in ,

Hotii de lemne, spectacol total in Gura Foii! AFLĂ DE CE A FOST AMENINȚAT PRIMARUL RADU GEORGESCU!

Celebrul hoț de lemne Magra a oferit un adevărat spectacol în fața camerelor de luat vederi de la primăria Gura Foii, în timp ce fura chiar camerele care-l filmau și transmiteau live acțiunea, în toată splendoarea ei. Dar Magra nu este singur, ci face parte dintr-o rețea cunoscută, care și-a făcut rost, recent, de cel puțin un specialist în depistarea tehnicilor de urmărire a… urmăritorilor. Se pare că un miliţian care locuieşte în comuna Gura Foii, dar care profesează în altă localitate dâmboviţeană, îi învaţă pe hoţi  la hoţit. Bun băiat!

Primarul comunei Gura Foii, Radu Georgescu, a fost surprins, astăzi, să vadă „live” spectacolul furtului camerelor lui de luat vederi, care până acum i-au încurcat serios pe hoții de lemne din zonă. Atât de serios, încât unul dintre ei l-a sunat să-l amenințe, punându-i în vedere să scoată până diseară camerele care stau în calea fericirii lor, pentru că altfel le vor scoate ei…

Protagonistul furtului de astăzi, Magra,  a fost prins  foarte repede de polițiștii de la Secţia Valea Mare și urmează să se desfășoare o amplă anchetă, pentru a-l putea identifica atât pe cel care i-a adresat amenințări primarului, cât și pe ceilalți membri ai rețelei, împreună cu specialistul lor în sisteme de securitate, care-i ajută să se protejeze de lege și să nu fie prinși.

Surse din anchetă ne-au mărturisit că deja există o listă de suspecți care urmează să fie ridicați de Poliție, în cel mai scurt timp, iar din această anchetă vor ieși la iveală și surprize legate de această zonă.

 

 

 

 

 

Comments

Lasă un răspuns