Miodrag Belodedici a făcut senzație la Școala ”Radu cel Mare”! SPORTIVUL GENERAȚIEI DE AUR SUSȚINE FOTBALUL GĂEȘTEAN! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

Miodrag Belodedici a făcut senzație la Școala ”Radu cel Mare”! SPORTIVUL GENERAȚIEI DE AUR SUSȚINE FOTBALUL GĂEȘTEAN!

Surpriză de proporții pentru elevii Școlii ”Radu cel Mare”. Celebrul fotbalist Miodrag Belodedici a participat la o oră de sport și la un incendiar meci de fotbal, în prezența micuților sportivi.

Belo a fost invitat la Găești de profesorul de educație fizică Iulian Necula, iar jucătorul Generației de Aur a fotbalului românesc a vorbit despre importanța mișcării și a sportului pentru copii.

Popular, simpatic și foarte deschis, Belo a fost imediat îndrăgit de copii. A făcut parte din echipa ad-hoc a Găeștiului, care s-a confruntat cu echipa ad-hoc a Primăriei Petrești, spre amuzamentul tuturor. Belodedici chiar a dat gol și a fost ovaționat de sutele de elevi, dar și de găeștenii prezenți la acest frumos eveniment.

La întâlnire a participat și primarul Grigore Gheorghe, și el un mare iubitor al sportului și în special al fotbalului, pe care l-a susținut și îl susține în continuare.

Miodrag Belodedici nu este pentru prima oară în Găești. Face parte dintr-un parteneriat cu Școala ”Radu cel Mare” și susține activitățile copiilor înscriși la cluburile sportive de fotbal din oraș.


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Enescu Supermarket
Advertisement