Contactează-ne pe

Evenimente

Karina Marinescu, media 10 la Evaluarea Națională! AFLĂ AICI CE ALTE REZULTATE EXCELENTE AU OBȚINUT ELEVII GĂEȘTENI!

Publicat în data de

- 4.095 vizualizări

A terminat școala generală cu media 10, iar la Evaluarea Națională a obținut tot media maximă! Este vorba despre eleva Karina Marinescu de la Școala ”Șerban Cioculescu” Găești. 10 au mai luat alți trei elevi din județ, doi din Târgoviște și unul din Moreni. Karina va pleca la Pitești, așa cum ne declara într-un interviu recent, pentru a-și construi o carieră de astronom sau de medic. Este pasionată de fizică, dar e bună la toate materiile.

În top 10 al mediilor pe județ se mai află Gaba Christiana Flavia de la Școala Gimnazială nr. 1 Ungureni Corbii Mari (9,95),  Lupu Ana Maria Raluca (9,90)  și Gherghiceanu Alexandru Bogdan (9,90), ambii de la Colegiul Național ”Vladimir Streinu”.

Clasa de gimnaziu de la CNVS a obținut, la acest examen, performanțe uluitoare. Din cei 29 de elevi, 25 au luat medii peste 9, iar 4 peste 8, foarte aproape de 9.  De asemenea, la matematică, au fost nu mai puțin de 10 note maxime, iar la română, una.

Diriginte și profesor de matematică al acestei promoții extraordinare, din care fac parte olimpicii naționali Daria Costea, Mihai Neamțu, Daria Voicu (probabil și alți copii, despre care, din păcate, nu avem informații) este Iuliana Turcu. Se pare că munca susținută și serioasă cu o generație foarte valoroasă nu poate aduce decât performanțe la cel mai înalt nivel.

Există și situații în care copii valoroși au obținut medii sub ceea ce au anticipat, conform baremurilor publicate, deși notele lor sunt, de asemenea, foarte mari. Ei vor face astăzi contestații și speră că vor urca în clasamentul general.

 

 

 

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

A înghițit un pumn de medicamente! DE CE A VRUT SĂ MOARĂ O TÂNĂRĂ DIN CORBII MARI!

Articol scris de

O femeie de 37 de ani, din Corbii Mari, a vrut să-și pună capăt zilelor și a înghițit mai multe medicamente. Din fericire, tânăra a fost găsită la timp și transportată de urgență la spital, unde cadrele medicale i-au salvat viața.
Femeia a refuzat să ofere foarte multe amănunte despre ceea ce a determinat-o să-și încheie socotelile cu viața. S-a rezumat să spună doar că a suferit o mare decepție.

Citește articolul

Evenimente

Accident în centrul Găeștiului: LOVITĂ PE TRECEREA DE PIETONI!

Articol scris de

O femeie a fost preluată de ambulanță și dusă de urgență la spital, după ce a fost accidentată chiar pe trecerea de pietoni din zona Parcului Central. Se pare că un sofer nu i-a acordat prioritate și a lovit-o în plin. Zona este una aglomerată, iar respectiva trecere de pietoni este recunoscută pentru traversările foarte dese, mai ales în orele serii.
Victima s-a prăbușit pe șosea. Din fericire, este conștientă. Ea urmează să primească îngrijiri medicale și să fie investigată.

 

Citește articolul