Contactează-ne pe

Noutăți

Accident în centrul Găeștiului! AFLĂ AICI CE S-A ÎNTÂMPLAT!

Publicat în data de

- 5.217 vizualizări

Accident astăzi și in plin centrul orașului, unde un tir a acroșat un autoturism după ce a făcut dreapta in intersecția de la Complex. Intersecțiile vechi, care nu au fost construite pentru mașini mai lungi de 7 metri, pun probleme mari șoferilor de tir, aceștia având nevoie de spatiu mai mare de manevră in comparație cu un autoturism. Sperăm doar că vom apuca și ziua în care Găeștiul să aibă o centură ocolitoare pe care sa fie dirijat traficul greu, pentru că de minciuni  guvernamentale suntem sătui. Lunile trecute reprezentanti ai Ministerului Transporturilor si oficialitati judetene  au facut iarasi declaratii si promisiuni desarte vizavi de centura ocolitoare. Din pacate, nici in anul 2020 nu sunt fonduri pentru oraselul  nostru sufocat.

 

 

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

ANUNŢ ANGAJARE: Se caută contabil de gestiune primară part time!

Articol scris de

Societate comercială angajează contabil de gestiune primară part time. Poate fi şi pensionar. Relaţii la telefon 0722520303.

Citește articolul

Noutăți

GURA FOII: Primarul a dat vestea cea mare! „ÎN 6 LUNI…”

Articol scris de

Motive de bucurie în comuna Gura Foii. Primarul Radu Georgescu a anunţat, pe contul său de Facebook, că a semnat ordinul de începere pentru reabilitarea Căminului Cultural din satul Bumbuia, investiţie finanţată prin Compania Naţională de Investiţii. „Este un proiect la care s-a lucrat aproximativ 3 ani. Pe zi ce trece munca noastră se vede în lucrurile frumoase și utile pe care le facem! În sase luni totul va fi nou, va prinde viata”, a declarat primarul Radu Georgescu.

 

Citește articolul