Contactează-ne pe

Noutăți

Copiii găeşteni, rezultate spectaculoase la fotbal! CLUBUL ACS PROGRESUL GĂEŞTI SCOATE TALENTE PE BANDĂ RULANTĂ!

Publicat în data de

- 429 vizualizări

La Găești, fotbalul este atât de popular în rândul copiilor, încât terenul devine neîncăpător la antrenamentele juniorilor. Clubul ACS Progresul Găești, condus de Marin Ilie Sorin, a luat ființă în 2013, iar de atunci a evoluat constant, având în acest moment mai multe grupe de juniori de diferite vârste.

Cel mai tânăr jucător primit la antrenamente a avut 4 ani, iar micuții s-au dedicat jocului cu balonul rotund, oferind rezultate spectaculoase, nu înainte însă de a trece prin antrenamente repetate și istovitoare, unde au fost cernute talentele și au fost scoase în evidență calitățile tehnice de care trebuie să dea dovadă un viitor jucător.

Juniorii D, grupa copiilor născuți în anii 2006-2007, este o grupă foarte bună, având rezultate remarcabile atât în deplasări, 3-1 cu Chindia Târgoviște, 4-2 cu Ulmi, 4-0 cu GSA Nucet, dar și acasă, învingând pe cei de la FC Pucioasa cu 10-0. Astăzi, ei au câștigat în deplasare la Fieni cu 2-0.

Juniorii F, grupa celor născuți în 2009-2010, au terminat turul turul de campionat pe podium, clasându-se pe locul 3 la memorialul Gheorghe Ene, iar din primăvara aceasta evoluând într-un nou campionat de fotbal, memorialul Tică Gheorghe. Rezultatele copiilor au fost remarcate și de către școlile mai mari de fotbal, din grupa 2002 existând un jucător care acum joacă pentru FC Argeș.

Cu răbdare, dăruire și multă disciplină, Marin Ilie Sorin insuflă micuților veniți pe gazonul de la Găești dragostea pentru mișcare, pentru un sport care, în România, este tot mai greu de practicat datorită lipsei investițiilor. Cluburile mici, asemeni ACS Progresul Găesști, supraviețuiesc tot mai greu într-o economie sălbatică, orientată spre câștigul material imediat, iar nu spre formarea unor sportivi care să ne reprezinte. Le dorim mult succes în activitatea fotbalistică și sperăm să aducă la Găești cât mai multe cupe.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

JOI, MAREA INAUGURARE! Fashion Mall, magazinul care aduce în Găeşti cele mai tari brand-uri!

Articol scris de

Doreşti să te îmbraci cu haine de la cele mai cunoscute brand-uri, la preţuri accesibile? Acum poţi face acest lucru fără a mai fi nevoit să pleci din Găeşti. Fashion Mall, magazinul aşteptat de ani de zile pe piaţa găeşteană, se deschide joi, 20 februarie. Îl găsiţi pe strada Independenţei, lângă BCR, de unde puteţi achiziţiona cele mai la modă şi exclusiviste haine.

Case de modă româneşti de prestigiu, precum La Dona, Cătălin Botezatu Exclusiv, dar şi brand-uri celebre: Zara, Vero Moda, Jack&Jones, Mango, Bershka sau Mustang sunt acum accesibile, la Găeşti, la magazinul Fashion Mall.

Îmbracă-te cu stil şi fii la modă, la Fashion Mall!

 

Citește articolul

Noutăți

Agresor imobilizat de doi jandarmi aflați în timpul liber

Articol scris de

„Doi jandarmi dâmbovițeni aflaţi în timpul liber au intervenit, astăzi, 19 februarie, pentru a imobiliza un bărbat care a îmbrâncit o femeie pe trotuar, aceasta lovindu-se de un gard din beton.

Aceștia se deplasau pe bulevardul Regele Carol I din mun. Târgoviște și au observat incidentul produs în imediata vecinătate a unui restaurant.

Unul dintre jandarmi când a observat că femeia căzută prezenta o lovitură în zona capului a apelat numărul de urgență 112 și a solicitat sprijinul unei ambulanțe, pentru a-i acorda acesteia îngrijiri medicale. Celălalt a intervenit prompt şi l-a imobilizat pe agresor, după care a solicitat telefonic prezenţa unui echipaj de jandarmi. Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost condus la sediul Poliției Municipilui Târgoviște, unde i-au fost aplicate măsurile legale.

Cei doi jandarmi, plutonier-adjutant Samoilă George și plutonier-major Zegheru Cătălin, își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița de peste 20 de ani”, se arata in comunicatul de presa al Jandarmeriei Dambovita.

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------