Contactează-ne pe

Evenimente

Miodrag Belodedici a făcut senzație la Școala ”Radu cel Mare”! SPORTIVUL GENERAȚIEI DE AUR SUSȚINE FOTBALUL GĂEȘTEAN!

Publicat în data de

- 353 vizualizări

Surpriză de proporții pentru elevii Școlii ”Radu cel Mare”. Celebrul fotbalist Miodrag Belodedici a participat la o oră de sport și la un incendiar meci de fotbal, în prezența micuților sportivi.

Belo a fost invitat la Găești de profesorul de educație fizică Iulian Necula, iar jucătorul Generației de Aur a fotbalului românesc a vorbit despre importanța mișcării și a sportului pentru copii.

Popular, simpatic și foarte deschis, Belo a fost imediat îndrăgit de copii. A făcut parte din echipa ad-hoc a Găeștiului, care s-a confruntat cu echipa ad-hoc a Primăriei Petrești, spre amuzamentul tuturor. Belodedici chiar a dat gol și a fost ovaționat de sutele de elevi, dar și de găeștenii prezenți la acest frumos eveniment.

La întâlnire a participat și primarul Grigore Gheorghe, și el un mare iubitor al sportului și în special al fotbalului, pe care l-a susținut și îl susține în continuare.

Miodrag Belodedici nu este pentru prima oară în Găești. Face parte dintr-un parteneriat cu Școala ”Radu cel Mare” și susține activitățile copiilor înscriși la cluburile sportive de fotbal din oraș.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Au fost desemnaţi câştigătorii Miss şi Mister Găeşti 2020

Articol scris de

 Nicoleta-Doiniţa Anghel şi Ştefan Tatomir sunt regina şi regele frumuseţii din Găeşti în acest an. Ei au fost desemnaţi Miss şi Mister în urma unui spectacol extraordinar, dedicat tinerilor, organizat de Casa de Cultura „Dumitru Stanciu”.

Amuza Ana Maria a obţinut premiul al II-lea şi titlul Miss Eleganţă, iar Maria Alexandra Stoica a obţinut premiul al III-lea şi titlul Miss Popularitate.

Pe locul al II-lea la băieţi s-a clasat Robert Guraliuc, iar premiul al III-lea şi Mister Popularitate a fost obţinut de Adrian Dinu.

Mâine revenim cu imagini şi amănunte de la superbul eveniment.

Citește articolul

Evenimente

NU UITATI! ASTAZI, LA ORA 17.00, CONCUSUL MISS SI MISTER GAESTI!

Articol scris de

 

 

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------