Băieţii lui Nicu Dragne au venit acasă cu aur, argint şi bronz de la Campionatul National de K1-WAKO- Bacău | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Noutăți

Băieţii lui Nicu Dragne au venit acasă cu aur, argint şi bronz de la Campionatul National de K1-WAKO- Bacău

Campionatul national de K1-WAKO, desfășurat zilele acestea la Bacău, a adus pentru Găești un nou motiv de bucurie. Elevii pregătiți de Nicu Dragne la clubul VIPER TEAM GAESTI au oferit meciuri spectaculoase în ring și s-au întors cu medalii, după cum urmează: -ROBERT GURALIUC – ARGINT K1 -FLORIN GURALIUC -ARGINT K1 -DUMITRU CRISTIAN -BRONZ KICKLIGHT -ANDREI VLASCEANU-ARGINT KICKLIGHT -FLORIAN VOICU – BRONZ K1 -IULIAN MARINESCU-AUR K1.

 

Următoarea reprezentație a clubului la un turneu național va avea loc pe 29 martie, la Colosseum Tournament, unde, Marinescu Iulian, vicecampionul mondial WAKO și cel mai bine clasat luptător român din categoria juniorilor, vă așteaptă să-l susțineți. Le mulțumim pe această cale băieților pentru foarte buna reprezentare a Găeștiului la competițiile nationale și îi dorim mult succes in activitatea desfășurată cu pasiune, instructorului Nicu Dragne. 

Clubul  le mulțumește domnilor Marian Lazar , Silviu Dobrin și Auras Enescu  pentru ajutorul financiar  în vederea participării la competiție. 


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Enescu Supermarket
Advertisement