Contactează-ne pe

Evenimente

Dragoste şi război la Confruntarea Titanilor 2017! AFLĂ CE POVEŞTI SUNT ÎN CULISELE CELEI MAI SPACTACULOASE COMPETIŢII DE KICK BOX! Vineri, 28 aprilie, de la ora 19.00!

Publicat în data de

- 1.242 vizualizări

Va fi show total vineri, 28 aprilie, la Sala Polivalentă din Târgovişte. Începând cu ora 19.00, se dă startul celei de-a 15-a ediţii a Confruntării Titanilor, eveniment de anvergură naţională, organizat de poliţistul găeştean Dan Mocanu. Nume mari ale sportului de full contact din întreaga ţară se vor reuni, aşadar, la Târgovişte, acolo unde cei mai talentaţi şi mai promiţători luptători se vor confrunta într-o ediţie jubiliară, care se anunţă tensionată şi extrem de disputată.

Respect Gym Găeşti intră în luptă cu trei sportivi de forţă: Călin Petrişor, Daniel Pattvean şi Raluca Costache, fiica primarului comunei Ulieşti. Călin şi Raluca sunt un cuplu şi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Dan Mocanu ne-a povestit că s-au antrenat împreună pentru marea confruntare a titanilor din 28 aprilie şi că s-au bătut fără milă în ring, pentru ca, mai apoi, să se pupe. „Călin dădea mai cu milă, dar Raluca nu l-a cruţat. Amândoi sunt buni şi vor face o figură frumoasă.

Raluca se va înfrunta cu campioana naţională la box a Suediei, Sagal Aden Husein, care este studentă la medicină în România. Am toată încrederea în ea, ca şi în ceilalţi doi sportivi ai mei. Sper să câştige toţi”, ne-a declarat Dan Mocanu.

Călin Petrişor va lupta la categoria uşoară şi îl va întâlni pe David Crăciun, iar Daniel Pattvean îl va înfrunta, la categoria super mijlocie, pe bosniacul Tarik Zunic.

Organizatorii ne-au informat că accesul în sală se va face începând cu ora 18.30, iar preţul unui bilet este de 20 de lei. Din păcate, pe afişe s-a editat greşit ora, care nu este 20.00, ci 19.00.

Întregul eveniment va fi transmis live pe Sport.ro.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

JOI, MAREA INAUGURARE! Fashion Mall, magazinul care aduce în Găeşti cele mai tari brand-uri!

Articol scris de

Doreşti să te îmbraci cu haine de la cele mai cunoscute brand-uri, la preţuri accesibile? Acum poţi face acest lucru fără a mai fi nevoit să pleci din Găeşti. Fashion Mall, magazinul aşteptat de ani de zile pe piaţa găeşteană, se deschide joi, 20 februarie. Îl găsiţi pe strada Independenţei, lângă BCR, de unde puteţi achiziţiona cele mai la modă şi exclusiviste haine.

Case de modă româneşti de prestigiu, precum La Dona, Cătălin Botezatu Exclusiv, dar şi brand-uri celebre: Zara, Vero Moda, Jack&Jones, Mango, Bershka sau Mustang sunt acum accesibile, la Găeşti, la magazinul Fashion Mall.

Îmbracă-te cu stil şi fii la modă, la Fashion Mall!

 

Citește articolul

Evenimente

INVITAȚIE PENTRU TOȚI OAMENII CU SUFLETUL FRUMOS: Duminică, 23 februarie, sunteți așteptați la ”Târgul bucuriei, târgul prieteniei” de la Pătroaia Vale! AMĂNUNTE DESPRE PROIECT, AICI!

Articol scris de

Inițiativă de suflet a Comitetului de Tineri al parohiei Potlogeni Vale. Duminică, 23 februarie, începând cu ora 12.00, la Pătroaia Vale se va desfășura ”Târgul bucuriei, târgul prieteniei”, o expoziție cu vânzare care are drept scop strângerea de fonduri pentru acțiuni caritabile. În cadrul evenimentului, vor fi comercializate mărțișoare, semne de carte, felicitări și prăjituri, cu toate realizate de către tinerii entuziaști.

”Acest târg face parte din miniproiectul ”Dragostea nu cade niciodată”, cu care Comitetul de Tineri al Parohiei Potlogeni Vale participă la concursul național catehetic ”Iubirea lui Hristos în familia mea”. Sperăm ca oamenii să vină să viziteze frumoasa expoziție duminică, la Pătroaia Vale și, bineînțeles, să contribuie, alături de noi toți, la acțiunile social-filantropice pe care le organizăm”, a declarat, pentru Cronica de Găești, preotul George Daniel Baicu.

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------