Contactează-ne pe

Evenimente

Cadou impresionant pentru Biserica Eroilor: PICTURĂ ÎN MOZAIC, SEMNATĂ MARIAN PIETRIȘ, ÎNFĂȚIȘÂNDU-I PE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL! Află aici semnificația de suflet a donației!

- 904 vizualizări

Biserica Sf. Ioan (Eroilor) din Găești beneficiază, de câteva zile, de două picturi extraordinare, în mozaic, înfățișându-i pe Sfinții Petru și Pavel. Acestea sunt realizate de celebrul pictor Marian Pietriș, unul dintre artiștii care lucrează la Catedrala Neamului, din sticlă și pietricele de Murano și praf de aur. Deosebitele picturi amplasate pe pereții exteriori ai lăcașului de cult au fost donate de un tânăr om de afaceri găeștean și de soția sa, recunoscuți pentru acțiunile caritabile din oraș. Anul trecut, aceștia au cerut permisiunea preoților să le ofere parohiei găeștene, în memoria bunicului tânărului, medic foarte cunoscut, pe care îl chema Petru. Potrivit surselor noastre, același tânăr a oferit cea mai mare sumă de bani, prin Asociația Comunitară G.Ă.E.Ș.T.I., pentru vacanța pe care 13 copii din orașul nostru, fără posibilități materiale, și câțiva părinți o vor petrece, începând de mâine, la mare, la Năvodari.

 

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mariana

    10 iulie 2019 at 17:47

    Bravo Cosmin&Oana..
    Felicitări dragilor!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Fetița de 8 ani accidentată din cauza traversării neregulamentare a străzii

Articol scris de

Conform primelor informaţii, un bărbat, de 35 ani, din Corbii Mari, în timp ce conducea un autovehicul in zona Mega Image, a surprins şi accidentat o minoră, de 8 ani, din Patroaia, lasata nesupravegheata, care s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea străzii, în fugă, prin loc nepermis. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a minorei, care a fost transportată la spital pentru îngrjiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale.

 

Citește articolul

Evenimente

PANICĂ ÎN GĂEȘTI: Copil de nici 4 ani, ”uitat” de părinți în mașină! UȘILE S-AU BLOCAT, IAR MICUȚUL A RĂMAS ÎNĂUNTRU!

Articol scris de

Zilele orașului Găești au adus nu doar bucurie micuților veniți să se delecteze cu turtă dulce, ci și probleme, cauzate de neatenția adulților pe fondul unei aglomerații și a grabei de a scăpa de aglomerație. Astfel, la intersecția străzii Cuza Vodă cu strada Viitorului, un baietel de nici 4 ani a fost lăsat în mașină de părinți, cheile fiind în contact, iar ușile mașinii au rămas blocate pentru minute in șir. A fost nevoie de intervenția agenților de la circulație, care au dirijat traficul blocat, tot unul din agenții sosiți la intervenție fiind cel care, cu profesionalism și mult tact, a calmat copilul ce începuse să plângă în mașina rămasă blocată.

In cele din urmă, proprietarul a fost nevoit să spargă geamul pentru a elibera copilul.

Poliția sfătuiește cetățenii să nu lase copiii nesupravegheați in mașină, temperatura crescând vertiginos iar viața micuților fiind pusă astfel în pericol.

Citește articolul

Evenimente

Accident pe DN7, la intrare în Găeşti! O PERSOANA A AJUNS LA SPITAL!

Articol scris de

Impact violent între doua autoturisme, în această după-amiază, pe DN 7, la intrare în Găeşti. Un sofer din Mogosani, in varsta de 24 de ani, care se deplasa catre platforma industriala, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers in fata la Darvis, moment in care a fost izbit de un autoturism condus de un barbat de 40 de ani, din Mătăsaru, care mergea spre centrul orasului. In urma impactului, tanarul de 24 de ani a fost ranit aparent usor si a fost transportat la spital. In cauza se efectueaza cercetari.

Citește articolul

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design