Contactează-ne pe

Noutăți

Pesedistul Alexandru Oprea, vechiul și noul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița!

Publicat în data de

- 208 vizualizări

Alexandru Oprea a revenit în forță la conducerea CJD, după ce a fost votat, în această dimineață, cu 21 de voturi. Social-democratul a mai ocupat această funcție, însă a intrat într-un conflict deschis cu stăpânul județului de atunci, Țuțuianu Adrian, în urma căruia și-a dat demisia.

Oprea are susținere din partea Rovanei Plumb și a liderilor centrali aflați acum la putere și a reușit să mențină o relație bună cu primarii din județ, chiar dacă, timp de mai multe luni, a stat pe margine.

Noul președinte CJD spune că s-a apucat deja de treabă și că va dezvolta județul Dâmbovița.

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Noutăți

Primăria Găeşti începe reparaţiile la Podul de la Catane! OCOLIŢI ACEST SECTOR DE DRUM!

Articol scris de

Podul de la Catane intră de mâine, 7 aprilie, în reparaţii, motiv pentru care cetăţenii sunt  anunţaţi să evite acest tronson de drum spre Gura Foii, care va fi închis. Primarul Grigore Gheorghe a precizat, pentru Cronica de Găeşti, că doreşte urgentarea lucrărilor, astfel încât disconfortul să fie de scurtă durată.

Citește articolul

Noutăți

ÎNŞELĂCIUNI PE MAIL ÎN NUMELE POLIŢIEI! Avertismentul urgent al oamenilor legii!

Articol scris de

Poliţiştii anunţă că mai multe persoane au primit pe mail mesaje, prin care sunt notificaţi să deschidă un ataşament, şi sunt informaţi că sunt parte într-o anchetă aflată în curs de desfăşurare. În fapt, ataşamentul respectiv este un virus, iar poliţia avertizează populaţia să nu-l deschidă:

NU DESCHIDEȚI ASTFEL DE E-MAILURI!

Ele nu sunt trimise de #PolițiaRomână și sunt false!

Polițiștii au demarat cercetări pentru a descoperi sursa acestora și tragerea la răspundere a celor care au trimis mesajele”, se arată într-un comunicat al oamenilor legii.

Citește articolul