Contactează-ne pe

Noutăți

Echipamente de protecție – căști, mănuși, ochelari și viziere

- 275 vizualizări

Echipamentele de protecție  speciale pentru forestieri, sunt confortabile și ergonomice, sunt prevăzute cu protecție specială pe coate și genunchi, pentru a facilita mișcările. În cele mai riscante locuri sunt întărite cu inserții speciale din materiale aramide și cordura. Diferitele modele au o clasă diferită de protecție împotriva deteriorării. Buzunarele convenabile ale costumului de protecție sunt ușor accesibile fără a scoate echipamentul, și toate acestea,  asigură munca confortabilă și sigură. Jacheta forestieră de protecție OAK de culoare neagră, este realizată din material stretch cu inserții orange, cu benzi Velcro ajustabile, un buzunar pe piept pentru telefon sau instrumente, buzunare cu fermoare, pe stânga și pe dreapta. Cele mai multe zone de uzură sunt întărite cu materiale Aramid și Cordura. Ventilația bună asigură o muncă confortabilă în timpul lucrului lung.

Pantaloni forestieri

Pantalonii forestieri de protecție sunt de culoare neagră cu inserții orange, sunt confortabili, ergonomici,  moderni, și, de asemenea, pe picior prezintă protecție pentru a proteja împotriva tăieturilor accidentale. Pantalonii forestieri au o configurație confortabilă și oferă posibilitatea  de a fi folosiți tot timpul anului.  Pe talie pantalonii prezintă capse și un elastic pentru o fixare mai fermă.

Casca forestieră

Casca forestieră Forestry Comby este realizată cu un amortizor de șoc în 6 puncte, ce reduce presiunea pe cap, având incluse o mască de protecție și căști.

Mănuși de protecție

De asemenea, echipamentul forestier prevede și mănuși de protecție. Atenția ți-ar putea fi atrasă de mănușile de protecție forestieră OAK, care te protejează împotriva tăieturilor cu drujba, fiind prevăzute cu un strat dublu care oferă protecție maximă și confort deosebit. Acestea sunt realizate din piele de bovină într-un procent de 60 % și restul poliester, polietilenă și elastic. Stratul dublu din piele de bovină cu inserții de tricot pe palme te ajută la lucrul în  în condiții dificile, iar grăsimea naturală contribuie la respingerea apei. Cusăturile sunt invizibile și repetă forma mâinii. Partea din spate a mănușilor este realizată din material sintetic. În zona degetului mare este realizată o inserție de armare din piele de bovină. De asemenea, pe degetul mare sunt realizate inserții speciale moi pentru a șterge transpirația de pe frunte sau nas. Manșoanele sunt echipate cu dispozitive de fixare cu Velcro, care îți permit să le îndepărtezi sau să le pui ușor și rapid și, de asemenea, să aibă o potrivire confortabilă. Mănușile oferă o lungă durată de viață și confort crescut în timpul lucrului.

Căști de protecție

Casca de protecție este necesară atunci când se lucrează la înălțimi și în unele industrii în care ar trebui să protejeze în mod eficient capul de obiectele în cădere de la mare distanță și în caz de cădere a lucrătorului. Reglarea benzii căștii de protecție  se face prin rotirea simultană a celor două roți de ajustare. Sistemul îți permite să centrezi perfect poziția căștii pe cap. Căptușeală absorbantă este realizată  din material textil pentru o absorbție mai bună a umidității. Garniturile interschimbabile, sunt identice cu garniturile standard originale ale căștilor și de asemenea, nu absorb umiditatea. În absența unor standarde europene speciale pentru căștile pentru muncă la mare altitudine, producătorii dezvoltă linia de căști în toate culorile, care se concentrează pe cerințele profesioniștilor, referindu-se la diferitele standarde existente.

Viziere și ochelari de protecție

Specificitatea anumitor tipuri de activități profesionale necesită utilizarea echipamentelor individuale de protecție individuală, în special de protecție a ochilor. Ochelarii de protecție sunt necesari pentru a elimina efectele factorilor nocivi asupra organismului uman în timpul lucrului. De exemplu, în procesul de lucru, ochii sudorului sunt expuși riscului la scântei și la radiații negative. Dulgherul sau tâmplarul, pentru a evita praful și alte particule mici care i-ar putea intra în ochi, de asemeni are nevoie de ochelari de protecție. Prin urmare, pentru a maximiza siguranța ochilor, se utilizează ochelari de protecție pentru lucru sau viziere. Cerințele speciale sunt impuse materialelor și structurilor, deoarece este destul de dificil să se restaureze vederea și uneori, din păcate, este imposibil.

Pentru o gama completa de echipamente pentru protectie, accesati site-ul AVA Scut si profitati de sutele de produse din site.

Publicitate
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Crimă oribila la Gura Suţii! TATĂL ȘI-A ÎNJUNGHIAT FIUL ÎN INIMĂ!

Articol scris de

Un tânăr in vârstă de 30 de ani, din Gura Sutii, a avut un sfârșit cumplit. El a pierit duminică după-amiază, după ce a fost injunghiat de propriul tată, in varsta de 61 de ani. Intre cei doi a izbucnit un conflict violent, pe fondul consumului de alcool. Tatăl criminal a incercat, in prima fază, sa minta autoritățile, spunând ca fiul său s-a împiedicat și a căzut în cuțit. Polițiștii și procurorii fac acum cercetări, pentru a stabili cum s-a petrecut nenorocirea.

 

 

 

Citește articolul

Educație și cultură

Trofeul Sectiunii Folk- grupuri al Festivalului „Capitala Muzicală” Sibiu a ajuns la Gaesti! GRUPUL NEW GENERATION AL CASEI DE CULTURA, PERFORMANTA LA UNUL DINTRE CELE MAI TITRATE CONCURSURI DE INTERPRETARE!

Articol scris de

Unii dintre cei mai talentati gaesteni, membri ai formatiilor New Generation si Ritmic ale Casei de Cultura, s-au remarcat la Festivalul „Capitala Muzicala”, care s-a desfasurat la Sibiu, la acest sfarsit de saptamana. Copiii pregatiti de Mariana Ionescu, Orton (Simion Alin Cezar) si Catalin Dragomir au obtinut premii la toate sectiunile la care s-au inscris.

Un juriu titrat, din care au facut parte Horia Moculescu, Mihai Alexandru sau Zoe Alecu, a avut o misiune imposibila: sa departajeze unele dintre cele mai bune voci de copii si adolescenti din Romania.

Veniti din toata tara, de la scoli de canto si muzica, talentatii copii si adolescenti s-au luptat pentru trofeele si premiile puse in joc la sectiunile si categoriile de muzica clasica, populara sau usoara.

Solistii gaesteni se intorc acasa cu urmatoarele premii: Grupul New Generation (instructori Mariana Ionescu si Orton), din care fac parte Mariana Stefan, Lavinia Nae, Denisa Stoica si Alexandru Popescu- Trofeul Sectiunii Grupuri Folk. Gabriel Florea (instructor Catalin Dragomir) – premiul al 2-lea la Sectiunea Muzica Populara, categoria 13-14  ani. Nicoleta Stoica (instructor Cătălin Dragomir) – mentiune la Sectiunea Muzica Populara, categoria10-11 ani.

Mariana Stefan (instructori Mariana Ionescu si Orton) – mentiune la Sectiunea Muzica Usoara, categoria16/18 ani, Lavinia Nae (instructori Mariana Ionescu si Orton) – premiul special la Sectiunea Muzica usoara, caregoria14- 15 ani.

Citește articolul

Evenimente

O casă din Corbii Mari, cuprinsă de flăcări. INCENDIUL S-A EXTINS LA ALTE DOUĂ IMOBILE

Articol scris de

Pompierii intervin cu cinci autospeciale  (de la Garda Potlogi, Detasamentul Titu  si SVSU Corbii Mari) pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Corbii Mari, flăcările extinzându-se la alte două locuinţe, potrivit Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

În momentul de față incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidare. Nu s-au inregistrat victime.

Citește articolul

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design