Contactează-ne pe

Noutăți

Sâmbătă și duminică, eveniment de înaltă clasa la Găești! COMPETIȚIE INTERNAȚIONALĂ DE DANS PENTRU COPII, ADOLESCENȚI ȘI ADULȚI!

Publicat în data de

- 723 vizualizări

Găeștiul găzduiește, în acest week-end, o spectaculoasă competiție dedicată dansului. Evenimentul va avea loc la Sala de Sport de lângă Liceul „Dr. C. Angelescu” și va reuni dansatori valoroși din România, Italia, Grecia, Ungaria, Bulgaria. Maine, de la ora 10.00, vor intra în concurs secțiunile pentru copii, iar duminică vom avea un adevărat regal de dans profesionist, spectaculos al adolescentilor si adultilor.

Vor fi abordate mai multe genuri din zona latino, dar nu vor lipsi nici sectiunile de majorete, street dance, acrodance, dans tematic, modern și tradițional stilizat. Tot duminică de dimineață, de la ora 10.00, gaestenii vor putea admira o paradă inedită a concurentilor, care cu siguranță îi va încânta. Juriul este format din arbitri internationali din Italia, Columbia și România. Nu va lipsi nici charismaticul Willmark.

Manifestarea, de anvergură europeană, a fost organizată de autoritățile locale și de școala de dans Obba Dance, fiind de asemenea sprijinită și de sponsori locali.

Cheltuielile au vizat amenajarea salii si adaptarea ei pentru concursul de dans, precum și premiile laureaților.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Video!CENTURA, PASARELA ŞI REFACEREA INFRASTRUCTURII ÎN CENTRUL GĂEŞTIULUI: „Am atins apogeul mandatului meu de primar!”

Articol scris de

„Dragi prieteni, astăzi, am atins apogeul mandatului meu de primar!

S-au demarat, oficial, procedurile pentru construirea centurii ocolitoare a orașului Găeşti. Acest proiect extraordinar va fi finanțat cu fonduri europene.

Deasemenea, în vara acestui an va fi reabilitată în totalitate pasarela peste calea ferată și drumul național din centrul orașului nostru. Acesta se va lărgi pe 4 benzi de la trecerea de pietoni din fața Parcului Central până la Poliție, iar de la podul peste Rastoacă(La Liber) va fi extins drumul pe 3 benzi spre Complex!

În aproape 3 luni de guvernare #PNL, s-au rezolvat foarte multe proiecte ale orașului nostru.

Pe această cale vreau să mulțumesc domnului Ministru al Transporturilor, Lucian Bode si domnului președinte al #PNL Dâmbovița, Consilier de Stat, Guran Virgil, oameni care respectă cetățenii din orașul nostru.

Vă rugăm să realizați ce ar însemna pentru orașul Găeşti ca PNL să conducă și Consiliul Județean.

Mâine vă așteaptă noi surprize plăcute!

Vă rog să priviți filmarea de astăzi din cabinetul Ministrului Transporturilor”, a declarat primarul Găeştiului, Grigore Gheorghe.

Citește articolul

Evenimente

PROIECT DE UN MILION DE EURO! 15 noi săli de clasă pentru Şcoala “Radu cel Mare”

Articol scris de

“Mâine va începe licitația pentru proiectul ,,Reabilitare și modernizare infrastructură educațională Şcoala <<Radu cel Mare>>”, proiect finanțat prin PNDL, în valoare de 1milion de euro.

Se vor costrui 15 noi săli de clasă, urmând ca toți elevii să învețe de dimineață!”, a anuntat primarul Grigore Gheorghe in urma intalnirii pe care a avut-o astazi  la Ministerul Dezvoltării cu Directorul General-Adjunct, Alexandru Soare.

 

Citește articolul