Contactează-ne pe

Evenimente

Andrei Rădulescu a cucerit şi Bucureştiul! A obţinut locul I la SuperCupa Romaniei la Karting

Publicat în data de

- 548 vizualizări

Succes extraordinar al lui Andrei Rădulescu la SuperCupa României la karting, care s-a desfăşurat la Bucureşti. A concurat la categoria de vârstă 6-8 ani şi a fost cel mai tânăr participant, dar a obţinut premiul cel mare.

Vă amintim că Andrei Rădulescu are  doar 7 ani, este  din comuna Valea Mare şi este elev al Şcolii “Şerban Cioculescu” din Găeşti.

 Printre premiile obţinute de Andrei în cadrul etapelor regionale de slalom şi viteză pe circuit,  se remarcă cel de la prima Etapa din Supercupa Romaniei – City Center desfăşurată la Constanţa, pe circuit stradal, în centrul oraşului, sub egida ACR – FIA- locul I – viteză pe circuit.

Organizat de CKB Clubul de Karting Bucuresti, evenimentul din capitala Romaniei a fost o premiera  si a dat startul unei noi etape in motorsport – primul circuit stradal de karting electric pentru copii din lume.
Pentru prima data karturile care au luat startul, intr-o cursa in care au concurat copii, au fost 100% electrice.

Circuitul a fost amenajat in jurul unor obiective importante din Bucuresti: Palatul Regal, Sala Palatului, Muzeul National de Arta, Ateneul Roman si Piata George Enescu.
SuperCupa Romaniei la Karting Electric de la Bucuresti a adus in fata spectatorilor ultimele modele de masini electrice, in contextul in care, pe plan mondial, marii producatori auto au lansat primele modele de vehicule electrice si se pregatesc pentru schimbari majore in aceasta directie.

Andrei Rădulescu a demonstrat şi aici că are stofă de pilot. Îi urăm succes în viitoarele competiţii şi avem convingerea că va deveni un mare campion.

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

JOI, MAREA INAUGURARE! Fashion Mall, magazinul care aduce în Găeşti cele mai tari brand-uri!

Articol scris de

Doreşti să te îmbraci cu haine de la cele mai cunoscute brand-uri, la preţuri accesibile? Acum poţi face acest lucru fără a mai fi nevoit să pleci din Găeşti. Fashion Mall, magazinul aşteptat de ani de zile pe piaţa găeşteană, se deschide joi, 20 februarie. Îl găsiţi pe strada Independenţei, lângă BCR, de unde puteţi achiziţiona cele mai la modă şi exclusiviste haine.

Case de modă româneşti de prestigiu, precum La Dona, Cătălin Botezatu Exclusiv, dar şi brand-uri celebre: Zara, Vero Moda, Jack&Jones, Mango, Bershka sau Mustang sunt acum accesibile, la Găeşti, la magazinul Fashion Mall.

Îmbracă-te cu stil şi fii la modă, la Fashion Mall!

 

Citește articolul

Evenimente

INVITAȚIE PENTRU TOȚI OAMENII CU SUFLETUL FRUMOS: Duminică, 23 februarie, sunteți așteptați la ”Târgul bucuriei, târgul prieteniei” de la Pătroaia Vale! AMĂNUNTE DESPRE PROIECT, AICI!

Articol scris de

Inițiativă de suflet a Comitetului de Tineri al parohiei Potlogeni Vale. Duminică, 23 februarie, începând cu ora 12.00, la Pătroaia Vale se va desfășura ”Târgul bucuriei, târgul prieteniei”, o expoziție cu vânzare care are drept scop strângerea de fonduri pentru acțiuni caritabile. În cadrul evenimentului, vor fi comercializate mărțișoare, semne de carte, felicitări și prăjituri, cu toate realizate de către tinerii entuziaști.

”Acest târg face parte din miniproiectul ”Dragostea nu cade niciodată”, cu care Comitetul de Tineri al Parohiei Potlogeni Vale participă la concursul național catehetic ”Iubirea lui Hristos în familia mea”. Sperăm ca oamenii să vină să viziteze frumoasa expoziție duminică, la Pătroaia Vale și, bineînțeles, să contribuie, alături de noi toți, la acțiunile social-filantropice pe care le organizăm”, a declarat, pentru Cronica de Găești, preotul George Daniel Baicu.

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------