Contactează-ne pe

Noutăți

MEDALII DE BRONZ PENTRU SPORTIVII LUI NICU DRAGNE LA CAMPIONATUL EUROPEAN DE ARTE MARŢIALE!

Publicat în data de

- 783 vizualizări

Campionatul European de arte marțiale de contact, desfășurat după regulamentul WAKO, singura federație olimpică de arte marțiale, ne-a adus un nou motiv de bucurie. Campionatul s-a desfășurat în Ungaria, la Gyor, iar adversarii au fost foarte bine pregătiți și, de ce sa nu spunem, mult mai bine susținuți de către țările pe care le-au reprezentat.

Sportivii noștri de la VIPER SPORT GĂEȘTI s-au întors cu doua medalii de bronz la disciplina Kickboxing-K1, Marinescu Iulian la categoria 63,5kg, iar Robert Guraliuc la categoria -71kg. De menționat că antrenorul lor, Nicu Dragne, este unul dintre puţinii antrenori români ce are in palmares atât argintul de la mondiale cât și bronzul de la Campionatul European WAKO,  federație recunoscuta de forumul olimpic internațional.

Sportivii se pregătesc acum pentru următoarele competiții, unde vor participa la categorii diferite de greutate. Îi felicităm pentru momentele minunate oferite și le dorim mult succes in continuare!

“Le mulțumim oamenilor care ne-au ajutat sportivii sa ne reprezinte țara şi au avut încredere în mine în ultimii ani: Dr Lazar-Contes Marian, Cosmin Voevodschi, Pizza la Colț-Robert Costea, Ilie Celestin, Auras ENESCU-EMA, Silviu Dobrin-Virix, Aurel Bojin, Ionuț Enescu, Dinca Georgeta și bineînțeles Primăria Orașului Găești-Primar Grigore Gheorghe , Primăria Comunei Gura Foii-Primar Radu Georgescu, Primăria Gura Sutii-Primar Constantin Dinu”, a declarat pentru Cronica de Găeşti antrenorul Nicu Dragne.

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

A înghițit un pumn de medicamente! DE CE A VRUT SĂ MOARĂ O TÂNĂRĂ DIN CORBII MARI!

Articol scris de

O femeie de 37 de ani, din Corbii Mari, a vrut să-și pună capăt zilelor și a înghițit mai multe medicamente. Din fericire, tânăra a fost găsită la timp și transportată de urgență la spital, unde cadrele medicale i-au salvat viața.
Femeia a refuzat să ofere foarte multe amănunte despre ceea ce a determinat-o să-și încheie socotelile cu viața. S-a rezumat să spună doar că a suferit o mare decepție.

Citește articolul

Evenimente

Accident în centrul Găeștiului: LOVITĂ PE TRECEREA DE PIETONI!

Articol scris de

O femeie a fost preluată de ambulanță și dusă de urgență la spital, după ce a fost accidentată chiar pe trecerea de pietoni din zona Parcului Central. Se pare că un sofer nu i-a acordat prioritate și a lovit-o în plin. Zona este una aglomerată, iar respectiva trecere de pietoni este recunoscută pentru traversările foarte dese, mai ales în orele serii.
Victima s-a prăbușit pe șosea. Din fericire, este conștientă. Ea urmează să primească îngrijiri medicale și să fie investigată.

 

Citește articolul