Contactează-ne pe

Evenimente

Aparatul de diagnostic şi screening în bolile osteoporotice a sosit la Spitalul Găeşti! INVESTIŢII EXTRAORDINARE, ÎN ACEST AN, LA UNITATEA SPITALICEASCĂ DIN ORAŞUL NOSTRU!

Publicat în data de

- 1.052 vizualizări

Eforturile  conducerii spitalului, cu sprijinul financiar al Ministerului Sanatatii si al Primăriei şi Consiliului Local Gaesti au fost incununate de succes.

Astfel, primul aparat de inalta performanta (Aparatul de diagnostic si screening in bolile osteoporotice-DEXA) a fost adus la Spitalul din Găeşti.

Acesta face parte din seria de  3 aparate de inalta performanta aprobate de DSP Dambovita:

1.Aparat radiologic digital cu 2 posturi (1grafie si 1 scopie) pentru radiografii si radioscopii;

  1. Aparat de diagnostic si screening in cancerul de san-mamograf digital
  2. Aparat de diagnostic si screening in bolile osteoporotice-OSTEODENSITOMETRU DIGITAL

Valoarea totala a investitiei  este de 3.263.000 lei, din care: o contributie de 10 % a Consiliul Local Gaesti (327.000 lei) şi 90% contribuţie a Ministerului Sănătăţii

(2.936.000 lei).

Cheltuielile de amenajare si punere in functiune a aparaturii  sunt suportate din fondurile propii ale Spitalului Orasenesc Gaesti, valoarea lor ridicandu-se la peste 130.000 lei.

Dorim sa precizam ca Spitalul Orasenesc Gaesti dispune de personal medical specializat in folosirea acestei aparaturi de înaltă performanţă.

Eforturile noastre se vor canaliza acum pentru obtinere avizelor si autorizatiilor: CNCAN-, DSP Dambovita , DSP Prahova Igiena radiatiilor  necesare pentru punerea in functiune a aparatului.

Vom reveni  cu informatii privind sosirea aparaturii integrale, dar si cu amanunte privind  documentele necesare programarii in vederea efectuarii de investigatii medicale .

 

Manager,

Dr  Seltea Cristiana

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Cuțitarul Togan recidivează! A IEȘIT DIN PUȘCĂRIE ȘI A COMIS-O GRAV!

Articol scris de

Proaspăt eliberat condiționat, găeșteanul Ion Togan, cunoscut pentru antecedentele faptelor cu violență, a recidivat. A băut bine cu un prieten în apartamentul acestuia din urmă, după care s-au luat la ceartă. Togan nu a stat prea mult pe gânduri și l-a lovit cu cuțitul în gât pe amicul de pahar.

Autoritățile au intervenit de urgență. Ion Togan este cercetat acum de procurorii de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, pentru tentativă de omor.

Victima a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Togan fusese condamnat după ce lovise cu cuțitul un alt bărbat, tot din Găești. El a fost eliberat condiționat, după aproximativ un an de pușcărie.

 

 

Citește articolul

Evenimente

Socotelile au detronat-o: EA ESTE ADEVĂRATA MISS GĂEȘTI 2020! Organizatorii recunosc public eroarea!

Articol scris de

”Dintr-o regretabila eroare de calcul, clasamentul concursului Miss Găești 2020, organizat de Casa de Cultură „Dumitru Stanciu” in data de 21 februarie, a fost viciat. O comisie formata la initiava primarului Grigore Gheorghe a refacut calculele notelor la concursul Miss Găești, conform imaginilor video, iar câştigătoare este Maria Alexandra Stoica – Miss Găești 2020 (234 puncte). Ne exprimam regretul pentru eroarea comisa si asiguram publicul gaestean ca persoana responsabila va fi trasă la răspundere. Intentia intregii echipe a Casei de Cultura a fost de a organiza un concurs corect si transparent, dovada fiind si practica notelor la vedere, care sa permita, tocmai, controlul publicului si prevenirea unor asemenea erori. Ne cerem scuze fata de toti concurenții implicați si ne exprimam regretul ca un eveniment organizat cu profesionalism si daruire este umbrit de o astfel de intamplare. Castigatoarea, conform clasamentului real, va fi pusă in drepturi in conformitate cu Regulamentul de concurs. Va mulțumim pentru intelegere”, se arată într-un comunicat al Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”.

 

 

 

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------