Contactează-ne pe

Evenimente

Karina Marinescu, media 10 la Evaluarea Națională! AFLĂ AICI CE ALTE REZULTATE EXCELENTE AU OBȚINUT ELEVII GĂEȘTENI!

Publicat în data de

- 4.026 vizualizări

A terminat școala generală cu media 10, iar la Evaluarea Națională a obținut tot media maximă! Este vorba despre eleva Karina Marinescu de la Școala ”Șerban Cioculescu” Găești. 10 au mai luat alți trei elevi din județ, doi din Târgoviște și unul din Moreni. Karina va pleca la Pitești, așa cum ne declara într-un interviu recent, pentru a-și construi o carieră de astronom sau de medic. Este pasionată de fizică, dar e bună la toate materiile.

În top 10 al mediilor pe județ se mai află Gaba Christiana Flavia de la Școala Gimnazială nr. 1 Ungureni Corbii Mari (9,95),  Lupu Ana Maria Raluca (9,90)  și Gherghiceanu Alexandru Bogdan (9,90), ambii de la Colegiul Național ”Vladimir Streinu”.

Clasa de gimnaziu de la CNVS a obținut, la acest examen, performanțe uluitoare. Din cei 29 de elevi, 25 au luat medii peste 9, iar 4 peste 8, foarte aproape de 9.  De asemenea, la matematică, au fost nu mai puțin de 10 note maxime, iar la română, una.

Diriginte și profesor de matematică al acestei promoții extraordinare, din care fac parte olimpicii naționali Daria Costea, Mihai Neamțu, Daria Voicu (probabil și alți copii, despre care, din păcate, nu avem informații) este Iuliana Turcu. Se pare că munca susținută și serioasă cu o generație foarte valoroasă nu poate aduce decât performanțe la cel mai înalt nivel.

Există și situații în care copii valoroși au obținut medii sub ceea ce au anticipat, conform baremurilor publicate, deși notele lor sunt, de asemenea, foarte mari. Ei vor face astăzi contestații și speră că vor urca în clasamentul general.

 

 

 

Publicitate
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Fenomenalul adolescent Ionuț Busuioc, victorie de senzație la Rin Grand Hotel! ANTRENORUL DAN MOCANU ȘI-A ASUMAT UN MARE RISC!

Articol scris de

Meci de poveste, în această seară, la Rin Grand Hotel, la “Dinastia Campionilor”. Cunoscutul antrenor Dan Mocanu, fondatorul Respect Gym Găești, și-a asumat un mare risc atunci când l-a aruncat în lumea bună a luptelor de contact pe Ionuț Busuioc. La doar 15 ani, puștiul este nu doar foarte talentat, dar și infometat de succes și de victorii. Adversarul lui din gala de la Rin Grand Hotel, Anghel Ionuţ Ciprian are 23 de ani și are experiență competițională: 7 meciuri, 7 victorii prin K.O. Cu toate acestea, puștiul lui Dan Mocanu nu s-a lăsat intimidat și a luptat, plin de curaj, pentru a câștiga. Şi-a pus adversarul la podea în repriza a doua şi nu a primit nicio lovitură. Victoria lui ramane una de referință pentru clubul gaestean coordonat de polițistul Dan Mocanu.

Citește articolul

Anunțuri

Restaurantul „La Şipot” din Găeşti găteşte pentru tine de Crăciun şi de Revelion. COMANDĂ ŞI UMPLEŢI MASA CU BUNĂTĂŢI TRADIŢIONALE!

Articol scris de

Restaurantul  „La Şipot” din Găeşti pregăteşte în perioada 21-30 Decembrie mâncare tradiţională românească pentru Crăciun si Revelion:

CÂRNAŢI

PIFTIE

SALATĂ  DE BOEUF

LEBĂR

TOBĂ

CALTABOŞ

SĂRMĂLUŢE

POMANA PORCULUI

Comenzile se primesc la sediul restaurantului din Găeşti, str. Academician Şerban Cioculescu, nr. 2C  sau la numărul de telefon :0766 451 534

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------

Noutăți

Loading...