Contactează-ne pe

Noutăți

Pe stadionul de la Bilciureşti a fost mai mult sânge decât la o gală de K1! VIOLENȚELE REVIN, AJF SE FACE PĂRTAȘĂ PRIN NEIMPLICARE!

Publicat în data de

- 286 vizualizări
Ultima etapă a ligii a șasea s-a desfășurat azi, Gaița Bilciurești primind vizita celor de la Viitorul Gura Foii. Deși meciul era unul fără miză, Gura Foii fiind deja calificată, iar Bilciureștiul situându-se la mijlocul clasamentului, ostilitățile de pe teren s-au desfășurat ca în ringurile de lupte. Intrări deosebit de periculoase, un joc agresiv, cu accente de violențe a fost practicat astăzi de gazde, ce au pus presiune chiar și pe arbitrii pentru a trece cu vederea violențele comise de către jucătorii proprii.
Mihai Oproiu, atacantul celor de la Viitorul a fost transportat la UPU cu salvarea după ce un adversar l-a călcat pe mână în timp ce se afla căzut în urma unui fault. Să te trezești cu fractură deschisă în urma unui banal meci de fotbal mi se pare inadmisibil, motiv pentru care avertizăm echipele ce se vor mai deplasa la Bilciurești, și cerem AJF ca pe viitor să trimită și observatori la meciurile acestei echipe.
Violențele verbale și fizice au făcut ca publicul să se îndepărteze de fotbal în general, iar dacă AJF dorește ca pe stadioane să fie prezenți doar câțiva bețivi și bătăuși, atunci și-a atins scopul cu siguranță. Deși prima repriză a fost una dezastruoasă pentru cei de la Gura Foii, ieșind la pauză cu 4 goluri primite, un jucător cu fractură deschisă, alți câțiva accidentați, repriza a doua a adus mai multă lumină în jocul echipei, reușind să recupereze din handicap prin 3 goluri înscrise în mai puțin de 30 de minute. Este un meci de tristă amintire pentru fotbalul românesc, un exemplu clar de AȘA NU și un motiv în plus ca la meciurile desfășurate pe stadioanele din satele dâmbovițene să fie prezentă și poliția. Repet, meciul era fără miză și nici datorii nu existau de plătit, cu toate acestea însă, am văzut mai mult sânge decât la o gală de K1, unde ideea de bază este lovirea adversarului.
  
Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Noutăți

Carambol la Picior de Munte! UN TIR A PROVOCAT HAOS PE ȘOSEA!

Articol scris de

Un șofer de tir putea provoca o adevărată nenorocire pe DN72, in localitatea Picior de Munte. Acesta nu a fost atent cand masina din fata sa a schimbat direcția de mers si a intrat direct in ea. Din impact, autoturismul lovit a acrosat o alta masina.  Pompierii găeşteni au ajuns foarte  repede la faţa locului, dar din fericire, nu au fost victime in urma coliziunilor.

Citește articolul

Evenimente

NA, BELEA! I-a prins Poliţia pe stradă fără ITP valabil şi i-a lăsat pe jos!

Articol scris de

Acțiunea de prevenție desfășurată astăzi de către Poliția Rutieră din Titu a fost binevenită pentru siguranța cetățenilor, dar cu urmări nefericite pentru câțiva șoferi. În mai puțin de 15 minute au fost ridicate două taloane pentru că autoturismele nu aveau ITP valabil, așadar,șoferii s-au văzut nevoiți să înmâneze agenților de poliție plăcuțele de înmatriculare și să plece mai departe pe jos, având de plată și o amendă de 1305lei.

Astfel de acțiuni, în ciuda protestelor unei anumite categorii de șoferi, sunt benefice, întrucât în acest mod sunt depistați șoferii care circulă deși au suspendat dreptul de a conduce, ori mai grav, circulă sub influența băuturilor alcoolice. Tot astăzi s-a desfășurat acțiunea Rail Action Day- 24 Blue, ce a avut menirea de a a identifica eventualele probleme existente în ceea ce privește transportul de mărfuri și de persoane pe calea ferată.

În zona Titu au fost efectuate controale la un depozit de fier vechi pentru a se verifica dacă există materiale provenite de la calea ferată și au fost verificate transporturile de mărfuri periculoase. În această privință nu au fost descoperite probleme care să necesite acțiunea ulterioară a polițiștilor

Citește articolul

Educație și cultură

Concursuri de Ziua Națională pentru copiii și adolescenții găeșteni! ”PREMIEM CREATIVITATEA ȘI INTELIGENȚA”! Toate detaliile, aici!

Articol scris de

Ești creativ? Iubești istoria? Îți place competiția? Atunci, ești candidatul ideal pentru unul dintre concursurile organizate, cu ocazia Zilei Naționale, de Primăria și Casa de Cultură ”Dumitru Stanciu Găești”: concurs de cultură generală ”1 Decembrie 1918”, concurs de eseuri cu tema ”Tânăr în România” și concurs de fotografie cu tema ”Tânăr în România”.
De data aceasta, premiem creativitatea, inteligența și cunoștințele de cultură generală. Punem în joc sume importante, cu care răsplătim talentul, implicarea și viziunea ta. Vei fi evaluat de jurii de specialitate, care îți vor oferi, în mod obiectiv, măsura valorii tale actuale.
Concursurile vor fi puse în scenă, în cadrul unui spectacol în care te vei bucura de muzică, dans și atmosferă de sărbătoare, în data de 29 noiembrie 2019, imediat după parada cu torțe prin care deschidem, oficial, sezonul sărbătorilor în Găești.
Concursul de cultură generală se adresează copiilor din clasele a V-a – a VIII-a, iar fondul de premiere este de 3000 de lei. Intră în joc școlile găeștene și cu siguranță competiția va fi una impresionantă.
La celelalte două competiții, vor fi două secțiuni de vârstă: secțiunea pentru școli generale și secțiunea pentru licee. Vor fi acordate, pe fiecare secțiune, trofee, premiul I, II, III și câte trei mențiuni. Și aici, sumele de bani obținute sunt substanțiale și pornesc de la 50 de lei la 500 de lei. Prin urmare, dacă ești talentat și creativ, pe lângă bucuria competiției, ai și motive serioase financiare să trăiești experiența unui astfel de concurs.
Consultă Regulamentele de concurs, în funcție de interesele tale, atât la școala unde ești înscris, cât și pe pagina de facebook a Casei de Cultură Găești, https://www.facebook.com/casa.de.cultura.gaesti/.

Abia așteptăm să aflăm cum gândești, cum te exprimi și să te premiem pentru aceste calități.

Andreea Duță,
Director Casa de Cultură ”Dumitru Stanciu” Găești

Citește articolul

Noutăți