Contactează-ne pe

Noutăți

Jiu Jitsu Brazilian la Găești!

Publicat în data de

- 178 vizualizări

Clubul Sportiv VIPER-SPORT-GĂEȘTI prezidat de Nicu Dragne își extinde ramura sportivă începând cu vara acestui an. Pe lângă faptul ca are deja binecunoscuta secție de Kickboxing și K1 în colaborare cu expertul în Jiu Jitsu Brazilian, domnul Cătălin Vlad, va mai deschide o noua secție dedicata acelor persoane care își doresc sa învețe „Grappling’ul-lupta la sol”.

Brazilian Jiu Jitsu (BJJ) este cel mai recunoscut sport de contact și considerat cel mai eficient stil de luptă „la SOL”, stil de lupta pe care îl practica majoritatea campionilor din UFC.

 Condiții de înscriere : -conduita bună în societate, nerecunoscut cu fapte penale -apt clinic -adaptarea la o disciplina de fier.

„Îmi doresc sa deschid și aceasta secție deoarece într-o situație care necesita autoapărarea, exista posibilitatea ca lupta sa nu se termine în picioare, fiind la sol atât victima cât și agresorul, într-o astfel de situație fiind nevoie ca victima agresiunii sa știe cum sa reacționeze pentru a imobiliza agresorul. Acest sport se adresează celor care au împlinit vârsta de 7 ani, până la 100. Pentru mai multe detalii, accesați pagina clubului VIPER SPORT GĂEȘTI „, ne- a declarat Nicu Dragne.

 

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Au fost desemnaţi câştigătorii Miss şi Mister Găeşti 2020

Articol scris de

 Nicoleta-Doiniţa Anghel şi Ştefan Tatomir sunt regina şi regele frumuseţii din Găeşti în acest an. Ei au fost desemnaţi Miss şi Mister în urma unui spectacol extraordinar, dedicat tinerilor, organizat de Casa de Cultura „Dumitru Stanciu”.

Amuza Ana Maria a obţinut premiul al II-lea şi titlul Miss Eleganţă, iar Maria Alexandra Stoica a obţinut premiul al III-lea şi titlul Miss Popularitate.

Pe locul al II-lea la băieţi s-a clasat Robert Guraliuc, iar premiul al III-lea şi Mister Popularitate a fost obţinut de Adrian Dinu.

Mâine revenim cu imagini şi amănunte de la superbul eveniment.

Citește articolul

Evenimente

NU UITATI! ASTAZI, LA ORA 17.00, CONCUSUL MISS SI MISTER GAESTI!

Articol scris de

 

 

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------