Contactează-ne pe

Noutăți

LIGA A-V-A, SERIA VEST. Meci dramatic între Unirea Cobia şi Dinamo Odaia Turcului. DETALII AICI!

- 175 vizualizări

Meci cu multe evenimente desfășurat azi pe terenul din Cobia, unde Unirea Cobia a primit vizita celor de la Dinamo Odaia Turcului. Multe nemulțumiri din partea oaspeților, ce s-au văzut dominați destul de repede și multe înjurături adresate arbitrului central Oncescu Ion, de aceiași oaspeți. O fază la care apărarea celor de la Dinamo s-a cam încurcat, rezultând un penalty acordat corect de către central, s-a lăsat și cu o eliminare nesperată a portarului, ce s-a îndreptat furios către propriul fundaș, lovindu-l pentru greșeala comisă în careu.
Portarul Stancu a primit roșu spre disperarea întregii echipe, ce s-a văzut rămasă în inferioritate numerică încă din minutul 20. Stoica Ionuț a transformat pentru Unirea, deschizând scorul pe tabela de marcaj. O altă fază controversată, la care jucătorii celor două echipe s-au accidentat reciproc, s-a mai lăsat cu o eliminare de pe banca tehnică a celor de la Odaia Turcului, care s-au dezlănțuit împotriva centralului, acuzându-l pentru chestii ce nici nu s-au petrecut pe teren. Meciul a continuat cu faze spectaculoase și ratări pe măsură la ambele porți, cele două echipe având cel puțin câte o fază de gol în care atacanții au ratat cu poarta goală.
Pentru Unirea Cobia au mai marcat căpitanul acestora Gădescu Gabi și, din nou omul meciului, Zamfir Daniel, care a marcat două goluri importante pentru echipa sa, participând la mai multe faze de atac, tot el fiind și cel mai faultat om de pe teren. Pentru Odaia Turcului au marcat un gol Mogoșanu Marius și două goluri Radu Marius. De partea celor de la Unirea s-a resimțit lipsa câtorva jucători ce puneau umărul la reușita echipei și ofereau în același timp siguranță pe fazele de contraatac. De apreciat brigada de arbitrii asistenți, Homeghi Daniel și Chiornita Georgian, care au ridicat fanionul la timp și corect, astfel încât faza să fie oprită din timp în cazul unui ofsaid. Deși a câștigat cu 4-3, Unirea Cobia a ratat șansa de a face un meci mai bun, în care cele aproape 70 de minute jucate în superioritate numerică să se transforme într-un golaveraj mai mare și un meci fără emoțiile avute astăzi.
Publicitate
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Crimă oribila la Gura Suţii! TATĂL ȘI-A ÎNJUNGHIAT FIUL ÎN INIMĂ!

Articol scris de

Un tânăr in vârstă de 30 de ani, din Gura Sutii, a avut un sfârșit cumplit. El a pierit duminică după-amiază, după ce a fost injunghiat de propriul tată, in varsta de 61 de ani. Intre cei doi a izbucnit un conflict violent, pe fondul consumului de alcool. Tatăl criminal a incercat, in prima fază, sa minta autoritățile, spunând ca fiul său s-a împiedicat și a căzut în cuțit. Polițiștii și procurorii fac acum cercetări, pentru a stabili cum s-a petrecut nenorocirea.

 

 

 

Citește articolul

Educație și cultură

Trofeul Sectiunii Folk- grupuri al Festivalului „Capitala Muzicală” Sibiu a ajuns la Gaesti! GRUPUL NEW GENERATION AL CASEI DE CULTURA, PERFORMANTA LA UNUL DINTRE CELE MAI TITRATE CONCURSURI DE INTERPRETARE!

Articol scris de

Unii dintre cei mai talentati gaesteni, membri ai formatiilor New Generation si Ritmic ale Casei de Cultura, s-au remarcat la Festivalul „Capitala Muzicala”, care s-a desfasurat la Sibiu, la acest sfarsit de saptamana. Copiii pregatiti de Mariana Ionescu, Orton (Simion Alin Cezar) si Catalin Dragomir au obtinut premii la toate sectiunile la care s-au inscris.

Un juriu titrat, din care au facut parte Horia Moculescu, Mihai Alexandru sau Zoe Alecu, a avut o misiune imposibila: sa departajeze unele dintre cele mai bune voci de copii si adolescenti din Romania.

Veniti din toata tara, de la scoli de canto si muzica, talentatii copii si adolescenti s-au luptat pentru trofeele si premiile puse in joc la sectiunile si categoriile de muzica clasica, populara sau usoara.

Solistii gaesteni se intorc acasa cu urmatoarele premii: Grupul New Generation (instructori Mariana Ionescu si Orton), din care fac parte Mariana Stefan, Lavinia Nae, Denisa Stoica si Alexandru Popescu- Trofeul Sectiunii Grupuri Folk. Gabriel Florea (instructor Catalin Dragomir) – premiul al 2-lea la Sectiunea Muzica Populara, categoria 13-14  ani. Nicoleta Stoica (instructor Cătălin Dragomir) – mentiune la Sectiunea Muzica Populara, categoria10-11 ani.

Mariana Stefan (instructori Mariana Ionescu si Orton) – mentiune la Sectiunea Muzica Usoara, categoria16/18 ani, Lavinia Nae (instructori Mariana Ionescu si Orton) – premiul special la Sectiunea Muzica usoara, caregoria14- 15 ani.

Citește articolul

Evenimente

O casă din Corbii Mari, cuprinsă de flăcări. INCENDIUL S-A EXTINS LA ALTE DOUĂ IMOBILE

Articol scris de

Pompierii intervin cu cinci autospeciale  (de la Garda Potlogi, Detasamentul Titu  si SVSU Corbii Mari) pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Corbii Mari, flăcările extinzându-se la alte două locuinţe, potrivit Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

În momentul de față incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidare. Nu s-au inregistrat victime.

Citește articolul

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design