Contactează-ne pe

Sport

Din 10 iulie, CS Budokai Găeşti va deschide o filială la Valea Mare. DETALII AICI!

Publicat în data de

- 513 vizualizări

Copiii, adolescenţii şi tinerii care vor să îmbrăţişeze kickboxing-ul şi MMA-ul sunt aşteptaţi la sala de sport din centrul comunei Valea Mare,între orele 18.00-20.00, pentru înscrieri, chiar de către antrenorul Georgică Dragnea.  „Am convingerea că şi în Valea Mare voi găsi copii şi tineri talentaţi şi dornici să-şi petreacă timpul la sală.  Sutele de medalii cucerite în competiţii  interne, titlurile europene şi mondiale reprezintă cartea noastră de vizită. Dorim să facem performanţă şi la Valea Mare şi cu siguranţă vom reuşi. Domnul primar Constantin Miu deja ne-a întins o mână. Ne-a oferit spaţiu, mănuşi, sac de box, saltele, iar misiunea noastră este să creăm campioni ”, a declarat pentru Cronica de Găeşti, antrenorul Dragnea. Antrenamentele vor avea loc marţea şi joia de la 18 _20 .Tel contact 0767471910.

 

 

 

 

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Noutăți

Primul meci al juniorilor sub 11 ani de la ACS Progresul Găești! Vezi rezultatul şi condiţiile de joc!

Articol scris de

Meci foarte aprins, plin de orgolii chiar și la juniorii sub 11 ani, unde ACS Progresul Găești a întâlnit pe C.S.M. Fieni. Deși au condus cu 3-0 pe teren propriu, Progresul nu a putut ține de rezultat, la final, tabela de marcaj indicând egalitatea de 3-3.

Mult efort pentru micuții care, trebuie să facă față unui meci deosebit de alert și solicitant, în ciuda faptului că întreaga echipă trebuie să fie schimbată la mijlocul primei și a celei de a doua reprize. Practic, fiecare reprezentativă vine cu două echipe diferite dar de aceeași vârstă, iar meciul este împărțit în 4 sferturi, primul și al treilea fiind jucat cu una din echipe, iar al doilea si al patrulea urmând a fi desfășurat de cea de a doua, regulamentul nepermițând ca vreun jucător să rămână pe teren pentru 2 sferturi consecutive.

Dacă la juniori E, categorie destinată copiilor sub 11 ani, clubul de fotbal din Găești abia a avut primul meci, juniorii D, categorie destinată copiilor sub 13 ani, sunt deja pe primul loc pe județ, devansând cele două cluburi mai cunoscute din Târgoviște, Kinder și Cetatea Târgoviște.

 

Citește articolul

Noutăți

VIDEO! FOTBALISTII GAESTENI LOVITI CU PUMNII SI PICIOARELE LA ODAIA TURCULUI. Fritz acuza AJF Dambovita de incompetenta si retrage echipa din campionat

Articol scris de

Găeștiul a rămas fără echipă de fotbal după ce, Florin Popescu ‘’Fritz’’ a depus cerere de a-și retrage echipa din campionat. Totul ca urmare a scandalului de la meciul cu Odaia Turcului, unde spiritele s-au încins, iar meciul a degenerat într-o bătaie generală. În semn de protest față de deciziile considerate a fi mult prea drastice și deloc de înțeles, antrenorul și finanțatorul echipei, preferă să rămână pe margine decât să fie bătaia de joc a celor care, după cum spune dânsul “dacă le dai, ești bine văzut, iar dacă nu le mai dai, nu te mai cunosc”.
“Fritz”, așa cum este mai cunoscut iubitorilor de fotbal, spune că este chiar prieten cu cei de la Odaia Turcului, și nu este supărat pe ei, cât pe AJF Dâmbovița, care, după spusele sale, ar fi judecat cazul în speță în lipsa celor de la Viitorul, căpitanul acestora luând la cunoștință despre un proces verbal de 5 pagini deși toată discuția din comisie nu a depășit 3 minute.
În ce constă sancțiunile AJF? Păi terenul de la Găești suspendat pentru 6 etape, un jucător suspendat pentru 24 de etape și alți trei jucători câte 6 etape. Toate acestea în condițiile în care bătaia s-a produs pe terenul celor de la Odaia Turcului, nicidecum la Găești, iar spectatorii nu au fost implicați pentru că Viitorul nu a avut spectatori veniți să le vadă meciul din deplasare. Colac peste pupăză, Fritz a fost și el amendat cu 300 de lei, deși nu a participat la bătaie, AJF nemotivând nici până în acest moment pentru ce a fost amendat. De suspendarea jucătorilor săi a aflat abia înaintea meciului cu Voința Ionești, fapt care l-a determinat în cele din urmă să renunțe la fotbal.
Arbitrajele slabe, mita obișnuită ligilor a cincea și a șasea, “plocoanele” oferite oficialilor AJF sunt doar câteva din problemele de care se plânge finanțatorul Viitorului, care dorește un fotbal mai curat și eliberat de sub jugul celor care conduc destinele fotbalului județean de zeci de ani, fără însă a oferi și condiții.
Un calcul simplu, ne arată că, la 200 de lei penalizare pentru fiecare jucător, 4 de la Odaia și 4 de la Viitorul, doar la acest meci AJF a adunat 1600 de lei, sume pentru care Fritz afirmă că nu se primește nicio chitanță, sau cel puțin dânsul nu a văzut până acum. Promite să scape de problemele astea înființând un nou club, cu care va intra direct in liga a patra, unde speră să aibă arbitraj mai bun, iar observatorii să nu mai închidă ochii la nereguli. După realizarea interviului, AJF a publicat decizia de excludere a clubului din Găești din liga a cincea vest, asta deși trecuseră deja 4 zile de când chiar finanțatorul clubului a depus cerere de retragere.
Pentru prima data în istoria fotbalului mondial, o echipă este retrasă și exclusă în același timp, fapt care ne duce cu gândul doar la Caragiale, de la care aflăm de faza cu “o semnăm, dar o dăm anonimă”. Acum, ne întrebăm și noi, mai mult retoric, că de la AJF nu așteptăm răspuns: CE O FI FOST ÎN CAPUL LOR SĂ EXCLUDĂ O ECHIPĂ DEJA RETRASĂ? Oare au gândit că Fritz le-a făcut bucata, retrăgându-și echipa, și a lăsat AJF cu “onoarea nereperată”? Oare AJF a înțeles că protestul acestuia ar putea naște o revoluție prin aducerea împreună a mai multor lideri de echipe din județ, și de teamă, să dea o sancțiune post-partum, doar pentru a salva aparențele de fată mare încă viguroasă? P.S. Deși le-am oferit dreptul la replică și celor de la Odaia Turcului, pentru a afla și versiunea lor despre evenimentele întâmplate, invitația a fost declinată de către unul din oficialii echipei.
Citește articolul

Evenimente

PERFORMANŢĂ! Bronzul ajunge la Gaeşti! UITE CINE L-A CÂȘTIGAT ŞI ÎN CE CONDIŢII! Află şi ce alte surprize pregăteşte la sală!

Articol scris de

Cupa României la Culturism și Fitness, desfășurată la Drobeta-Turnu Severin in perioada 6-7 septembrie, a adus pentru Găești o medalie, prin participarea lui Ilie Laurențiu, care s-a clasat pe locul al treilea la categoria 70kg.

Antrenamentele i-au fost îngreunate din cauza unei duble fracturi costale, iar sportivul găeştean a tras din greu pentru a prinde o formă cât mai bună de concurs. Zilnic a  avut o dietă  drastică: 30 de albușuri de ou, 2kg de piept de pui și vreo 6 litri de apă, însă Laurențiu este fericit că a întâlnit adversari foarte titrați, iar clasarea pe un podium in compania lor a fost una mai mult decât onorabilă.

Cele 5 antrenamente săptămânale și cele 2 ședințe de cardio și-au pus amprenta asupra sa, motiv pentru care imediat după concurs și-a luat câteva zile de odihnă și refacere, pentru a se putea apuca de treabă mult mai bine în vederea participării la faza națională a concursului de culturism, ce se va desfășura la finalul lunii septembrie, a.c.

Laurențiu activează ca instructor personal la una din sălile din Găești, iar oamenii pe care-i antrenează au rezultate excelente, fetele antrenate de el fiind într-o formă atât de bună, încât are de gând să participe cu ele la concursurile de Body Fitness.

Pentru participarea sa și clasarea pe podium, nu a primit decât o medalie și o cupă, dar spune că face asta de drag, nu pentru premii. “Nu mă pot prezenta în fața oamenilor și să le spun: fă asta si o să arăți bine, dacă eu nu sunt într-o formă bună. Cel mai bun sfat nu are acoperire dacă nu este demonstrat și de exemplul personal, ori dacă arăți că și tu poți, sfatul antrenorului este primit mult mai ușor. Și nu am privit pregătirea ca o competiție, ci ca un mod de viață”, ne-a declarant Laurențiu. ‘’Doresc să dedic acest titlu părinților mei, primii care m-au ajutat în demersul meu costisitor, primii mei susținători și cei fără de care nu aș fi ajuns astăzi aici’’, a precizat tânărul ce promite ca următoarea poză de pe podium să fie una în care are aurul la gât.

Citește articolul

Noutăți

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design