Contactează-ne pe

Evenimente

Titanii se reîntorc în Dâmboviţa! AFLĂ UNDE VA ORGANIZA DAN MOCANU CEA MAI TARE COMPETIŢIE DE KICKBOXING!

Publicat în data de

- 842 vizualizări

Dacă este toamnă, este „Confruntarea Titanilor”. Poliţistul găeştean Dan Mocanu, coordonatorul Respect Gym din oraşul nostru, este în focul pregătirilor pentru cea de-a 18-a ediţie a evenimentului care ţine cu sufletul la gură întreaga lume bună a kickboxingului. De data aceasta, gala va avea loc la Titu, la  Complexul Aqua Blue, pe data de 24 noiembrie, începând cu ora 20.00. Accesul în sală se va face însă de la ora 18.00, iar biletele pot fi procurate la intrare. Preţul unui bilet este de 25 de lei.

În oraşul dâmboviţean vor veni unii dintre cei mai bine cotaţi luptători atât din ţară, cât şi din străinătate. Nu vor lipsi nici vedetele Respect Gym din Găeşti, care şi-au câştigat binemeritatul loc printre campionii de top ai României.

Iată pe cine puteţi vedea pe 24 noiembrie, la Aqua Blue Titu:

Categoria + 96 kg:  Luca Panto (Italia)vs. Cristian Ristea

Categoria -77 kg: David Elszaszer(Ungaria) vs. Claudiu Bădoi

Categoria 81 kg: El Fassi Wail(Maroc) vs. Adelin Mihăilă

Categoria +100 kg: Daniel Morar vs. Alexandru Radnev

Categoria 75 kg: Andrei Sumfelean vs. Daniel Pattvean

Categoria +100 kg: Vlad Godja vs. Grigore Ion

Categoria 65 kg: Cosmin Mărcuţă vs. Petrişor Călin

Categoria 75 kg: Ismail Tarkan(Turcia) vs. Alexandru Bujor

Categoria 67 kg: Bogdan Şuru vs. Alexandru Constantinescu

Categoria 65 kg: David Scurtu vs. Mihai Popa

Meciurile vor putea fi urmărite pe pro-X (sport.ro), iar la nivel global pe fightbox.ro

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

JOI, MAREA INAUGURARE! Fashion Mall, magazinul care aduce în Găeşti cele mai tari brand-uri!

Articol scris de

Doreşti să te îmbraci cu haine de la cele mai cunoscute brand-uri, la preţuri accesibile? Acum poţi face acest lucru fără a mai fi nevoit să pleci din Găeşti. Fashion Mall, magazinul aşteptat de ani de zile pe piaţa găeşteană, se deschide joi, 20 februarie. Îl găsiţi pe strada Independenţei, lângă BCR, de unde puteţi achiziţiona cele mai la modă şi exclusiviste haine.

Case de modă româneşti de prestigiu, precum La Dona, Cătălin Botezatu Exclusiv, dar şi brand-uri celebre: Zara, Vero Moda, Jack&Jones, Mango, Bershka sau Mustang sunt acum accesibile, la Găeşti, la magazinul Fashion Mall.

Îmbracă-te cu stil şi fii la modă, la Fashion Mall!

 

Citește articolul

Evenimente

INVITAȚIE PENTRU TOȚI OAMENII CU SUFLETUL FRUMOS: Duminică, 23 februarie, sunteți așteptați la ”Târgul bucuriei, târgul prieteniei” de la Pătroaia Vale! AMĂNUNTE DESPRE PROIECT, AICI!

Articol scris de

Inițiativă de suflet a Comitetului de Tineri al parohiei Potlogeni Vale. Duminică, 23 februarie, începând cu ora 12.00, la Pătroaia Vale se va desfășura ”Târgul bucuriei, târgul prieteniei”, o expoziție cu vânzare care are drept scop strângerea de fonduri pentru acțiuni caritabile. În cadrul evenimentului, vor fi comercializate mărțișoare, semne de carte, felicitări și prăjituri, cu toate realizate de către tinerii entuziaști.

”Acest târg face parte din miniproiectul ”Dragostea nu cade niciodată”, cu care Comitetul de Tineri al Parohiei Potlogeni Vale participă la concursul național catehetic ”Iubirea lui Hristos în familia mea”. Sperăm ca oamenii să vină să viziteze frumoasa expoziție duminică, la Pătroaia Vale și, bineînțeles, să contribuie, alături de noi toți, la acțiunile social-filantropice pe care le organizăm”, a declarat, pentru Cronica de Găești, preotul George Daniel Baicu.

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------