Meci aprins între Neajlovul Puntea de Greci și Viitorul Gura Foii. VEZI CINE MERGE MAI DEPARTE ÎN CUPĂ! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Noutăți

Meci aprins între Neajlovul Puntea de Greci și Viitorul Gura Foii. VEZI CINE MERGE MAI DEPARTE ÎN CUPĂ!

Cupa României a fost astăzi mai disputată ca oricând. Rivale în campionatul județean în liga a cincea, ambele luptând pentru promovare, Neajlovul Puntea de Greci și Viitorul Gura Foii, au jucat azi pentru a merge mai departe în Cupă.

Stadionul celor de la Neajlovul a fost plin de oameni veniți să-și încurajeze favoriții. Deși echipa este tânără, fiind înființată anul trecut, suporterii sunt foarte numeroși și deosebit de vocali în timpul meciului. Mândri de echipa lor, formată “din băieți care jucau pe la alte echipe“, oamenii mărturisesc: “De ce să joace la alții și să-i înjure, când poate să joace la noi acasă și să-i susținem?”.

Luptă aprinsă în teren, fapt dovedit și de numărul de cartonașe primite, două roșii și încă 4 galbene. Pentru Neajlovul au marcat Stanciu Daniel, dintr-o minge bâlbâită în careu de cei de la Viitorul pe sfârșitul prime reprize, iar Lazăr George a marcat din penalty în repriza secundă. Deși au jucat jumătate de meci în 10 oameni, după primirea unui cartonaș roșu de către Păun Vlad, pentru un fault ca ultim apărător, paradoxal, cei de la Viitorul s-au descurcat mult mai bine în repriza secundă, fapt remarcat în primul rând de antrenorul gazdelor, ce-și mustra elevii pentru ocaziile ratate în superioritate numerică.

Înainte cu 1 minut de fluierul final al meciului, a fost rândul gazdelor să primească roșu, Daniel Velcu fiind cel penalizat pentru injurii repetate. Oaspeții, deși s-au descurcat mai bine in inferioritate numerică, nu au reușit să fructifice nici măcar o șansă, ratările numărându-se și de partea gazdelor. Scorul final a fost Neajlovul 2- 0 Viitorul . Per total, a fost un meci frumos, plin de pasiune, iar tribunele au dovedit că, deși satul este mic, pasiunea pentru fotbal este una imensă. Le urăm învingătorilor mult succes în Cupă și meciuri cât mai frumoase.


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Enescu Supermarket
Advertisement