Contactează-ne pe

Noutăți

Pe cine “alintă” consilierul judeţean Alexandru Oprea “Luceafărul de Micloșani”?

Publicat în data de

- 314 vizualizări

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a scris  pe pagina sa de facebook ( în urmă cu puţin timp), un mesaj către dâmboviţeni pe care îl publicăm ad litteram.

„Dragi dâmbovițeni,
Cu deosebit regret constat în ultima perioadă zbaterile unui individ cu serioase probleme de relaționare la realitățile de zi cu zi ale comunității noastre. În lipsa unor preocupări constructive pentru comunitate, fidel principiilor sale conform cărora a calomnia e țelul lui suprem, își permite să arunce în spațiul public date, fără a avea decența unei minime verificări. Astfel, aflăm din văicărelile personajului ca județul, fără a mai beneficia de harul său binefăcator, nu mai este în grațiile nu ştim cui. Nu credeam că trebuie să fii în grațiile cuiva pentru a respecta legea și pentru a pricepe cum e cu alocările și bugetul.

Dar pentru unii, inclusiv personajul, asta e ceva de neînțeles, din categoria limbilor străine de care nu a avut parte. Concret se văicărește că județul nu a primit pe OG 28 decât 62 de milioane de lei și că a fost discriminat pentru că a pierdut lumina care venea, ca un har divin, din Luceafărul de Micloșani. Nimic mai fals. Concret, județul nostru nu a primit nici în plus, nici în minus fată de anvelopa inițială de aproximativ 747 milioane de lei pentru 242 de obiective rămase în listă, plus cele 34 finanțate acum. Valoarea contractelor de finanțare semnate a fost de aproximativ 685 milioane lei.

Economia rezultată a fost repartizată tot județului și e bine că a fost așa. Deci nu vorbim de sume în plus, în minus sau de discriminare. Județul, sau mai precis cei aflați vremelnic atunci la conducerea sa, a avut privilegiul să înțeleagă cum e cu alocarea și a făcut achiziții cu clauză suspensivă astfel încât contractele au fost semnate pe sume rezultate din achiziții și nu pe estimări. Din această cauză au fost finanțate și atâtea obiective. În aceste criterii de repartizare, stabilite de Ministerul Dezvoltării, nu au intrat acum lucrări noi și nici obiective ale consiliilor județene, deci pupilul său neajutorat nu a fost discriminat.
P.S. Sper că primarii care nu au demisionat la prima alocare din 2017 să nu dispere. Ne ținem de cuvânt.
Voi reveni cu precizări le fel de importante și în ceea ce privesc HG 977 și HG 994 din 2018, cât și în ceea ce privește impotența administrativă a personajului și a pupilului său.”

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Noutăți

CARPATIK HOME & GARDEN, UN MAGAZIN PENTRU OAMENII GOSPODARI!

Articol scris de

Primavara aceasta vine cu  oferte foarte atractive in noul magazin Carpatik home & garden, deschis de curand in centrul orasului Gaesti, aproape de Piata agroalimentara.

Dam starul promotiei de primavara in 27 februarie ora 10, iar  primii 100 de clienti primesc CADOU un sistem  audio (doua boxe si  unitate centrala cu radio si CD) pentru cumparaturi  de mimim 99 lei.

Oferim clientilor nostri solutii foarte avantajoase si consiliere pentru achizitionarea  produselor  de calitate de la brandurile  consactrate; STIHL, MAKITA, BOSCH RURIS, OMAC, ROTAKT, YATO si multe altele.

Promotia cu reduceri mari  cuprinde o gama variata de produse pentru casa si gradina:

motocultoare pe benzina si diesel de la 7CP la 15 si 18CP cu toate accesriile, remorci, tractoare de 20 si 26CP cu toate accesoriile, motofierastaie, motocoase, masini de tuns gazonul, motopompe si pompe submersibile, masini de gaurit, compresoare, moara cu ciocanele, polizoare unghiulare, generatoare de curent, aparate de sudura si multe alte articole atat de necesare in fiecare gospodarie.

Avem oferte avantajoase si pentru clientii care doresc sa cumpere cu cardul de cumparaturi in 12 rate fara dobanda sau cu sistemul de creditare, atat pentru angajati, cat si pentru pensionari.

Va asteptam cu drag sa descoperiti ofertele din magazinul nostru!

Grabiti-va sa prindeti cadoul si alte surprize pe care le–am pregatit in aceasta promotie!

 

Citește articolul

Evenimente

Cuțitarul Togan recidivează! A IEȘIT DIN PUȘCĂRIE ȘI A COMIS-O GRAV!

Articol scris de

Proaspăt eliberat condiționat, găeșteanul Ion Togan, cunoscut pentru antecedentele faptelor cu violență, a recidivat. A băut bine cu un prieten în apartamentul acestuia din urmă, după care s-au luat la ceartă. Togan nu a stat prea mult pe gânduri și l-a lovit cu cuțitul în gât pe amicul de pahar.

Autoritățile au intervenit de urgență. Ion Togan este cercetat acum de procurorii de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, pentru tentativă de omor.

Victima a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Togan fusese condamnat după ce lovise cu cuțitul un alt bărbat, tot din Găești. El a fost eliberat condiționat, după aproximativ un an de pușcărie.

 

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------