Contactează-ne pe

Noutăți

Găeştean calificat la faza naţională a Campionatului de Culturism şi Fitness! DIETĂ INFERNALĂ, CU 30 DE ALBUŞURI ŞI 12 LITRI DE APĂ PE ZI!

Publicat în data de

- 504 vizualizări

Sâmbătă, 9 martie, s-a desfășurat, la Sala Sporturilor din Ploiești, Campionatul Național de Culturism și Fitness, faza regională. Găeștiul a fost reprezentat la această competiție de către Ilie Laurențiu. Laurențiu are 27 de ani, practică acest sport de 11 ani, este instructor de fitness și antrenor personal, tată a două fete. Momentan, este legitimat la clubul Gladiator Gym Craoiva și este pregătit de antrenorul Andrei Alexandescu.

Deși se pregătise să participe la categoria de 63 de kg, în lipsa altor competitori, a fost introdus într-o categorie superioară, cea de 70 kg, unde a reușit să câștige locul 3, fiind calificat pentru faza națională din toamnă.

La concursul de sâmbătă au fost două probe: comparații între participanți, pentru evaluarea proporțiilor, simetriei și a definirii masei musculare, și un program individual, unde fiecare concurent a trebuit să-și prezinte cât mai bine definirea și masa musculară pe un fond muzical ales în prealabil. Clasarea este cu atât mai merituoasă cu cât timpul de pregătire a fost unul foarte scurt, numai 8 saptămâni.

Rep: Ce a fost cel mai greu în această perioadă?

  • Regimul alimentar. A fost infernal, îmi suna alarma mereu să mănânc, să beau apă, iar să mănânc.

Rep: În ce a constat regimul?

  • Piept de pui la fiecare masă, in total pe zi aproximativ 700 grame de piept de pui. Un carton de ouă zilnic, însă numai albușurile. Luam câte 10 albușuri la o masă, pentru 3 mese din ziua respectivă. Aveam 5 mese zilnic. Apoi a trebuit să beau apă, multă apă. Am avut zile în care am băut și 12 litri de apă pe zi, iar ultimele două zile am rămas la doar 500 ml, și nu orice fel de apă, ci apă distilată, ca să se definească musculatura.

Rep: Cum a fost la concurs?

  • Frig! A trebuit să așteptăm pregătiți de pozare, în slip, pe un hol înghețat unde era un curent puternic. Eram deshidratat, mi-era și foame, îmi înghețase sângele în mine de frig. Seara, după concurs, am avut temperatură de 39 de grade, mă durea capul și nu am putut să mănânc nimic. Dar am făcut totul din pasiune.

Rep: Care sunt următoarele etape pentru care te pregătești?

  • Vreau să particip la Naționale, 28-29 septembrie. De asemenea, vreau să particip la Cupa Federației din 12 octombrie și la Cupa României de pe 26 octombrie.

Rep: Cum a decurs pregătirea ta pentru concursul de sâmbătă?

  • Mă trezeam zilnic la 6 dimineața să fac cardio, alergare pe bandă câte o oră. Am avut 5 antrenamente pe săptămână la sală, de obicei seara, când ieșeam de la muncă. Nu e ușor, dar dacă vrei, reușești! Vreau să-i mulțumesc soției, care a fost alături de mine în tot acest timp și care m-a ajutat în pregătirea alimentației. Fără ea, n-aș fi reușit. Îmi cer scuze că am deranjat-o cu alarmele mele și că am trezit-o în fiecare dimineață. Sper să mă mai suporte și cu pregătirea pentru faza națională.

Rep: Câteva cuvinte pentru cititori?

  • Am vrut să atrag atenția tinerilor că se poate să duci o viață activă și sănătoasă, făcând un sport. Eu mă pregătesc momentan la Urban fithouse și văd că sunt mulți tineri care vin să facă mișcare. Sper ca trendul să se mențină, iar lumea să înțeleagă că, într-o societate care devine pe zi ce trece tot mai sedentară, este nevoie și de mișcare. Nu neapărat să practicați la nivel competițional, dar pentru sănătatea fiecaruia este important să ai zilnic o perioadă de relaxare în care să desfășori o activitate sportivă.

Rep: Mult succes în pregătire și o clasare cât mai bună la Naționale!

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Fetița din Gura Sutii dispărută vineri a fost gasita moartă! TRUPUL EI PREZINTĂ URME DE VIOLENȚĂ!

Articol scris de

S-a împlinit cel mai negru scenariu in cazul fetiței de 11 ani care a dispărut în timp ce se intorcea acasă de la școală. Trupul ei a fost descoperit pe un camp de pe raza comunei Produlești și  prezintă urme de violență.In acest moment politistii au un cerc de suspecti. Surse din anchetă, citate de Digi 24, spun că suspect în acest caz ar fi si un  cetățean olandez. Adriana Fieraru a fost căutată, timp de două zile, de sute de polițiști, jandarmi și voluntari. In operatiune s-a lucrat cu caini de urmă, drone si un elicopter. Ultima imagine surprinsă de camerele de luat vederi o plasau la doar 300 de metri de casă.

 

 

Citește articolul

Evenimente

GABRIELA, ÎNGERUL BĂTRÂNILOR DIN AZILELE DÂMBOVIȚENE! Și-a luat concediu din Germania și uite ce le-a oferit! FACE TOTUL DIN SUFLET!

Articol scris de

Gabriela  Matei este, de la începutul acestui an, îngerul bătrânilor din azilurile din zona Găeştiului. Ceea ce face ea în Germania se numește pedichiură medicală – sau Podologie – puțin cunoscută în România. Gabriela s-a gândit la bătrânii pe care nu-i mai alintă nimeni, de mulți ani, la azil, iar atunci când are două-trei zile libere își ia copilul și vine în țară, să îngrijească picioarele celor care nu mai au altă alinare acum.

Podologia este o ramură a ortopediei. Se ocupă cu îngrijirea picioarelor şi a unghiilor bolnave şi încarnate. Este o meserie extrem de căutată în alte țări, iar Gabriela, care a plecat din 2007 în Germania, a făcut 3 ani de şcoală pentru a învăţa cum să aplice o serie de tehnici de tăiere a unghiilor cu probleme şi de oblojire a bătăturilor. Acum şi-a deschis propriul cabinet, în oraşul Ritberg, dar lucrează și ca voluntar, în timpul liber, pentru o asociație caritabilă. În Germania a încheiat contracte cu căminele de bătrâni, unde este foarte solicitată, iar pe bătrânii internați în căminele de acasă îi îngrijește gratuit.

Gabriela este foarte mândră că a reușit să-i determine și pe alții să-i urmeze exemplul. Acum câteva zile a strâns o mică armată de amazoane în lupta cu durerile bătrânilor și au pornit împreună să le aline suferința. „Am fost împreună cu Lavinia Dinescu, de la un salon de pedichiură profesională din Târgoviște, Esthetique Nail Studio, de pe Bulevardul Unirii, bl. 42, și cu o doamnă de la un salon de coafură din Moroieni, Carmen Casandrescu, iar ea le-a aranjat părul, i-a tuns și i-a coafat. A făcut chiar și un permanent. Am cumpărat pentru bătrâni și ceva pentru a le ține de cald la iarnă – șosete și galoși – de care s-au bucurat foarte mult. Le-am adus din Germania, prin Asociația mea, Rumanischer verein e.V Diaspoara. Nu sunt de firmă, dar sunt călduroși și s-au bucurat mult”, ne-a povestit Gabriela.

După a doua „descindere” în sufletele bătrânilor de la azilurile din Dâmbovița, i-au mai urmat exemplul Monica Burbutan, Cristina Stan, Alina Puchea și Ștefania Sterescu, de la salonul Hollywood Experience by Andreea Rădulescu, din Ploiești. Împreună, „amazoanele” sufletelor au reușit să ajute 38-40 de bătrâni, cărora le-au oferit servicii de îngrijire profesională a piciorului (podologie), dar și coafură și frizerie.

„Poate părea ceva neimportant acest domeniu al pedichiurii medicale, dar am descoperit și am înlăturat probleme grave. Cele mai frecvente sunt unghiile îngroșate, clavusurile (bătăturile), unghiile cu onicoliză (desprinderea unghiei de patul unghial). Vreau să le ofer şi bătrânilor de aici, de la mine de acasă, tratamentul de care beneficiază vârstnicii din Germania”, ne-a mai mărturisit Gabriela, care se va întoarce să ajute și alți bătrâni de la azil, în luna noiembrie. Acum a fost la Căminul de Bătrâni din Pătroaia și la Caminul de Bătrâni din Ulieşti,  iar pentru data viitoare speră să poată aduce și mai multă alinare și să i se alăture și alți îngeri binevoitori.

Citește articolul

Evenimente

Accident în Găeşti! MAȘINILE SUNT GRAV AVARIATE ȘI O PERSOANĂ A FOST RĂNITA!

Articol scris de

Impact violent între două autoturisme în Găeşti, chiar in zona ARCTIC, pe drumul spre Merii. Potrivit datelor furnizate de Poliție, cauza probabilă a accidentului este neasigurarea la schimbarea direcției de mers. O persoană a fost rănită, fiind transportată la spital pentru investigații suplimentare. Polițiștii urmează să stabilească acum împrejurările producerii evenimentului rutier.

Citește articolul

Noutăți

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design