Contactează-ne pe

Noutăți

Partidul Naţional Democrat şi-a desemnat candidatul pentru Primăria Găeşti! AFLĂ AICI DESPRE CINE ESTE VORBA! Vezi şi cine conduce noua formaţiune politică, în urma alegerilor!

Publicat în data de

- 3.264 vizualizări

 

 

A fost ales Biroul Politic Local al Partidului Naţional Democrat – Filiala Găeşti şi au fost desemnaţi reprezentanţii pentru Adunarea Generală Judeţeană. Peste 250 de membri ai noii formaţiuni politice au intrat duminică în legalitate, făcând alegeri şi în oraşul nostru. Noul preşedinte este Gabriel Dincă, secondat de prim-vicepreşedintele Marius Condovici. Iată şi restul echipei de conducere: Stoica Marian, Trandafir Marin – vicepreşedinţi, Barbu Savin – secretar executiv, Conovici Marian, Aldea Marian, Omer Adnan şi Stoica Adriana – membri.

Reprezentanţii în Adunarea Generală Judeţeană sunt: Dincă Gabriel, Condovici Marius, Ghenu George, Burtan Florin, Soare Mircea, Trandafir Marin şi Aldea Marian.

La evenimentul desfăşurat la Casa de Cultură au participat preşedintele partidului la nivel judeţean, Avram Iancu, precum şi doi deputaţi ai formaţiunii, din Prahova şi Argeş.

Momentul culminant al şedinţei a fost desemnarea candidatului Partidului Naţional Democrat pentru Primăria Găeşti, în persoana lui Marius Condovici.

La conferinţa de alegeri, au participat şi foşti membri ai PSD sau PNL, care s-au declarat nemulţumiţi de partidele din care făceau parte. L-am remarcat inclusiv pe Ion Trăsnitu, care s-a alăturat echipei lui Dincă şi Condovici.

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Scandal la Spitalul Găeşti! PROTEST SPONTAN AL CADRELOR MEDICALE! Ce se întâmplă cu Compartimentul Primiri Urgenţe!?

Articol scris de

A fost răzmeriţă, în această dimineaţă, în curtea Spitalului Găeşti. Cadrele medicale au protestat şi au susţinut că nu pot să asigure şi urgenţe, şi secţiile COVID, având în vedere că sunt foarte puţini şi că nu au circuite epidemiologice.

Ordinul Ministrului Sănătăţii, prin care – la propunerea DSP – Spitalul Găeşti a fost transformat în spital COVID, fără consultarea cadrelor medicale şi a autorităţilor locale, a creat un adevărat haos în unitatea spitalicească din oraşul nostru. În doar câteva zile, s-au făcut tot felul de scenarii, care mai de care mai fanteziste, care au adus la paroxism starea de spirit în comunitatea locală şi în rândul medicilor, asistentelor şi infirmierelor.

Fără instrucţiuni, fără comunicare, fără explicaţii, autorităţile de la judeţ – DSP şi prefectura –  cele care acum vreo 12 zile se convinseseră că Spitalul Găeşti nu are cum să trateze bolnavi infectaţi cu COVID, întrucât are o structură monobloc, au luat o decizie care a aruncat în aer liniştea a 100.000 de oameni şi care a lăsat loc de interpretări, manipulări, scenarii şi jocuri mizerabile.

Primarul Grigore Gheorghe şi managerul Laurenţiu Beluşică au luat decizia să menţină Compartimentul Primiri Urgenţe, singurul care acordă primul ajutor pentru întreaga zonă de sud a judeţului. Este inadmisibil, pentru orice minte sănătoasă, să laşi oamenii să moară în salvări, în acele situaţii în care viaţa depinde de câteva minute şi de intervenţia rapidă a unui cadru medical calificat. De altfel, şi statisticile arată utilitatea acestui compartiment care, doar de la începutul anului, a gestionat în jur de 10.000 de urgenţe.

Măsura însă a fost contestată, în prima fază, chiar de cadrele medicale.

La faţa locului a ajuns şi primarul Găeştiului, Grigore Gheorghe. În prezenţa acestuia, după un dialog contondent, s-au găsit şi soluţiile: se va face o intrare separată pentru bolnavii de coronavirus, se fac demersuri pentrui obţinerea – în timp record – a autorizaţiei la noua radiologie, iar Compartimentul Primiri Urgenţe rămâne unde este şi în prezent. 5 medici, mai ales cei cu contracte de colaborare, vor asigura urgenţele, iar 6 medici vor rămâne pe secţiile COVID.

Timp de cel puţin o săptămână, în Găeşti nu vor fi aduşi bolnavi infectaţi cu SARS COV-2. De mâine, cei de la DSP vor veni la spital, pentru a face instruiri.

 

 

Citește articolul

Anunțuri

AI NEVOIE DE AJUTOR LA CURATENIE? Ai aici solutia!

Articol scris de

 Serioasă , familistă și curată , cu simtul răspunderii, atenta la detalii , caut sa fac curat in apartamente / case. Ma pot deplasa oriunde in orașul Găești. Doresc sa colaborez doar cu familii serioase.
Pt detalii va rog sa ma contactați. 
Mihaela :0761953336

Citește articolul