Contactează-ne pe

Noutăți

MEDALII DE BRONZ PENTRU SPORTIVII LUI NICU DRAGNE LA CAMPIONATUL EUROPEAN DE ARTE MARŢIALE!

Publicat în data de

- 769 vizualizări

Campionatul European de arte marțiale de contact, desfășurat după regulamentul WAKO, singura federație olimpică de arte marțiale, ne-a adus un nou motiv de bucurie. Campionatul s-a desfășurat în Ungaria, la Gyor, iar adversarii au fost foarte bine pregătiți și, de ce sa nu spunem, mult mai bine susținuți de către țările pe care le-au reprezentat.

Sportivii noștri de la VIPER SPORT GĂEȘTI s-au întors cu doua medalii de bronz la disciplina Kickboxing-K1, Marinescu Iulian la categoria 63,5kg, iar Robert Guraliuc la categoria -71kg. De menționat că antrenorul lor, Nicu Dragne, este unul dintre puţinii antrenori români ce are in palmares atât argintul de la mondiale cât și bronzul de la Campionatul European WAKO,  federație recunoscuta de forumul olimpic internațional.

Sportivii se pregătesc acum pentru următoarele competiții, unde vor participa la categorii diferite de greutate. Îi felicităm pentru momentele minunate oferite și le dorim mult succes in continuare!

“Le mulțumim oamenilor care ne-au ajutat sportivii sa ne reprezinte țara şi au avut încredere în mine în ultimii ani: Dr Lazar-Contes Marian, Cosmin Voevodschi, Pizza la Colț-Robert Costea, Ilie Celestin, Auras ENESCU-EMA, Silviu Dobrin-Virix, Aurel Bojin, Ionuț Enescu, Dinca Georgeta și bineînțeles Primăria Orașului Găești-Primar Grigore Gheorghe , Primăria Comunei Gura Foii-Primar Radu Georgescu, Primăria Gura Sutii-Primar Constantin Dinu”, a declarat pentru Cronica de Găeşti antrenorul Nicu Dragne.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Diferența de a fi om, nu doar angajat

Articol scris de

Vedeți omul aflat jos, lângă victima întinsă pe asfalt? Este pompier, și era în timpul liber, din cauza asta este îmbrăcat civil. Accidentul de motocicletă produs astăzi a fost în apropierea lui, și a ieșit să acorde primul ajutor până la sosirea echipajului. Spre deosebire de un politician care primește diurnă pentru orice deplasare dar care nu-ți răspunde măcar la o simplă întrebare motivând că „este in concediu” sau „in timpul lui liber” oamenii care lucrează la pompieri nu își permit să aibă timp liber. Nu pentru că nu pot, ci pentru că au făcut o alegere, și au ales să fie OAMENI și să-și ajute semenii indiferent de ora din zi sau din noapte. Pe pompieri n-o să-i auzi niciodată spunând „regret că s-a întâmplat pe tura mea” , așa cum un personaj politic a afirmat după accidentul in care a murit Adrian Iovan „singurul lucru pe care îl regret e că s-a întâmplat în mandatul meu”.
Am luat legătura cu omul pe care-l vedeți în imagine, nici nu știa când sau cine a făcut poza. Nu venise gură-cască ci venise să ajute, și asta a făcut.
Cu modestie îmi spune că nu vrea sa vorbesc despre el, că alături de el au mai fost alți doi OAMENI: doamna IORDACHE CAMELIA (primiri urgențe) și domnul RUSESCU CORNEL (pompier), și ei aflați de asemenea în timpul lor liber. Ei au fost cei care au colaborat pentru a-i scoate casca motociclistului rănit, astfel încât să nu existe riscul înecării cu propria vomă. Ei s-au asigurat că victima nu este mișcată într-un mod care să-i pună în pericol coloana vertebrală sau care să-i agraveze starea.
De astfel de oameni avem nevoie mai des, de fapt, se dovedește pe zi ce trece că de ei avem nevoie cel mai mult. De astfel de modele avem nevoie pentru noi și pentru generațiile viitoare. Într-o țară în care copiii nu-și mai doresc sa se facă doctori sau învățători, ci „pești” ori baroni locali, avem nevoie de o gură de oxigen din partea unor astfel de modele pentru a putea rezista încă o scufundare in oceanul de mediocritate și ipocrizie la care suntem parcă condamnați ca nație.

Dacă va place, nu dați like! Distribuiți să se afle că încă avem printre noi oameni de calitate. Distribuiți să se știe că sistemul corupt nu a distrus și omenia din noi, și cel mai important, să distribuim pentru a le mulțumi că au ales să fie diferiți, au ales să nu întoarcă spatele când e nevoie de ei motivând că „sunt in timpul meu liber”!

Citește articolul

Anunțuri

OFERTA DE MUNCA! Excelbet Gaesti angajeaza operator calculator

Articol scris de

Casa de pariuri Excelbet angajeaza operator calculator pentru locatia din orasul  Gaesti.

Mai multe detalii despre job si salariu  aflati la numerele  de telefon 0766245765 sau 0768492224.

Citește articolul

Evenimente

Tânăr motociclist rănit grav, după ce a fost spulberat de un şofer neatent, la Găeşti

Articol scris de

Accident grav în urmă cu puțin timp, pe strada Republicii, în Găeşti. Un motociclist în vârstă de 29 de ani,  din Cobia, a fost rănit grav după ce a fost izbit în plin de o mașină condusă de un şofer  în vârstă de 60 de ani, din Argeş, care please de pe contransens fără să se asigure. Poliţia face cercetări la faţa locului.

 

Citește articolul

Noutăți