Contactează-ne pe

Noutăți

Echipamente de protecție – căști, mănuși, ochelari și viziere

Publicat în data de

- 287 vizualizări

Echipamentele de protecție  speciale pentru forestieri, sunt confortabile și ergonomice, sunt prevăzute cu protecție specială pe coate și genunchi, pentru a facilita mișcările. În cele mai riscante locuri sunt întărite cu inserții speciale din materiale aramide și cordura. Diferitele modele au o clasă diferită de protecție împotriva deteriorării. Buzunarele convenabile ale costumului de protecție sunt ușor accesibile fără a scoate echipamentul, și toate acestea,  asigură munca confortabilă și sigură. Jacheta forestieră de protecție OAK de culoare neagră, este realizată din material stretch cu inserții orange, cu benzi Velcro ajustabile, un buzunar pe piept pentru telefon sau instrumente, buzunare cu fermoare, pe stânga și pe dreapta. Cele mai multe zone de uzură sunt întărite cu materiale Aramid și Cordura. Ventilația bună asigură o muncă confortabilă în timpul lucrului lung.

Pantaloni forestieri

Pantalonii forestieri de protecție sunt de culoare neagră cu inserții orange, sunt confortabili, ergonomici,  moderni, și, de asemenea, pe picior prezintă protecție pentru a proteja împotriva tăieturilor accidentale. Pantalonii forestieri au o configurație confortabilă și oferă posibilitatea  de a fi folosiți tot timpul anului.  Pe talie pantalonii prezintă capse și un elastic pentru o fixare mai fermă.

Casca forestieră

Casca forestieră Forestry Comby este realizată cu un amortizor de șoc în 6 puncte, ce reduce presiunea pe cap, având incluse o mască de protecție și căști.

Mănuși de protecție

De asemenea, echipamentul forestier prevede și mănuși de protecție. Atenția ți-ar putea fi atrasă de mănușile de protecție forestieră OAK, care te protejează împotriva tăieturilor cu drujba, fiind prevăzute cu un strat dublu care oferă protecție maximă și confort deosebit. Acestea sunt realizate din piele de bovină într-un procent de 60 % și restul poliester, polietilenă și elastic. Stratul dublu din piele de bovină cu inserții de tricot pe palme te ajută la lucrul în  în condiții dificile, iar grăsimea naturală contribuie la respingerea apei. Cusăturile sunt invizibile și repetă forma mâinii. Partea din spate a mănușilor este realizată din material sintetic. În zona degetului mare este realizată o inserție de armare din piele de bovină. De asemenea, pe degetul mare sunt realizate inserții speciale moi pentru a șterge transpirația de pe frunte sau nas. Manșoanele sunt echipate cu dispozitive de fixare cu Velcro, care îți permit să le îndepărtezi sau să le pui ușor și rapid și, de asemenea, să aibă o potrivire confortabilă. Mănușile oferă o lungă durată de viață și confort crescut în timpul lucrului.

Căști de protecție

Casca de protecție este necesară atunci când se lucrează la înălțimi și în unele industrii în care ar trebui să protejeze în mod eficient capul de obiectele în cădere de la mare distanță și în caz de cădere a lucrătorului. Reglarea benzii căștii de protecție  se face prin rotirea simultană a celor două roți de ajustare. Sistemul îți permite să centrezi perfect poziția căștii pe cap. Căptușeală absorbantă este realizată  din material textil pentru o absorbție mai bună a umidității. Garniturile interschimbabile, sunt identice cu garniturile standard originale ale căștilor și de asemenea, nu absorb umiditatea. În absența unor standarde europene speciale pentru căștile pentru muncă la mare altitudine, producătorii dezvoltă linia de căști în toate culorile, care se concentrează pe cerințele profesioniștilor, referindu-se la diferitele standarde existente.

Viziere și ochelari de protecție

Specificitatea anumitor tipuri de activități profesionale necesită utilizarea echipamentelor individuale de protecție individuală, în special de protecție a ochilor. Ochelarii de protecție sunt necesari pentru a elimina efectele factorilor nocivi asupra organismului uman în timpul lucrului. De exemplu, în procesul de lucru, ochii sudorului sunt expuși riscului la scântei și la radiații negative. Dulgherul sau tâmplarul, pentru a evita praful și alte particule mici care i-ar putea intra în ochi, de asemeni are nevoie de ochelari de protecție. Prin urmare, pentru a maximiza siguranța ochilor, se utilizează ochelari de protecție pentru lucru sau viziere. Cerințele speciale sunt impuse materialelor și structurilor, deoarece este destul de dificil să se restaureze vederea și uneori, din păcate, este imposibil.

Pentru o gama completa de echipamente pentru protectie, accesati site-ul AVA Scut si profitati de sutele de produse din site.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Noutăți

Carambol la Picior de Munte! UN TIR A PROVOCAT HAOS PE ȘOSEA!

Articol scris de

Un șofer de tir putea provoca o adevărată nenorocire pe DN72, in localitatea Picior de Munte. Acesta nu a fost atent cand masina din fata sa a schimbat direcția de mers si a intrat direct in ea. Din impact, autoturismul lovit a acrosat o alta masina.  Pompierii găeşteni au ajuns foarte  repede la faţa locului, dar din fericire, nu au fost victime in urma coliziunilor.

Citește articolul

Evenimente

NA, BELEA! I-a prins Poliţia pe stradă fără ITP valabil şi i-a lăsat pe jos!

Articol scris de

Acțiunea de prevenție desfășurată astăzi de către Poliția Rutieră din Titu a fost binevenită pentru siguranța cetățenilor, dar cu urmări nefericite pentru câțiva șoferi. În mai puțin de 15 minute au fost ridicate două taloane pentru că autoturismele nu aveau ITP valabil, așadar,șoferii s-au văzut nevoiți să înmâneze agenților de poliție plăcuțele de înmatriculare și să plece mai departe pe jos, având de plată și o amendă de 1305lei.

Astfel de acțiuni, în ciuda protestelor unei anumite categorii de șoferi, sunt benefice, întrucât în acest mod sunt depistați șoferii care circulă deși au suspendat dreptul de a conduce, ori mai grav, circulă sub influența băuturilor alcoolice. Tot astăzi s-a desfășurat acțiunea Rail Action Day- 24 Blue, ce a avut menirea de a a identifica eventualele probleme existente în ceea ce privește transportul de mărfuri și de persoane pe calea ferată.

În zona Titu au fost efectuate controale la un depozit de fier vechi pentru a se verifica dacă există materiale provenite de la calea ferată și au fost verificate transporturile de mărfuri periculoase. În această privință nu au fost descoperite probleme care să necesite acțiunea ulterioară a polițiștilor

Citește articolul

Educație și cultură

Concursuri de Ziua Națională pentru copiii și adolescenții găeșteni! ”PREMIEM CREATIVITATEA ȘI INTELIGENȚA”! Toate detaliile, aici!

Articol scris de

Ești creativ? Iubești istoria? Îți place competiția? Atunci, ești candidatul ideal pentru unul dintre concursurile organizate, cu ocazia Zilei Naționale, de Primăria și Casa de Cultură ”Dumitru Stanciu Găești”: concurs de cultură generală ”1 Decembrie 1918”, concurs de eseuri cu tema ”Tânăr în România” și concurs de fotografie cu tema ”Tânăr în România”.
De data aceasta, premiem creativitatea, inteligența și cunoștințele de cultură generală. Punem în joc sume importante, cu care răsplătim talentul, implicarea și viziunea ta. Vei fi evaluat de jurii de specialitate, care îți vor oferi, în mod obiectiv, măsura valorii tale actuale.
Concursurile vor fi puse în scenă, în cadrul unui spectacol în care te vei bucura de muzică, dans și atmosferă de sărbătoare, în data de 29 noiembrie 2019, imediat după parada cu torțe prin care deschidem, oficial, sezonul sărbătorilor în Găești.
Concursul de cultură generală se adresează copiilor din clasele a V-a – a VIII-a, iar fondul de premiere este de 3000 de lei. Intră în joc școlile găeștene și cu siguranță competiția va fi una impresionantă.
La celelalte două competiții, vor fi două secțiuni de vârstă: secțiunea pentru școli generale și secțiunea pentru licee. Vor fi acordate, pe fiecare secțiune, trofee, premiul I, II, III și câte trei mențiuni. Și aici, sumele de bani obținute sunt substanțiale și pornesc de la 50 de lei la 500 de lei. Prin urmare, dacă ești talentat și creativ, pe lângă bucuria competiției, ai și motive serioase financiare să trăiești experiența unui astfel de concurs.
Consultă Regulamentele de concurs, în funcție de interesele tale, atât la școala unde ești înscris, cât și pe pagina de facebook a Casei de Cultură Găești, https://www.facebook.com/casa.de.cultura.gaesti/.

Abia așteptăm să aflăm cum gândești, cum te exprimi și să te premiem pentru aceste calități.

Andreea Duță,
Director Casa de Cultură ”Dumitru Stanciu” Găești

Citește articolul

Noutăți