Contactează-ne pe

Noutăți

PREŞEDINTELE UNPR DÂMBOVIŢA, DUMITRU MICULESCU, ACUZĂ PSD: „Împotriva mea se duce o campanie denigratoare, cu iz penal!”

Publicat în data de

- 1.465 vizualizări

 

miculescu

„În urmă cu câteva zile, a început o campanie denigratoare, bazată pe informaţii trucate şi mincinoase, purtată în mediul on line de membri ai Partidului Social Democrat Dâmboviţa, îndreptată împotrivă mea, atât ca om de afaceri, cât şi ca lider politic. Campania denigratoare, cu iz penal, continuă şi la acest moment, fiind folosită în special reţeaua de socializare Facebook.   Postacii de partid au trucat un link activ al televiziunii naţionale Antena 3, care preluase o anchetă a presei internaţionale în domeniul industriei alimentare. În această anchetă, jurnaliştii făceau vorbire şi despre cazul unui persoane de cetăţenie română, cu domiciului într-un judeţ din zona Moldovei. Cu rea credinţă, postacii, membri PSD, au folosit imaginea şi credibilitatea televiziunii Antena 3, reformulând titlul link-ului în aşa fel încât să pară că acest post TV şi ancheta prezentată ar avea legătură cu persoana mea. Totodată postacii, pentru a induce în eroare utilizatorii reţelei de socializare, au introdus propriile comentarii în care fac afirmaţii calomnioase despre o presupusă cercetarea a mea de către o instituţie de încredere a statului român, DIICOT, tot pentru a-şi face credibile minciunile.

Radulescu Catalin - consilier municipal PSD Targoviste 4alin Marina- pupila lui Stan

Citez: „EXCLUSIV: Lider UNPR cercetat în cel mai nou dosar instrumentat de procurorii DIICOT. Patronul MDI TV şi preşedintele UNPR Dâmboviţa este acuzat de înşelăciune, fals şi uz de fals, cât şi privare de libertate, ameninţare şi trafic de persoane”, este informaţia calomnioasă răspândită în mediul on line de către membrii PSD. Textul este ilustrat cu o fotografie realizată de presa locală în cadrul unei conferinţe de presă a UNPR Dâmboviţa.

Elena Spataru 2 Izabela Marina Georgescu - lider PSD Crevedia-3

Pentru o corectă informare a opiniei publice vreau să precizez că activitatea mea în domeniul industriei alimentare din spaţiul european nu face obiectul nici unei cercetări penale. Vreau să asigur colaboratorii, salariaţii, partenerii şi opinia publică, că toate aceste atacuri sunt micinoase şi având în vedere lipsa de caracter şi disperarea celor care au comandat această campanie denigratoare, este posibil ca ea să continue.

Consider că acest atac mizerabil concertat de către Partidul Social Democrat Dâmboviţa se datorează disperării liderului PSD local, Adrian Ţuţuianu. Recent, într-o apariţie publică am arătat dâmboviţenilor lipsa de implicare a acestuia în crearea de locuri de muncă şi atragerea investitorilor, întrucât Adrian Ţuţuianu a refuzat o întâlnire cu un potenţial investitor european, cu afaceri de top în domeniul său de activitate, întâlnire a cărui mediator ar fi trebuit să fiu. În schimb, preşedintele PSD Dâmboviţa a ales ca în locul întâlnirii cu investitorul şi posibilitatea de a crea sute de locuri de muncă, să participe la o tăiere de panglică într-un sat de la marginea judeţului. Imediat după această dezvăluire, postacii PSD au lansat atacul denigrator la adresa mea.

Am decis ca în urma acestor atacuri să formulez plângeri penale şi să chem în judecată pe toţi cei implicaţi în campania denigratoare, de la persoanele care au comandat acţiunea şi până la cele care au pus-o în practică.

 

 

 

Preşedinte al UNPR Dâmboviţa,

DUMITRU MICULESCU”

 

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Scandal la Spitalul Găeşti! PROTEST SPONTAN AL CADRELOR MEDICALE! Ce se întâmplă cu Compartimentul Primiri Urgenţe!?

Articol scris de

A fost răzmeriţă, în această dimineaţă, în curtea Spitalului Găeşti. Cadrele medicale au protestat şi au susţinut că nu pot să asigure şi urgenţe, şi secţiile COVID, având în vedere că sunt foarte puţini şi că nu au circuite epidemiologice.

Ordinul Ministrului Sănătăţii, prin care – la propunerea DSP – Spitalul Găeşti a fost transformat în spital COVID, fără consultarea cadrelor medicale şi a autorităţilor locale, a creat un adevărat haos în unitatea spitalicească din oraşul nostru. În doar câteva zile, s-au făcut tot felul de scenarii, care mai de care mai fanteziste, care au adus la paroxism starea de spirit în comunitatea locală şi în rândul medicilor, asistentelor şi infirmierelor.

Fără instrucţiuni, fără comunicare, fără explicaţii, autorităţile de la judeţ – DSP şi prefectura –  cele care acum vreo 12 zile se convinseseră că Spitalul Găeşti nu are cum să trateze bolnavi infectaţi cu COVID, întrucât are o structură monobloc, au luat o decizie care a aruncat în aer liniştea a 100.000 de oameni şi care a lăsat loc de interpretări, manipulări, scenarii şi jocuri mizerabile.

Primarul Grigore Gheorghe şi managerul Laurenţiu Beluşică au luat decizia să menţină Compartimentul Primiri Urgenţe, singurul care acordă primul ajutor pentru întreaga zonă de sud a judeţului. Este inadmisibil, pentru orice minte sănătoasă, să laşi oamenii să moară în salvări, în acele situaţii în care viaţa depinde de câteva minute şi de intervenţia rapidă a unui cadru medical calificat. De altfel, şi statisticile arată utilitatea acestui compartiment care, doar de la începutul anului, a gestionat în jur de 10.000 de urgenţe.

Măsura însă a fost contestată, în prima fază, chiar de cadrele medicale.

La faţa locului a ajuns şi primarul Găeştiului, Grigore Gheorghe. În prezenţa acestuia, după un dialog contondent, s-au găsit şi soluţiile: se va face o intrare separată pentru bolnavii de coronavirus, se fac demersuri pentrui obţinerea – în timp record – a autorizaţiei la noua radiologie, iar Compartimentul Primiri Urgenţe rămâne unde este şi în prezent. 5 medici, mai ales cei cu contracte de colaborare, vor asigura urgenţele, iar 6 medici vor rămâne pe secţiile COVID.

Timp de cel puţin o săptămână, în Găeşti nu vor fi aduşi bolnavi infectaţi cu SARS COV-2. De mâine, cei de la DSP vor veni la spital, pentru a face instruiri.

 

 

Citește articolul

Anunțuri

AI NEVOIE DE AJUTOR LA CURATENIE? Ai aici solutia!

Articol scris de

 Serioasă , familistă și curată , cu simtul răspunderii, atenta la detalii , caut sa fac curat in apartamente / case. Ma pot deplasa oriunde in orașul Găești. Doresc sa colaborez doar cu familii serioase.
Pt detalii va rog sa ma contactați. 
Mihaela :0761953336

Citește articolul