Contactează-ne pe

Evenimente

Au fost afișate rezultatele la bac! IATĂ CE S-A ÎNTÂMPLAT LA LICEELE GĂEȘTENE! Doar o singură medie de 10.00 în județ!

- 1.868 vizualizări

Au fost afișate primele rezultate, înaintea contestațiilor, la bacalauret 2019. În Găești, cele mai bune rezultate le-a obținut, ca de obicei, Colegiul Național ”Vladimir Streinu”. Astfel, din cei 226 de elevi înscriși, 186 au promovat examenul maturității. Cea mai mare medie a fost 9.83, iar 45 de absolvenți ai CNVS au medii peste 9.00.

La Liceul Tehnologic ”Iordache Golescu”, 27 de elevi din cei 215 înscriși au luat medii peste 6. Cea mai mare medie este 8,96.

Drama continuă la Liceul Tehnologic ”Dr.C.Angelescu”. doar o absolventă, din cei 61 înscriși, a obținut peste 6.00, adică 6,56. Alți 3 absolvenți au luat medii peste 5, insuficient însă să promoveze examenul.

La nivelul județului, există, înaintea contestațiilor, o singură medie de 10.00, obținută de o elevă a Colegiului Național ”Ienăchiță Văcărescu” din Târgoviște.

Procentul de promovabilitate in Dambovita este de 59,12%, mult sub media nationala care este de 67,2%.

Publicitate
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Fetița de 8 ani accidentată din cauza traversării neregulamentare a străzii

Articol scris de

Conform primelor informaţii, un bărbat, de 35 ani, din Corbii Mari, în timp ce conducea un autovehicul in zona Mega Image, a surprins şi accidentat o minoră, de 8 ani, din Patroaia, lasata nesupravegheata, care s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea străzii, în fugă, prin loc nepermis. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a minorei, care a fost transportată la spital pentru îngrjiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale.

 

Citește articolul

Evenimente

PANICĂ ÎN GĂEȘTI: Copil de nici 4 ani, ”uitat” de părinți în mașină! UȘILE S-AU BLOCAT, IAR MICUȚUL A RĂMAS ÎNĂUNTRU!

Articol scris de

Zilele orașului Găești au adus nu doar bucurie micuților veniți să se delecteze cu turtă dulce, ci și probleme, cauzate de neatenția adulților pe fondul unei aglomerații și a grabei de a scăpa de aglomerație. Astfel, la intersecția străzii Cuza Vodă cu strada Viitorului, un baietel de nici 4 ani a fost lăsat în mașină de părinți, cheile fiind în contact, iar ușile mașinii au rămas blocate pentru minute in șir. A fost nevoie de intervenția agenților de la circulație, care au dirijat traficul blocat, tot unul din agenții sosiți la intervenție fiind cel care, cu profesionalism și mult tact, a calmat copilul ce începuse să plângă în mașina rămasă blocată.

In cele din urmă, proprietarul a fost nevoit să spargă geamul pentru a elibera copilul.

Poliția sfătuiește cetățenii să nu lase copiii nesupravegheați in mașină, temperatura crescând vertiginos iar viața micuților fiind pusă astfel în pericol.

Citește articolul

Evenimente

Accident pe DN7, la intrare în Găeşti! O PERSOANA A AJUNS LA SPITAL!

Articol scris de

Impact violent între doua autoturisme, în această după-amiază, pe DN 7, la intrare în Găeşti. Un sofer din Mogosani, in varsta de 24 de ani, care se deplasa catre platforma industriala, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers in fata la Darvis, moment in care a fost izbit de un autoturism condus de un barbat de 40 de ani, din Mătăsaru, care mergea spre centrul orasului. In urma impactului, tanarul de 24 de ani a fost ranit aparent usor si a fost transportat la spital. In cauza se efectueaza cercetari.

Citește articolul