Contactează-ne pe

Evenimente

Reacție tardivă a IPJ după accidentul mortal de la Gura Foii, în care a fost implicat un polițist: ”DOSAR PENAL ȘI VERIFICARE PRIN BIROUL CONTROL INTERN!”

Publicat în data de

- 4.809 vizualizări

”In aceasta dimineata, pe drumul national 7, pe raza localitatii Gura Foii s-a produs un accident de circulatie soldat cu victime.

Din primele cercetari, politistii au stabilit ca un conducator auto, in timp ce conducea un autoturism, in interiorul localitatii Gura Foii, din directia Bucuresti catre Pitesti, nu ar fi pastrat o distanta suficienta in mers fata de un atelaj hipo, neinregistrat si neechipat corespunzator, condus de un barbat de 53 de ani, intrand in coliziune fata-spate cu acesta.

In urma impactului au rezultat doua victime( carutasul si cealalta pers din atelajul hipo).

Cele doua victime au fost transportate la spital pentru investigatii medicale.

Din nefericire, in aceasta dupa-amiaza una dintre victime a decedat la spital.

In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si ucidere din culpa.

Totodata, conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita a dispus efectuarea de verificari prin Biroul Control Intern si dispunerea de masuri legale”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție al județului Dâmbovița.

ULTIMA ORĂ: Surse din cadrul anchetei au confirmat, pentru Cronica de Găești, că ambii căruțași purtau, în momentul accidentului, veste reflectorizante de culoare portocalie. iar o vesta era pusa in spatele carutei. Interesant de vazut si  la ce ora a plecat politistul de la serviciu.  

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Investiţii majore în Ulieşti! PODUL DE PESTE RÂUL NEAJLOV VA FI RECONSTRUIT CU APROAPE 1 MILION DE EURO!

Articol scris de

Puţin a lipsit ca satele Hanul lui Pală şi Croitori din comuna Ulieşti să nu rămână izolate. Podul de peste râul Neajlov are 60 de ani şi se află într-o stare avansată de degradare. Picioarele s-au dislocat, prezentând un risc major de prăbuşire, iar şansele de a obţine finanţare pentru reabilitare erau aproape inexistente.

Iulian Costache, primarul comunei Ulieşti, nu s-a descurajat însă. A bătut la uşa Guvernului condus de liberalul Ludovic Orban şi a obţinut – nici mai mult, nici mai puţin – decât 47 miliarde lei vechi, pe situaţii de urgenţă, pentru construirea unui pod nou-nouţ.

„Niciodată nu a avut comuna Ulieşti atâţia bani în casierie. Imediat cum timpul va fi favorabil, începem lucrările. Până atunci, rog cetăţenii să traverseze cu grijă podul peste Neajlov. Este una dintre cele mai importante investiţii pe care comuna a obţinut-o şi vom realiza o construcţie solidă şi modernă, care va prezenta siguranţă pentru mulţi ani de acum înainte”, a precizat primarul Iulian Costache.

Acesta a mai dezvăluit, pentru Cronica de Găeşti, că tot în această primăvară vor începe lucrările de reabilitare la Grădiniţele Ulieşti şi Mănăstioara şi la dispensar.

 

 

Citește articolul

Evenimente

Gaesti: ȘI-A DAT FOC CA SĂ-ȘI PEDEPSEASCĂ RUDELE! Momente de şoc!

Articol scris de

A cumpărat o sticla de combustibil de la o benzinarie, după care și-a dat foc! Un bărbat in vârstă de 79 de ani, din Găești, a gasit o metodă cumplită de a le da o lectie rudelor cu care nu se mai intelegea. Plin de arsuri, omul a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale. Polițiștii urmează să stabilească acum împrejurările producerii evenimentului și, mai ales, cum a fost posibil să cumpere combustibil într-o sticlă.

 

Citește articolul