in ,

DE RÂSU’ PLÂNSU’: Analiză brici despre Găești și… creșterea economică!

In România, creșterea economică e așa de mare, încât orașul Găești este blocat de la Petrom la Avicola.
Ca să protejeze orașul de creșterea economică scăpată de sub control, accesul în oraș se face pe o singură bandă dinspre autostradă.
Neputând face față creșterii economice, pasarela a început să crape, iar pe alocuri se desprind bucăți de tencuială.

Pe Google se găsesc imagini cu oamenii care au luat cu asalt gara din Găești, așteptând trenurile cu creștere economică. Cei care au și verificat sursa, spun că pozele sunt de fapt cu oamenii care așteptau trenul regal care îl ducea pe Regele Mihai la Curtea de Argeș.

Creșterea economică se vede cel mai bine pe Răstoacă, în apă regăsim de la pachete de țigări și pahare de unica folosință, până la încălțăminte și sticle de votcă.

In fața caselor de pariuri, creșterea economică este indicată de înălțimea cojilor de semințe adunate peste zi.
Există și un lucru bun datorat “creșterii economice”: mașinile circulând bară la bară, nu mai ai unde sa prinzi viteză și să provoci accidente.
Un șofer de tir care a așteptat 40  de minute pe câmpul Ioneștiului, spune că era cât pe ce să i se strice “creșterea economică” pe care o transporta la un magazin de mezeluri din Găești.

Creșterea economică e așa de mare în Găești, că la orice ieșire din oraș ai câte un Peco, ca să alimentezi după ce ai consumat un rezervor de carburant pentru a traversa orașul în ritmul creșterii economice.

Creșterea economică e așa de mare, încât o gravida rămasă blocată în trafic a primit amendă că transportă copilul în brațe și nu în cărucioare special concepute pentru autoturisme.

Creșterea economică este deocamdată dirijată doar prin centrul orașului, dar cetățenii doresc ca pe viitor, creșterea să vină pe o centura ocolitoare a Găeștiului.

Creșterea economică a fost așa de mare că pe locul fostei piețe a apărut o biserică.
Legenda spune că, atunci când vântul bate dinspre București, se simte in aer miros de creștere economică. Ceilalți spun doar că miroase a găinaț de la Avicola.

Tot datorită creșterii economice, mașinile vândute în Germania cu 350.000 km ajung la Găești cu doar 40-50.000 km, o adevărată minune .

Creșterea economică se poate vedea și din numărul de mașini lăsate pe avarii exact în locurile unde oprirea este interzisă.
Odată cu creșterea economică s-au înmulțit și băieții cu pantaloni mulați și gleznele goale.
Creșterea economică a fost atât de mare la Găești încât natalitatea este în scădere alarmantă. Explicația a fost că oamenii nu mai au timp să facă dragoste pentru că își petrec toată noaptea numărând banii de pe urma creșterii economice.

Având în vedere timpul de așteptare pentru a intra în oraș, șoferii veniți dinspre autostradă au crezut că au ajuns în vama Nădlac. Șoferii au rămas siderați de semaforul de pe pasarelă, și declară că o creștere economică mai mare ca la Găești, nici în Caracal nu au găsit.

Plecat in concediu la Mamaia, un găeștean s-a întors după doar 4 ore, spunând că nu a putut părăsi orașul din cauza creșterii economice.
Pe fondul declarației cu creșterea economică, poșta română are acum o scuză pentru faptul că îți aduce tocmai la Paște felicitarea de Crăciun.
CFR a declarat, de asemenea că, pe căile ferate creșterea economică e mai mare ca pe șosele, motiv pentru care trenurile de călători au adunat întârzieri de 3 ani.
STOP CREȘTERII ECONOMICE! DRAG GUVERN, DRAG MINISTER AL TRANSPORTURILOR, VREM CENTURĂ OCOLITOARE LA GĂEȘTI!

Comments

Lasă un răspuns