Contactează-ne pe

Sport

Din 10 iulie, CS Budokai Găeşti va deschide o filială la Valea Mare. DETALII AICI!

Publicat în data de

- 553 vizualizări

Copiii, adolescenţii şi tinerii care vor să îmbrăţişeze kickboxing-ul şi MMA-ul sunt aşteptaţi la sala de sport din centrul comunei Valea Mare,între orele 18.00-20.00, pentru înscrieri, chiar de către antrenorul Georgică Dragnea.  „Am convingerea că şi în Valea Mare voi găsi copii şi tineri talentaţi şi dornici să-şi petreacă timpul la sală.  Sutele de medalii cucerite în competiţii  interne, titlurile europene şi mondiale reprezintă cartea noastră de vizită. Dorim să facem performanţă şi la Valea Mare şi cu siguranţă vom reuşi. Domnul primar Constantin Miu deja ne-a întins o mână. Ne-a oferit spaţiu, mănuşi, sac de box, saltele, iar misiunea noastră este să creăm campioni ”, a declarat pentru Cronica de Găeşti, antrenorul Dragnea. Antrenamentele vor avea loc marţea şi joia de la 18 _20 .Tel contact 0767471910.

 

 

 

 

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

CARTIERUL MOV A CÂŞTIGAT CAMPIONATUL DE FOTBAL ÎN SALĂ DE LA PETREŞTI! Vezi gestul extraordinar al sportivilor şi al publicului!

Articol scris de

În această seară s-a disputat finala mică şi finala Campionatului de Fotbal in Sala de la Petreşti, editia 2020, iar echipele au aratat o pofta deosebita de joc.

Cartierul Mov din Gaesti a câştigat campionatul şi cupa pusa în joc de organizatori.

Finala mică:Viitorul Gaeşti – Sport Club Visina-  4-1

Finala: Cartierul Mov Gaeşti – Friends Gaeşti-  8-5

“Toate echipele si-au donat premiile catre micuţul Matti. Spectatorii au fost de asemenea impresionaţi de povestea tragică a familiei şi au contribuit cu cât au putut.  Un rol important în strangerea de donaţii l-a avut si George Săraru,căpitanul echipei Friends, caruia ţin sa-i multumesc din suflet, dar si tuturor care au participat.

O donaţie importantă a venit şi din partea domnului Dan Negriloaia din Odobesti , patronul echipei Roberto Ziduri, dar şi a primarului Lucian Daniel Andrei. S-au strâns 6930 de lei”, a declarat pentru Cronica de Găeşti organizatorul competiţiei sportive de la Petreşti, Cătălin Rotaru.

 

Citește articolul

Noutăți

MECI CARITABIL DESFĂȘURAT ASTĂZI PE STADIONUL DE LA BUMBUIA! Viitorul Gura Foii si Club A.S. Izvor au jucat pentru Mattias

Articol scris de

Sunt ultimele săptămâni înainte de începerea returului de campionat, așa că fiecare echipă desfășoară anumite meciuri amicale în vederea testării lotului.

Impresionați de tragedia prin care trece familia micuțului Mattias Andrei, jucătorii echipelor Viitorul Gura Foii și A.S. Izvor au decis de comun acord, ca la meciul pe care îl vor desfășura să vină cu bani de acasă pentru ajutorarea copilului.

Întrucât meciul a fost unul de pregătire, scorul nu este important, fairplay-ul fiind cel care a dominat întreaga durată a meciului. La finalul celor 90 de minute, jucătorii au reușit să strângă suma de 1000lei.

De apreciat faptul că oamenii din Găești și din comunele limitrofe au răspuns foarte bine la apelurile umanitare, fiecare caz în parte fiind rezolvat cu ajutorul tuturor celor care, din puținul lor au donat pentru cei greu încercați de viață.

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------