Contactează-ne pe

Noutăți

„Îşi bătea joc de milioane de români, a obţinut imunitatea prin votul colegilor şi vine să candideze de la PSD Dâmboviţa!” AFLĂ CINE ESTE „CANDIDATUL DE CALIBRU” SCOS LA RAMPĂ PE ULTIMA SUTĂ DE METRI!

Publicat în data de

- 875 vizualizări

„PSD Dâmbovița nu se poate dezice de gena sa ipocrită, indiferent cât de frumos își ambalează declarațiile publice pe care încearcă să le servească, pe nemestecate, electoratului.
După ce au făcut un titlu de glorie din faptul că vor propune pentru listele de la alegerile parlamentare doar dâmbovițeni, liderii social-democrați s-au sucit la 180 de grade și anunță – pe ultima sută de metri – o posibilă candidatură ”de calibru” la Senat: fostul ministru de Externe, Titus Corlățean. Același Titus Corlățean care, în 2014, își bătea joc de milioanele de români pe care îi ținea la cozi infernale pentru a putea vota în Diaspora! Același Titus Corlățean care  a scăpat de urmărirea penală cerută de DNA, doar prin votul colegilor săi parlamentari!

titus-corlatean

Să vii într-un județ în care zeci de mii de tineri au fost nevoiți să plece în afara țării din cauza sărăciei, pentru a obține un loc de senator la fel cum ai obținut și imunitatea în fața legii penale, asta înseamnă să fii ”candidat de calibru” pentru PSD Dâmbovița! Și, mai mult decât atât, asta înseamnă să pierzi definitiv contactul cu realitatea într-un județ pe care crezi că-l stăpânești, ținându-l sub papucul opresiv al unei politici falimentare și ipocrite.”

vladu_iulian

Iulian Vladu,
Prim-vicepreședinte coordonator PNL Dâmbovița

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

ANUNŢ ANGAJARE: Se caută contabil de gestiune primară part time!

Articol scris de

Societate comercială angajează contabil de gestiune primară part time. Poate fi şi pensionar. Relaţii la telefon 0722520303.

Citește articolul

Noutăți

GURA FOII: Primarul a dat vestea cea mare! „ÎN 6 LUNI…”

Articol scris de

Motive de bucurie în comuna Gura Foii. Primarul Radu Georgescu a anunţat, pe contul său de Facebook, că a semnat ordinul de începere pentru reabilitarea Căminului Cultural din satul Bumbuia, investiţie finanţată prin Compania Naţională de Investiţii. „Este un proiect la care s-a lucrat aproximativ 3 ani. Pe zi ce trece munca noastră se vede în lucrurile frumoase și utile pe care le facem! În sase luni totul va fi nou, va prinde viata”, a declarat primarul Radu Georgescu.

 

Citește articolul