salva aparențele de fată mare încă viguroasă? P.S. Deși le-am oferit dreptul la replică și celor de la Odaia Turcului, pentru a afla și versiunea lor despre evenimentele întâmplate, invitația a fost declinată de către unul din oficialii echipei.
Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

VREI SĂ CONTEZI ÎN VIITORUL UNUI COPIL? Vino in Casa Speranței și a Bucuriei! GĂSEȘTI URNELE PENTRU DONAȚII LA CONCERTUL FUEGO!

Articol scris de

Peste 20 de copii din familii cu posibilitati materiale foarte reduse au sansa unui viitor luminos. Noi suntem cei care il putem oferi, daca ne adunam cu inima deschisa, impreuna, in Casa Sperantei si a Bucuriei. Asociatia Comunitara G.A.E.S.T.I. face eforturi uriase pentru a deschide noul centru de zi pentru copii la data de 1 noimbrie. Pentru aceasta insa, mai sunt necesari 4.800 de lei, o suma care la prima vedere pare mica, dar care, pentru toti cei care s-au implicat in acest proiect minunat, este fundul sacului. Copiii care vor face parte din Casa Speranței și a Bucuriei vor primi zilnic o masa calda si educație de calitate din partea dascalilor gaesteni voluntari. Avand in vedere ca vineri, de la ora 18.30, va avea loc spectacolul aniversar Ziua Casei de Cultura, cu invitat special Fuego, voluntarii Asociației Comunitare G.A.E.S.T.I vor incerca sa stranga aceasta suma. Nu ignorati, asadar, urnele si donati orice suma considerati de cuviință. In acest fel, veti conta cu adevarat pentru viitorul unui copil.

Citește articolul

Noutăți

PREMII LA „TEZAURUL TOAMNEI” PENTRU ELEVII ŞCOLII GIMNAZIALE VALEA MARE

Articol scris de

 

Toţi elevii Şcolii Gimnaziale Valea Mare  au participat la „Tezaurul Toamnei”, proiect educaţional care a avut loc zilele acestea la Scoala Gimnazială “Paul Bănică” din Târgovişte.

Obiectivele stabilite sunt afirmarea, cunoaşterea şi stimularea potenţialului artistic al copiilor și al cadrelor didactice, dar și implicarea în acțiuni de voluntariat- care implică strângerea de legume și fructe de către elevii voluntari și donarea lor familiilor aflate în dificultate sau unor instituții sociale.

Copiii au adus de acasă zacuscă, gem, compoturi ori murături  pe care mai întâi le-au expus , apoi au hotărât să fie donate Centrului de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Moreni-Ţuicani.

Grupul de fete Joydanse, pregătit de prof. Alina Mușat, a câștigat premiul I la secțiuna Program Artistic.

Școala din Valea Mare a mai câștigat premiul I si la secțiunea Stand, așteptând încă rezultatele pentru secțiunea Creații literare.

Este pentru a doua oară când Școala Gimnazială Valea Mare participă și câștigă, acum patru ani câștigând trofeul Tezaurul Toamnei.

“Doresc să mulțumesc tuturor elevilor pentru receptivitate și implicare, părinților care ne-au ajutat, doamnei director Milescu Gica, pentru sprijinul oferit în transportul copiilor, colegilor din școală, alături de care formăm un colectiv de succes, și nu în ultimul rând reprezentantei bibliotecii comunale Valea Mare, Loliceru Aurora, care realizează activităţi alături de noi de câțiva ani buni.”, ne-a declarat prof. Alina Mușat.

Citește articolul

Educație și cultură

Fuego, invitatul special de Ziua Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”! VINERI SEARA, DE LA 18.30, SPECTACOLUL TOAMNEI LA GĂEȘTI!

Articol scris de

Fuego este invitatul special al găeștenilor, la spectacolul aniversar organizat cu ocazia Zilei Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”. De la ora 18.30, iubitorii de muzică, dans și momente de calitate pentru suflet sunt așteptați în incinta sălii de spectacole, pentru a se bucura împreună de câteva ore minunate.

Se fac ultimele pregătiri, în Casa de Cultură, pentru cel mai important eveniment al toamnei. Cu decoruri noi și surprinzătoare, dar și cu momente superbe de spectacol, artiștii amatori și-au propus să ofere publicului găeștean un nou format de show, cu voie bună și surprize.

Pentru prima dată pe scena Casei de Cultură va urca Fuego, invitatul special, care vă va delecta cu un concert live, cu melodii celebre, pentru suflet.

Important de precizat este faptul că intrarea la concert este liberă, în limita locurilor disponibile.

 

Citește articolul

Noutăți

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design