Contactează-ne pe

Noutăți

Pe stadionul de la Bilciureşti a fost mai mult sânge decât la o gală de K1! VIOLENȚELE REVIN, AJF SE FACE PĂRTAȘĂ PRIN NEIMPLICARE!

- 270 vizualizări

Ultima etapă a ligii a șasea s-a desfășurat azi, Gaița Bilciurești primind vizita celor de la Viitorul Gura Foii. Deși meciul era unul fără miză, Gura Foii fiind deja calificată, iar Bilciureștiul situându-se la mijlocul clasamentului, ostilitățile de pe teren s-au desfășurat ca în ringurile de lupte. Intrări deosebit de periculoase, un joc agresiv, cu accente de violențe a fost practicat astăzi de gazde, ce au pus presiune chiar și pe arbitrii pentru a trece cu vederea violențele comise de către jucătorii proprii.
Mihai Oproiu, atacantul celor de la Viitorul a fost transportat la UPU cu salvarea după ce un adversar l-a călcat pe mână în timp ce se afla căzut în urma unui fault. Să te trezești cu fractură deschisă în urma unui banal meci de fotbal mi se pare inadmisibil, motiv pentru care avertizăm echipele ce se vor mai deplasa la Bilciurești, și cerem AJF ca pe viitor să trimită și observatori la meciurile acestei echipe.
Violențele verbale și fizice au făcut ca publicul să se îndepărteze de fotbal în general, iar dacă AJF dorește ca pe stadioane să fie prezenți doar câțiva bețivi și bătăuși, atunci și-a atins scopul cu siguranță. Deși prima repriză a fost una dezastruoasă pentru cei de la Gura Foii, ieșind la pauză cu 4 goluri primite, un jucător cu fractură deschisă, alți câțiva accidentați, repriza a doua a adus mai multă lumină în jocul echipei, reușind să recupereze din handicap prin 3 goluri înscrise în mai puțin de 30 de minute. Este un meci de tristă amintire pentru fotbalul românesc, un exemplu clar de AȘA NU și un motiv în plus ca la meciurile desfășurate pe stadioanele din satele dâmbovițene să fie prezentă și poliția. Repet, meciul era fără miză și nici datorii nu existau de plătit, cu toate acestea însă, am văzut mai mult sânge decât la o gală de K1, unde ideea de bază este lovirea adversarului.
  
Publicitate
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Crimă oribila la Gura Suţii! TATĂL ȘI-A ÎNJUNGHIAT FIUL ÎN INIMĂ!

Articol scris de

Un tânăr in vârstă de 30 de ani, din Gura Sutii, a avut un sfârșit cumplit. El a pierit duminică după-amiază, după ce a fost injunghiat de propriul tată, in varsta de 61 de ani. Intre cei doi a izbucnit un conflict violent, pe fondul consumului de alcool. Tatăl criminal a incercat, in prima fază, sa minta autoritățile, spunând ca fiul său s-a împiedicat și a căzut în cuțit. Polițiștii și procurorii fac acum cercetări, pentru a stabili cum s-a petrecut nenorocirea.

 

 

 

Citește articolul

Educație și cultură

Trofeul Sectiunii Folk- grupuri al Festivalului „Capitala Muzicală” Sibiu a ajuns la Gaesti! GRUPUL NEW GENERATION AL CASEI DE CULTURA, PERFORMANTA LA UNUL DINTRE CELE MAI TITRATE CONCURSURI DE INTERPRETARE!

Articol scris de

Unii dintre cei mai talentati gaesteni, membri ai formatiilor New Generation si Ritmic ale Casei de Cultura, s-au remarcat la Festivalul „Capitala Muzicala”, care s-a desfasurat la Sibiu, la acest sfarsit de saptamana. Copiii pregatiti de Mariana Ionescu, Orton (Simion Alin Cezar) si Catalin Dragomir au obtinut premii la toate sectiunile la care s-au inscris.

Un juriu titrat, din care au facut parte Horia Moculescu, Mihai Alexandru sau Zoe Alecu, a avut o misiune imposibila: sa departajeze unele dintre cele mai bune voci de copii si adolescenti din Romania.

Veniti din toata tara, de la scoli de canto si muzica, talentatii copii si adolescenti s-au luptat pentru trofeele si premiile puse in joc la sectiunile si categoriile de muzica clasica, populara sau usoara.

Solistii gaesteni se intorc acasa cu urmatoarele premii: Grupul New Generation (instructori Mariana Ionescu si Orton), din care fac parte Mariana Stefan, Lavinia Nae, Denisa Stoica si Alexandru Popescu- Trofeul Sectiunii Grupuri Folk. Gabriel Florea (instructor Catalin Dragomir) – premiul al 2-lea la Sectiunea Muzica Populara, categoria 13-14  ani. Nicoleta Stoica (instructor Cătălin Dragomir) – mentiune la Sectiunea Muzica Populara, categoria10-11 ani.

Mariana Stefan (instructori Mariana Ionescu si Orton) – mentiune la Sectiunea Muzica Usoara, categoria16/18 ani, Lavinia Nae (instructori Mariana Ionescu si Orton) – premiul special la Sectiunea Muzica usoara, caregoria14- 15 ani.

Citește articolul

Evenimente

O casă din Corbii Mari, cuprinsă de flăcări. INCENDIUL S-A EXTINS LA ALTE DOUĂ IMOBILE

Articol scris de

Pompierii intervin cu cinci autospeciale  (de la Garda Potlogi, Detasamentul Titu  si SVSU Corbii Mari) pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Corbii Mari, flăcările extinzându-se la alte două locuinţe, potrivit Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

În momentul de față incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidare. Nu s-au inregistrat victime.

Citește articolul

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design