Contactează-ne pe

Noutăți

Activitarea senatorului dâmbovițean Iancu Caracota, în cifre! ”PENTRU MINE, ESTE O ONOARE…”

Publicat în data de

- 245 vizualizări

Senator PNL, Circumscripția electorală 16, Dâmbovița

  • Președinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții
  • Membru în Comisia parlamentară a revoluționarilor din Decembrie 1989

            Pentru mine, senator la primul mandat în Parlamentul României, este o onoare să reprezint la nivel national interesele dâmbovițenilor. În tot acest timp care s-a scurs de la preluarea mandatului am încercat să identific problemele cu care se confruntă județul nostru, să le aduc la cunoștința autorităților competente și împreună să găsim cele mai eficiente soluții.

            Activitatea parlamentară în cifre

  1. Inițiative legislative – 39
  2. Declarații politice – 67
  3. Întrebări – 129
  4. Interpelări – 58
  5. Interpelări adresate Primului Ministru – 4
  6. Moțiuni – 11
  7. Luări de cuvânt în plen – 24
  8. Comunicate de presă -50

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Noutăți

Donaţie importantă a Bisericii Adventiste Sperieţeni pentru Spitalul Găeşti! ECHIPAMENTE DE PROTECŢIE PENTRU CADRELE MEDICALE!

Articol scris de

2.200 de mănuşi, 800 de măşti şi 60 de halate ATI au donat reprezentanţii Bisericii Adventiste Sperieţeni pentru medicii şi cadrele medicale de la Spitalul Găeşti.

Încă de săptămâna trecută, reprezentanţii bisericii au oferit salariaţilor de la Ambulanţă 350 de măşti şi 400 de mănuşi. De asemenea, la Secţia Pediatrie au ajuns 350 de măşti, 800 de mănuşi şi 30 de halate tip ATI, iar astăzi au mai fost aduse la unitatea spitalicească 1000 de mănuşi, 30 de halate tip ATI şi 100 de măşti.

Toate aceste echipamente de protecţie sunt personalului medical, care în această perioadă trebuie să se protejeze cât mai eficient.

Citește articolul

Anunțuri

PIZZA DE POVESTE ÎŞI REIA ACTIVITATEA! Află cum poţi să comanzi!

Articol scris de

Veşti bune pentru găeştenii iubitori de pizza. Pizza de Poveste, din centrul oraşului, îşi reia activitatea începând de mâine, 7 aprilie, iar programul în perioada stării de urgenţă este 08.00 – 16.00, de luni până vineri. În week-end nu se lucrează.

Pe lângă livrarea la domiciliu, pentru care se poate face comandă la telefon 0758413996, servirea se realizează şi la fereastra pizzeriei.

Citește articolul