Contactează-ne pe

Evenimente

SCANDALOS! Subprefecta de Dâmboviţa a venit cu steaguri şi flori la o bătrână din Găeşti care face foamea în casă! IMAGINI REVOLTĂTOARE, AICI!

Publicat în data de

- 827 vizualizări

Bine hrăniţi, frumoşi, gătiţi şi plini de importanţa dată de funcţii, unii dintre cei mai importanţi oameni ai judeţului au venit să o sărbătorească, la împlinirea vârstei de 100 de ani, în An Centenar, pe Dumitra Plopeanu, bătrâna din Găeşti care face foamea în casă, singură, amărâtă până la Dumnezeu şi părăsită de toate rudele. Nu i-au adus nimic de mâncare, în schimb i-au oferit un steag, o plachetă, o diplomă, o insignă şi un buchet de flori!

Aceasta este una dintre cele mai penibile acţiuni de imagine de care ne-a fost dat să scriem în trei decenii de presă, organizată cu fast de Prefectura Dâmboviţa. Subprefecta Mureşan Florina Ramona, împreună cu directorul de cabinet al prefectului, Gabi Păunescu, cu purtătorul de cuvânt, cu poliţişti şi cu pompieri a venit în oraşul nostru pentru a face fotografii împreună cu una dintre cele mai amărâte fiinţe, pentru care găeştenii au strâns, în iarnă, bani de lemne şi de alimente.

Desculţă, plânsă şi slabă, bătrânica a primit cu emoţie „darurile” oficialităţilor. După plecarea lor, a rămas tot flămândă, să-şi sărbătorească centenarul în sărăcie şi disperare. Nimeni nu s-a gândit să-i cumpere măcar un iaurt şi un corn, în schimb mai-marii judeţului au bifat o acţiune de toată jena, de care ar trebui să le crape obrazul de ruşine.

 

 

 

 

Publicitate
Loading...
3 Comentarii

3 Comentarii

 1. Mihai

  18 iunie 2018 at 14:09

  Rusinos! Nu ne mai revenim!

 2. MARIAN

  18 iunie 2018 at 18:35

  RUSINE SA VA FIE

 3. daniel

  24 iunie 2018 at 14:10

  Romania tara unde totul este anapoda si mori de foame

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Cuțitarul Togan recidivează! A IEȘIT DIN PUȘCĂRIE ȘI A COMIS-O GRAV!

Articol scris de

Proaspăt eliberat condiționat, găeșteanul Ion Togan, cunoscut pentru antecedentele faptelor cu violență, a recidivat. A băut bine cu un prieten în apartamentul acestuia din urmă, după care s-au luat la ceartă. Togan nu a stat prea mult pe gânduri și l-a lovit cu cuțitul în gât pe amicul de pahar.

Autoritățile au intervenit de urgență. Ion Togan este cercetat acum de procurorii de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, pentru tentativă de omor.

Victima a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Togan fusese condamnat după ce lovise cu cuțitul un alt bărbat, tot din Găești. El a fost eliberat condiționat, după aproximativ un an de pușcărie.

 

 

Citește articolul

Evenimente

Socotelile au detronat-o: EA ESTE ADEVĂRATA MISS GĂEȘTI 2020! Organizatorii recunosc public eroarea!

Articol scris de

”Dintr-o regretabila eroare de calcul, clasamentul concursului Miss Găești 2020, organizat de Casa de Cultură „Dumitru Stanciu” in data de 21 februarie, a fost viciat. O comisie formata la initiava primarului Grigore Gheorghe a refacut calculele notelor la concursul Miss Găești, conform imaginilor video, iar câştigătoare este Maria Alexandra Stoica – Miss Găești 2020 (234 puncte). Ne exprimam regretul pentru eroarea comisa si asiguram publicul gaestean ca persoana responsabila va fi trasă la răspundere. Intentia intregii echipe a Casei de Cultura a fost de a organiza un concurs corect si transparent, dovada fiind si practica notelor la vedere, care sa permita, tocmai, controlul publicului si prevenirea unor asemenea erori. Ne cerem scuze fata de toti concurenții implicați si ne exprimam regretul ca un eveniment organizat cu profesionalism si daruire este umbrit de o astfel de intamplare. Castigatoarea, conform clasamentului real, va fi pusă in drepturi in conformitate cu Regulamentul de concurs. Va mulțumim pentru intelegere”, se arată într-un comunicat al Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”.

 

 

 

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------