Contactează-ne pe

Evenimente

Karina Marinescu, media 10 la Evaluarea Națională! AFLĂ AICI CE ALTE REZULTATE EXCELENTE AU OBȚINUT ELEVII GĂEȘTENI!

Publicat în data de

- 3.921 vizualizări

A terminat școala generală cu media 10, iar la Evaluarea Națională a obținut tot media maximă! Este vorba despre eleva Karina Marinescu de la Școala ”Șerban Cioculescu” Găești. 10 au mai luat alți trei elevi din județ, doi din Târgoviște și unul din Moreni. Karina va pleca la Pitești, așa cum ne declara într-un interviu recent, pentru a-și construi o carieră de astronom sau de medic. Este pasionată de fizică, dar e bună la toate materiile.

În top 10 al mediilor pe județ se mai află Gaba Christiana Flavia de la Școala Gimnazială nr. 1 Ungureni Corbii Mari (9,95),  Lupu Ana Maria Raluca (9,90)  și Gherghiceanu Alexandru Bogdan (9,90), ambii de la Colegiul Național ”Vladimir Streinu”.

Clasa de gimnaziu de la CNVS a obținut, la acest examen, performanțe uluitoare. Din cei 29 de elevi, 25 au luat medii peste 9, iar 4 peste 8, foarte aproape de 9.  De asemenea, la matematică, au fost nu mai puțin de 10 note maxime, iar la română, una.

Diriginte și profesor de matematică al acestei promoții extraordinare, din care fac parte olimpicii naționali Daria Costea, Mihai Neamțu, Daria Voicu (probabil și alți copii, despre care, din păcate, nu avem informații) este Iuliana Turcu. Se pare că munca susținută și serioasă cu o generație foarte valoroasă nu poate aduce decât performanțe la cel mai înalt nivel.

Există și situații în care copii valoroși au obținut medii sub ceea ce au anticipat, conform baremurilor publicate, deși notele lor sunt, de asemenea, foarte mari. Ei vor face astăzi contestații și speră că vor urca în clasamentul general.

 

 

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

VREI SĂ CONTEZI ÎN VIITORUL UNUI COPIL? Vino in Casa Speranței și a Bucuriei! GĂSEȘTI URNELE PENTRU DONAȚII LA CONCERTUL FUEGO!

Articol scris de

Peste 20 de copii din familii cu posibilitati materiale foarte reduse au sansa unui viitor luminos. Noi suntem cei care il putem oferi, daca ne adunam cu inima deschisa, impreuna, in Casa Sperantei si a Bucuriei. Asociatia Comunitara G.A.E.S.T.I. face eforturi uriase pentru a deschide noul centru de zi pentru copii la data de 1 noimbrie. Pentru aceasta insa, mai sunt necesari 4.800 de lei, o suma care la prima vedere pare mica, dar care, pentru toti cei care s-au implicat in acest proiect minunat, este fundul sacului. Copiii care vor face parte din Casa Speranței și a Bucuriei vor primi zilnic o masa calda si educație de calitate din partea dascalilor gaesteni voluntari. Avand in vedere ca vineri, de la ora 18.30, va avea loc spectacolul aniversar Ziua Casei de Cultura, cu invitat special Fuego, voluntarii Asociației Comunitare G.A.E.S.T.I vor incerca sa stranga aceasta suma. Nu ignorati, asadar, urnele si donati orice suma considerati de cuviință. In acest fel, veti conta cu adevarat pentru viitorul unui copil.

Citește articolul

Educație și cultură

Fuego, invitatul special de Ziua Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”! VINERI SEARA, DE LA 18.30, SPECTACOLUL TOAMNEI LA GĂEȘTI!

Articol scris de

Fuego este invitatul special al găeștenilor, la spectacolul aniversar organizat cu ocazia Zilei Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”. De la ora 18.30, iubitorii de muzică, dans și momente de calitate pentru suflet sunt așteptați în incinta sălii de spectacole, pentru a se bucura împreună de câteva ore minunate.

Se fac ultimele pregătiri, în Casa de Cultură, pentru cel mai important eveniment al toamnei. Cu decoruri noi și surprinzătoare, dar și cu momente superbe de spectacol, artiștii amatori și-au propus să ofere publicului găeștean un nou format de show, cu voie bună și surprize.

Pentru prima dată pe scena Casei de Cultură va urca Fuego, invitatul special, care vă va delecta cu un concert live, cu melodii celebre, pentru suflet.

Important de precizat este faptul că intrarea la concert este liberă, în limita locurilor disponibile.

 

Citește articolul

Evenimente

Captură majora a polițiștilor gaesteni! AFLĂ UNDE AU DESCINS MASCAȚII ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ! Video!

Articol scris de

„În această dimineață, polițiștii din Găești, sprijiniți de colegii de la inspectoratele de poliție județene Argeș și Giurgiu, descind la 11 persoane bănuite de comiterea unor furturi și a unor tâlhării prin metoda distragerii atenției”, pe autostrăzi și drumuri naționale.

 La data de 23 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și criminaliști, în colaborare cu efective de la inspectoratele de poliție județene Argeș și Giurgiu, efectuează 9 percheziții domiciliare pe raza județului Argeș, respectiv în localitățile Pitești, Mălureni, Bascov și Merișani, la persoane bănuite de comiterea unor furturi și a unor tâlhării prin metoda “distragerii atenției”.

Cele 11 persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 46 de ani, sunt bănuite că ar fi săvârșit faptele în perioada 2018-2019, pe mai multe autostrăzi și drumuri naționale din țară.

Vor fi puse în executare 11 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Poliției Orașului Găești pentru audieri și dispunerea de măsuri legale.

Activitățile sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești și beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române”, se arata in comunicatul de presa al IPJ Dambovita.

Citește articolul

Noutăți

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design