Contactează-ne pe

Evenimente

Mare campion la doar 7 ani! ANDREI RĂDULESCU A LUAT PREMIUL I LA SUPER CUPA ROMÂNIEI LA KARTING ELECTRIC!

Publicat în data de

- 676 vizualizări

Andrei Rădulescu, un puşti simpatic de numai 7 ani din comuna Valea Mare, elev al Şcolii “Şerban Cioculescu” din Găeşti, practica kartingul electric fiind pilot de la vârsta de 6 ani,  în cadrul Clubului de Karting Bucuresti, la clasa de putere Nanowatt. Printre premiile obţinute de Andrei în cadrul etapelor regionale de slalom şi viteză pe circuit,  se remarcă premiul obţinut la prima Etapa din Supercupa Romaniei – City Center desfăşurată la Constanţa, pe circuit stradal, în centrul oraşului, sub egida ACR – FIA- locul I – viteză pe circuit.

La start s-au aliniat 26 de piloţi cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani care s-au luptat pentru podium.

Super Cupa României la Karting Electric din Constanţa a adus în faţa spectatorilor ultimele modele de karturi electrice, în contextul în care, pe plan mondial, marii producători auto au lansat primele modele de maşini electrice şi se pregătesc pentru schimbări majore în această direcţie.

Andrei Rădulescu se pregăteşte acum cu multă seriozitate pentru următoarele etape regionale din Calendarul competiţional al anului 2018. Cele mai importante sunt cele de la Braşov şi Bucureşti, iar puştiul nostru speră să obţină premii pe măsura. Îi urăm succes şi îl aşteptăm cu veşti pentru cititorii Cronicii de Găeşti.

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Au fost desemnaţi câştigătorii Miss şi Mister Găeşti 2020

Articol scris de

 Nicoleta-Doiniţa Anghel şi Ştefan Tatomir sunt regina şi regele frumuseţii din Găeşti în acest an. Ei au fost desemnaţi Miss şi Mister în urma unui spectacol extraordinar, dedicat tinerilor, organizat de Casa de Cultura „Dumitru Stanciu”.

Amuza Ana Maria a obţinut premiul al II-lea şi titlul Miss Eleganţă, iar Maria Alexandra Stoica a obţinut premiul al III-lea şi titlul Miss Popularitate.

Pe locul al II-lea la băieţi s-a clasat Robert Guraliuc, iar premiul al III-lea şi Mister Popularitate a fost obţinut de Adrian Dinu.

Mâine revenim cu imagini şi amănunte de la superbul eveniment.

Citește articolul

Evenimente

NU UITATI! ASTAZI, LA ORA 17.00, CONCUSUL MISS SI MISTER GAESTI!

Articol scris de

 

 

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------