in ,

Primarul dă, de 1 Decembrie, startul sărbătorilor de iarnă! AFLĂ AICI PROGRAMUL COMPLET AL MANIFESTĂRILOR DE ZIUA ROMÂNIEI!

Omagiu eroilor, paradă cu torţe, inaugurarea iluminatului festiv în oraş şi un spectacol la Casa de Cultură „Dumitru Stanciu”. Astfel va arăta ziua de 1 Decembrie 2016 în Găeşti, când fiecare dintre noi va simţi şi va trăi româneşte.

Primăria, Consiliul Local şi Casa de Cultură „Dumitru Stanciu” vor da astfel startul sărbătorilor de iarnă.

De la ora 16.00, ne vom reculege, la Monument, în memoria celor care au făcut posibilă România Mare şi îi vom cinsti aşa cum se cuvine, în cadrul unui ceremonial solemn de depunere de coroane. Vor fi discursuri ale autorităţilor, dar şi momente artistice de sărbătoare.

În jurul orei 16.40, găeştenii sunt invitaţi să urmărească o frumoasă paradă cu torţe pe traseul sens giratoriu DN 7 – Parcul Central- Casa de Cultură. Artiştii amatori vor purta în braţe flăcările speranţei, în acordurile muzicii româneşti.

Primarul Grigore Gheorghe va face – din Parcul Central– anunţul inaugurării sezonului de iarnă în Găeşti şi va aprinde, în aplauzele publicului, luminile de sărbători.

Torţele se vor îndrepta către Casa de Cultură, unde va urma un spectacol oferit de formaţiile instituţiei, iar publicul se va bucura de  frumoase momente artistice.

1-dec

 

Comments

Lasă un răspuns