Copiii găeşteni, rezultate spectaculoase la fotbal! CLUBUL ACS PROGRESUL GĂEŞTI SCOATE TALENTE PE BANDĂ RULANTĂ! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Noutăți

Copiii găeşteni, rezultate spectaculoase la fotbal! CLUBUL ACS PROGRESUL GĂEŞTI SCOATE TALENTE PE BANDĂ RULANTĂ!

La Găești, fotbalul este atât de popular în rândul copiilor, încât terenul devine neîncăpător la antrenamentele juniorilor. Clubul ACS Progresul Găești, condus de Marin Ilie Sorin, a luat ființă în 2013, iar de atunci a evoluat constant, având în acest moment mai multe grupe de juniori de diferite vârste.

Cel mai tânăr jucător primit la antrenamente a avut 4 ani, iar micuții s-au dedicat jocului cu balonul rotund, oferind rezultate spectaculoase, nu înainte însă de a trece prin antrenamente repetate și istovitoare, unde au fost cernute talentele și au fost scoase în evidență calitățile tehnice de care trebuie să dea dovadă un viitor jucător.

Juniorii D, grupa copiilor născuți în anii 2006-2007, este o grupă foarte bună, având rezultate remarcabile atât în deplasări, 3-1 cu Chindia Târgoviște, 4-2 cu Ulmi, 4-0 cu GSA Nucet, dar și acasă, învingând pe cei de la FC Pucioasa cu 10-0. Astăzi, ei au câștigat în deplasare la Fieni cu 2-0.

Juniorii F, grupa celor născuți în 2009-2010, au terminat turul turul de campionat pe podium, clasându-se pe locul 3 la memorialul Gheorghe Ene, iar din primăvara aceasta evoluând într-un nou campionat de fotbal, memorialul Tică Gheorghe. Rezultatele copiilor au fost remarcate și de către școlile mai mari de fotbal, din grupa 2002 existând un jucător care acum joacă pentru FC Argeș.

Cu răbdare, dăruire și multă disciplină, Marin Ilie Sorin insuflă micuților veniți pe gazonul de la Găești dragostea pentru mișcare, pentru un sport care, în România, este tot mai greu de practicat datorită lipsei investițiilor. Cluburile mici, asemeni ACS Progresul Găesști, supraviețuiesc tot mai greu într-o economie sălbatică, orientată spre câștigul material imediat, iar nu spre formarea unor sportivi care să ne reprezinte. Le dorim mult succes în activitatea fotbalistică și sperăm să aducă la Găești cât mai multe cupe.Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Enescu Supermarket
Advertisement