Contactează-ne pe

Evenimente

Găeşti: „O DISTINSĂ LADY”, PRINSĂ ÎN TIMP CE ARUNCA SACI CU GUNOI PE MARGINEA DRUMULUI! Postarea cu ea a devenit virală!

Publicat în data de

- 3.699 vizualizări

O găeşteancă stabilită în Bucureşti a fost surprinsă de o şoferiţă în timp ce arunca, din portbagaj, mai mulţi saci menajeri pe marginea drumului, la ieşire din oraş, spre Ioneşti. Chiar dacă aceasta nu a  putut să oprească în timp util şi să o determine să-şi ia mizeria de pe spaţiul public, a reuşit totuşi să-i facă poze, pe care le-a postat pe Facebook, cu un mesaj usturător. Imaginile au devenit virale, având aproape 5000 de distribuiri.

„Ma simt furioasă si in acelasi timp neputincioasă!!! De ce? Pentru ca azi, în jurul orei 11.00, aflandu-ma in Găesti, a trebuit să asist cum o distinsa lady, care conducea un autoturism cu număr de capitala, a parcat pe partea carosabila deschizând cu senină inimă portbagajul si aruncând, nestingherită de nimeni, SACI CU GUNOI MENAJER pe marginea drumului !!! Doamne, nu stiu ce m-a înfuriat mai tare? Faptul ca ea a aruncat gunoiul sau faptul că nimeni nu a oprit, pe partea sa de circulație, sa-i atragă atenția si s-o facă sa-si urce sacii înapoi! Din pacate eu am avut posibilitatea să franez cat de repede am avut spațiu si sa întorc, aflandu-ma pe sens opus de circulație, si tot ce am putut face a fost sa fac rapid niste poze mașinii si gunoiului aruncat, ea fiind deja în mișcare pentru ca isi terminase activitatea. Rog sa distribuiți cat mai mult ca sa fie descoperită această individa si sa-si învețe lecția pentru viitor”, a scris Mirela Păduraru.

 

Textul şi fotografiile au ajuns şi la Poliţia Locală a oraşului Găeşti, care a identificat-o şi a amendat-o pe individă. Ea urmează să-şi plătească acum, cu vârf şi îndesat, nesimţirea.

Citește articolul
2 Comentarii

2 Comentarii

 1. ilioara neagu

  23 iulie 2019 at 18:14

  bravo, ar trebui sa fim mai multi ca aceasta doamna care a avut curajul sa publice aceasta fapta urata ,daca am fi mai multi in acest mod,cred ca s-ar reduce cu siguranta mizeria de pe marginea drumului dar si din alte locuri.
  Hai sa dam dovada ca ne pasa de aceasta planeta ,dumnezeu ne-a dat-o imaculata

 2. ilarionistrate@gmail.com

  23 iulie 2019 at 22:22

  Cine este această ființă umană care face acest gest

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Găeşteanul Cosmin Voevodschi, în linia întâi de donaţii pentru cei expuşi! MATERIALE DE ZECI DE MII DE LEI, ÎN DOAR CÂTEVA SĂPTĂMÂNI!

Articol scris de

Tânărul antreprenor Cosmin Voevodschi şi soţia sa, Oana, nu au stat cu mâinile în sân atunci când au văzut că se dezlănţuie criza sanitară provocată de coronavirus asupra oraşului şi judeţului nostru. După ce au oferit aparatură în valoare de peste 50.000 de lei Spitalului Găeşti, constând în ventilatoare necesare menţinerii în viaţă a persoanelor grav afectate de pneumonie, tinerii filantropi au achiziţionat materiale de protecţie în valoare de câteva sute de milioane lei vechi.

„Încercăm să protejăm cât mai mult orașul. Am donat măști și dezinfectanți medicilor de familie, spitalelor din zonă, poliției locale, jandarmilor, preoților și asistenților sociali. Toți vin în contact cu mulți cetățeni și atunci ei trebuie să se protejeze chiar mai mult decât noi, ceilalți”, a precizat Cosmin Voevodschi.

Despre faptele bune ale Oanei şi ale lui Cosmin au aflat şi cei de la PRO TV. Frumoasa familie a apărut astăzi în emisiunea „La Măruţă”, unde a oferit detalii despre donaţiile lor şi despre ceea ce-i motivează să fie cu adevărat buni şi să-şi servească semenii în mod total dezinteresat.

Citește articolul

Evenimente

PRIMUL CAZ DE CORONAVIRUS ÎN PRODULEŞTI! Epidemia, tot mai aproape de Găeşti!

Articol scris de

O asistentă medicală în vârstă de 36 de ani, care lucrează la Bucureşti, la Matei Balş, a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Femeia făcea naveta la locul de muncă, dar locuia efectiv, cu familia, în comuna dâmboviţeană.

Acum, DSP Dâmboviţa face ancheta epidemiologică, chiar dacă este contact de Bucureşti.

Informaţia despre acest nou caz de infectare cu CoVid-19 a fost făcută publică de către primarul comunei Produleşti, George Georgescu, într-o postare pe Facebook:

„Din nefericire, avem primul caz de coronavirus în comuna noastră. Este virba despre o asistentă medicală care lucrează într-un spital din București. Ca urmare a depistării pozitive cu virusul COVID-19 a unui cetățean cu domiciliul în comuna Produlești, vă informăm că situația este gestionată în totalitate de către DSP Dâmbovița (Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița), dar și de autoritățile locale.
Acum, mai mult ca oricând, instituțiile trebuie lăsate să-și facă datoria. Primul lucru pe care-l vom face rapid: în jurul gospodăriei, vom acționa cu substanțe de dezinfecție din Registrul Național al Produselor Biocide, recomandabile în astfel de cazuri.
Primăria Comunei Produlești îndeamnă cetățenii comunei la calm și responsabilitate și la informare doar din surse credibile, oficiale. Orice modificare legată de situația sus menționată va fi adusă la cunoștință opiniei publice în timp util”.

Citește articolul