Contactează-ne pe

Noutăți

LIGA A-V-A, SERIA VEST. Meci dramatic între Unirea Cobia şi Dinamo Odaia Turcului. DETALII AICI!

Publicat în data de

- 201 vizualizări
Meci cu multe evenimente desfășurat azi pe terenul din Cobia, unde Unirea Cobia a primit vizita celor de la Dinamo Odaia Turcului. Multe nemulțumiri din partea oaspeților, ce s-au văzut dominați destul de repede și multe înjurături adresate arbitrului central Oncescu Ion, de aceiași oaspeți. O fază la care apărarea celor de la Dinamo s-a cam încurcat, rezultând un penalty acordat corect de către central, s-a lăsat și cu o eliminare nesperată a portarului, ce s-a îndreptat furios către propriul fundaș, lovindu-l pentru greșeala comisă în careu.
Portarul Stancu a primit roșu spre disperarea întregii echipe, ce s-a văzut rămasă în inferioritate numerică încă din minutul 20. Stoica Ionuț a transformat pentru Unirea, deschizând scorul pe tabela de marcaj. O altă fază controversată, la care jucătorii celor două echipe s-au accidentat reciproc, s-a mai lăsat cu o eliminare de pe banca tehnică a celor de la Odaia Turcului, care s-au dezlănțuit împotriva centralului, acuzându-l pentru chestii ce nici nu s-au petrecut pe teren. Meciul a continuat cu faze spectaculoase și ratări pe măsură la ambele porți, cele două echipe având cel puțin câte o fază de gol în care atacanții au ratat cu poarta goală.
Pentru Unirea Cobia au mai marcat căpitanul acestora Gădescu Gabi și, din nou omul meciului, Zamfir Daniel, care a marcat două goluri importante pentru echipa sa, participând la mai multe faze de atac, tot el fiind și cel mai faultat om de pe teren. Pentru Odaia Turcului au marcat un gol Mogoșanu Marius și două goluri Radu Marius. De partea celor de la Unirea s-a resimțit lipsa câtorva jucători ce puneau umărul la reușita echipei și ofereau în același timp siguranță pe fazele de contraatac. De apreciat brigada de arbitrii asistenți, Homeghi Daniel și Chiornita Georgian, care au ridicat fanionul la timp și corect, astfel încât faza să fie oprită din timp în cazul unui ofsaid. Deși a câștigat cu 4-3, Unirea Cobia a ratat șansa de a face un meci mai bun, în care cele aproape 70 de minute jucate în superioritate numerică să se transforme într-un golaveraj mai mare și un meci fără emoțiile avute astăzi.
Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Noutăți

Carambol la Picior de Munte! UN TIR A PROVOCAT HAOS PE ȘOSEA!

Articol scris de

Un șofer de tir putea provoca o adevărată nenorocire pe DN72, in localitatea Picior de Munte. Acesta nu a fost atent cand masina din fata sa a schimbat direcția de mers si a intrat direct in ea. Din impact, autoturismul lovit a acrosat o alta masina.  Pompierii găeşteni au ajuns foarte  repede la faţa locului, dar din fericire, nu au fost victime in urma coliziunilor.

Citește articolul

Evenimente

NA, BELEA! I-a prins Poliţia pe stradă fără ITP valabil şi i-a lăsat pe jos!

Articol scris de

Acțiunea de prevenție desfășurată astăzi de către Poliția Rutieră din Titu a fost binevenită pentru siguranța cetățenilor, dar cu urmări nefericite pentru câțiva șoferi. În mai puțin de 15 minute au fost ridicate două taloane pentru că autoturismele nu aveau ITP valabil, așadar,șoferii s-au văzut nevoiți să înmâneze agenților de poliție plăcuțele de înmatriculare și să plece mai departe pe jos, având de plată și o amendă de 1305lei.

Astfel de acțiuni, în ciuda protestelor unei anumite categorii de șoferi, sunt benefice, întrucât în acest mod sunt depistați șoferii care circulă deși au suspendat dreptul de a conduce, ori mai grav, circulă sub influența băuturilor alcoolice. Tot astăzi s-a desfășurat acțiunea Rail Action Day- 24 Blue, ce a avut menirea de a a identifica eventualele probleme existente în ceea ce privește transportul de mărfuri și de persoane pe calea ferată.

În zona Titu au fost efectuate controale la un depozit de fier vechi pentru a se verifica dacă există materiale provenite de la calea ferată și au fost verificate transporturile de mărfuri periculoase. În această privință nu au fost descoperite probleme care să necesite acțiunea ulterioară a polițiștilor

Citește articolul

Educație și cultură

Concursuri de Ziua Națională pentru copiii și adolescenții găeșteni! ”PREMIEM CREATIVITATEA ȘI INTELIGENȚA”! Toate detaliile, aici!

Articol scris de

Ești creativ? Iubești istoria? Îți place competiția? Atunci, ești candidatul ideal pentru unul dintre concursurile organizate, cu ocazia Zilei Naționale, de Primăria și Casa de Cultură ”Dumitru Stanciu Găești”: concurs de cultură generală ”1 Decembrie 1918”, concurs de eseuri cu tema ”Tânăr în România” și concurs de fotografie cu tema ”Tânăr în România”.
De data aceasta, premiem creativitatea, inteligența și cunoștințele de cultură generală. Punem în joc sume importante, cu care răsplătim talentul, implicarea și viziunea ta. Vei fi evaluat de jurii de specialitate, care îți vor oferi, în mod obiectiv, măsura valorii tale actuale.
Concursurile vor fi puse în scenă, în cadrul unui spectacol în care te vei bucura de muzică, dans și atmosferă de sărbătoare, în data de 29 noiembrie 2019, imediat după parada cu torțe prin care deschidem, oficial, sezonul sărbătorilor în Găești.
Concursul de cultură generală se adresează copiilor din clasele a V-a – a VIII-a, iar fondul de premiere este de 3000 de lei. Intră în joc școlile găeștene și cu siguranță competiția va fi una impresionantă.
La celelalte două competiții, vor fi două secțiuni de vârstă: secțiunea pentru școli generale și secțiunea pentru licee. Vor fi acordate, pe fiecare secțiune, trofee, premiul I, II, III și câte trei mențiuni. Și aici, sumele de bani obținute sunt substanțiale și pornesc de la 50 de lei la 500 de lei. Prin urmare, dacă ești talentat și creativ, pe lângă bucuria competiției, ai și motive serioase financiare să trăiești experiența unui astfel de concurs.
Consultă Regulamentele de concurs, în funcție de interesele tale, atât la școala unde ești înscris, cât și pe pagina de facebook a Casei de Cultură Găești, https://www.facebook.com/casa.de.cultura.gaesti/.

Abia așteptăm să aflăm cum gândești, cum te exprimi și să te premiem pentru aceste calități.

Andreea Duță,
Director Casa de Cultură ”Dumitru Stanciu” Găești

Citește articolul

Noutăți