Contactează-ne pe

Evenimente

Poliţistul Dan Mocanu, în faţa meciului vieţii lui! VA LUPTA CU LEGENDA CEHILOR, TOMAS HRON!

Publicat în data de

- 964 vizualizări

Are mai puţin de o săptămână la dispoziţie să se pregătească, dar nu vrea să rateze această mare oportunitate! Dan Mocanu, poliţist în Găeşti şi fondatorul Respect Gym din oraşul nostru, va urca în ring la cel mai înalt nivel, urmând să-l înfrunte vineri, 29 septembrie, pe cehul Tomas Hron. Meciul de categoria grea va avea loc în Praga şi va fi urmărit cu sufletul la gură de întreaga lume bună a kickboxingului mondial. Tomas Hron are 36 de ani şi este considerat cel mai bun luptător al Cehiei, având un palmares impresionant. De altfel, cehul l-a răspus în ring şi pe Moartea din Carpaţi, Moroşanu, unul dintre cei mai periculoşi luptători români.

“Dacă în urmă cu 10, 12 ani urmăream meciurile lui la televizor, acum a sosit timpul să îl înfrunt în ring. Deşi am aflat de meci foarte târziu, timpul de pregătire fiind de mai puţin de o săptămână, o astfel de oportunitate nu se refuză. O să fie o mare onoare pentru mine ca vineri, 29.09.2017, să urc iarăși în ring, de acesta data la categoria grea, pentru a lupta cu legenda Tomas Hron!”, a notat Dan Mocanu pe pagina sa de Facebook. Acesta a declarat, pentru Cronica de Găeşti, că simte că va face un meci foarte bun în compania campionului ceh. Mult succes, Dan Mocanu! Te susţinem şi sperăm să te întorci victorios!

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

JOI, MAREA INAUGURARE! Fashion Mall, magazinul care aduce în Găeşti cele mai tari brand-uri!

Articol scris de

Doreşti să te îmbraci cu haine de la cele mai cunoscute brand-uri, la preţuri accesibile? Acum poţi face acest lucru fără a mai fi nevoit să pleci din Găeşti. Fashion Mall, magazinul aşteptat de ani de zile pe piaţa găeşteană, se deschide joi, 20 februarie. Îl găsiţi pe strada Independenţei, lângă BCR, de unde puteţi achiziţiona cele mai la modă şi exclusiviste haine.

Case de modă româneşti de prestigiu, precum La Dona, Cătălin Botezatu Exclusiv, dar şi brand-uri celebre: Zara, Vero Moda, Jack&Jones, Mango, Bershka sau Mustang sunt acum accesibile, la Găeşti, la magazinul Fashion Mall.

Îmbracă-te cu stil şi fii la modă, la Fashion Mall!

 

Citește articolul

Evenimente

INVITAȚIE PENTRU TOȚI OAMENII CU SUFLETUL FRUMOS: Duminică, 23 februarie, sunteți așteptați la ”Târgul bucuriei, târgul prieteniei” de la Pătroaia Vale! AMĂNUNTE DESPRE PROIECT, AICI!

Articol scris de

Inițiativă de suflet a Comitetului de Tineri al parohiei Potlogeni Vale. Duminică, 23 februarie, începând cu ora 12.00, la Pătroaia Vale se va desfășura ”Târgul bucuriei, târgul prieteniei”, o expoziție cu vânzare care are drept scop strângerea de fonduri pentru acțiuni caritabile. În cadrul evenimentului, vor fi comercializate mărțișoare, semne de carte, felicitări și prăjituri, cu toate realizate de către tinerii entuziaști.

”Acest târg face parte din miniproiectul ”Dragostea nu cade niciodată”, cu care Comitetul de Tineri al Parohiei Potlogeni Vale participă la concursul național catehetic ”Iubirea lui Hristos în familia mea”. Sperăm ca oamenii să vină să viziteze frumoasa expoziție duminică, la Pătroaia Vale și, bineînțeles, să contribuie, alături de noi toți, la acțiunile social-filantropice pe care le organizăm”, a declarat, pentru Cronica de Găești, preotul George Daniel Baicu.

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------