Contactează-ne pe

Noutăți

Accident mortal la Gura Foii! UN POLIȚIST A SPULBERAT O CĂRUȚĂ NESEMNALIZATĂ!

Publicat în data de

- 9.887 vizualizări

Un atelaj  în care se aflau doi frați din Mogoșani a fost împrăștiat pe șosea, pe DN 7, în comuna Gura Foii. Totul s-a întâmplat dimineața, în jurul orei 6.00, când vizibilitatea era scăzută. Ambii bărbați au fost răniți grav, iar unul dintre ei a decedat în urmă cu puțin timp la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște. De asemenea, calul are piciorul rupt.

La volanul autoturismului implicat în accidentul groaznic se afla un polițist care lucrează în județul Dâmbovița, dar locuiește în Argeș.

Impactul a fost atât de puternic, încât căruța a fost pur și simplu spulberată.

Acest accident foarte grav nu a fost comunicat de către biroul de presă al IPJ Dâmbovița până la ora redactării acestei știri.

 

Publicitate
Loading...
4 Comentarii

4 Comentarii

 1. Dinu

  10 septembrie 2019 at 19:03

  Asa se intampla cand cineva de la poliție face accident celălalt este de vina

 2. All Cops Are Bastards

  10 septembrie 2019 at 21:22

  Mai nou gaborii ne si omoara! A.C.A.B

 3. Alex

  11 septembrie 2019 at 18:45

  Si normal gata carutasul e de vina ca ,celalat participant la trafic e un politist ,poate care la fata locului ia venit un prieten de la sectia de politie gaesti doamne ca nu am suportat politia si nu o voi suporta toata viata ,pacat sunt platiti din banii contribuabilor care muncesc cinstit

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Noutăți

PRIMARIA GAESTI: SEDINTA EXTRAORDINARA A CONSILIULUI LOCAL

Articol scris de

Potrivit prevederile art.133  alin.( 2 ) , lit. a din OUG 57/2019 –Codul Administrativ  ,  consilierii locali sunt convocati in  sedinta extraordinara   in data  de  20.01.2020, ora 7,30   la sediul Consiliului Local  Gaesti .

Pe ordinea de zi se afla urmatoarele puncte :

1)- Proiect  de    hotărâre privind  predarea catre  Ministerul Lucrarilor  Publice  , Dezvoltarii  si Administratiei  prin Compania Nationala de  Investitii   CNI  – S.A. pe  baza  de protocol  a terenului  situate in  orasul Gaesti  , Str. Argesului  , nr. 2C , in suprafata de 3978 m.p. avand  numar cadastral  72186 ,  inscris in  cartea funciara nr.72186aflat in proprietarea  Consiliului Local Gaesti  , si  in administrarea Clubului Copiilor  – Gaesti  , in vederea realizarii  obiectivului  –  ,, Baza Sportiva tip 2 ,,

PRIMAR  ,

Jr, Gheorghe  Grigore

Citește articolul

Evenimente

Se caută cei mai frumoși tineri: ÎNCEP ÎNSCRIERILE PENTRU CONCURSUL MISS ȘI MISTER GĂEȘTI 2020!

Articol scris de

Casa de Cultură ”Dumitru Stanciu” lansează marea provocare: se caută cei mai frumoși tineri. De luni, 20 ianuarie, și până la sfârșitul lunii, vă puteți înscrie la cel mai spectaculos concurs din oraș, Miss și Mister Găești 2020. Pe 21 februarie, în cadrul unui show incendiar, va avea loc competiția frumuseților locale.

De data aceasta, limitele de vârstă sunt 15 și 25 de ani, iar concursul se anunță a fi unul așteptat cu sufletul la gură de întreaga comunitate. Concurenții trebuie să fie frumoși, dar și ingenioși, pentru că vor avea o probă surpriză, unde își vor dovedi talentele.

Totodată, la alegerea lor, pot fi pregătiți de instructorii Casei de Cultură.

Premiile vor fi, de asemenea, generoase, iar juriul – corect și exigent.

Pentru mai multe detalii despre înscriere, criterii și spectacol, apelați numărul de telefon 0729 159 258.

Citește articolul